Portugal-Srbija 1:1

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Retko gledam fudbal. Pravo da vam kažem, ne znam ni za šta su ove kvalifikacije. Slučajno sam pogledao ovu utakmicu i video da srpski fudbaleri nisu ništa gori od portugalskih, koji važe za neku fudbalsku silu.
Ni jedni ni drugi nisu baš blistali, pa je najzanimljiviji detalj bio tuča na kraju utakmice. Portugalski selektor je pesnicom udario našeg fudbalera Dragutinovića. Baš me zanima kako će biti kažnjen.

ducia

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2005.
Broj reagovanja
0
Mixmaster je napisao(la):
... i video da srpski fudbaleri nisu ništa gori od portugalskih, koji važe za neku fudbalsku silu.

Portugalski selektor je pesnicom udario našeg fudbalera Dragutinovića. Baš me zanima kako će biti kažnjen.

Nisi gledao proslu utakmicu (ni ja ne bi ali me drug naterao  :doh:).

Ako mislis na Dragutinovica, mislim da ce popiti veliku kaznu iako nije kriv a Skolari ce se izvuci ko dva i dva bez ikakve kazne.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Od srpskog fudbala ja sam odavno digao ruke. Zanimljivije mi je da gledamu muvu na plafonu!

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
??? Nemoj mi reci da ti sa plafona vise one stvari na koje idu muve?  :D
Ma kakav fudbal, samo se nerviram, pa ne mogu celu utakmicu da dodju do sanse, do suprotng gola, da naprave vezan napad, tek kad se lopta izodbija od nogu protivnickog tima dodju u gol sansu. To je bre nov, dosad nevidjen pristup, "stohasticki" fudbal, jedinstven u svetu. Prosto me muka uhvati, zao mi je ljudi kad ih lopta onako maltretira, kako li im je da se celu utakmicu osecaju i deluju onako inferirorno, a posle odu na salter da podignu honorare, i to kakve?!

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Da je srpski trener klepio portugalskog igrača bombardovali bi nas pre kraja utakmice :D

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Man'te se ljudi. Od tih sportskih manifesacija samo mi jos tenis odvlaci paznju.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
TV se ne secam kad sam posledji put gledao, a kamoli neku utakmicu... Secam se - nekada je praznik bio dan kada igra reprezentacija. Sad me iskreno... bas briga za tu selekciju!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ma znam ja sve to. Meni su i imena naših fudbalera sasvim nepoznata. Ali slučajno uključih TV i dopalo mi se to što ni Portugalci nisu ništa bolji.

ducia

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2005.
Broj reagovanja
0
A sta sam ja rekao? Dragutinovic je dobio crveni karton i kaznu od dve utakmice ne igranja, a Skolari?

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Neznam kako neko moze da posumnja u nase  asove pa to su sve velikani nad velikanima pre tekme a za vreme tEkme ono cuveno
"CUDAN PAS,JAKO I NIKOME" :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Vrh Dno