Poklončić za Božić

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
To sam i koristio do sada ali nemoj misliti da odsjaj sunca od vode ne utice na promenu boje lica...ja se bukvalno ovde na kipru leti zapalim...ali od sada bogami vise necu...

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Moze i tako ali mi je ova maska bolja fora

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
374
Nije bolje ni na Drini.Usled ljeta odsjaj sa vode i direktno odogzgo od sunca pa budem reš pečen!Ove godine sam malo se zaštitito slamnatim šeširom ali te kerfeke mi se više sviđaju.
E sad pitanje,koji je najbolji materijal pošto vidim da ima od mikrofibera?

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Jebem li ga ako znam....kakav god da je za 9dol ce raditi posao...pokvasis ga vodom dobro pa na glavu...

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
black panther je napisao(la):
Kad se već javljaš na temu,izjasni se molim te :) da čujemo :)

Bio bi red posto sam se javio :) Meni ce da donese prosirene vene, bol u stopalima, nogama, ledjima i ostalim delovima tela, ne ispavanost je neizbezna ali donece mi i dozvolu za 2015 :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
tommylee je napisao(la):
Nije bolje ni na Drini.Usled ljeta odsjaj sa vode i direktno odogzgo od sunca pa budem reš pečen!Ove godine sam malo se zaštitito slamnatim šeširom ali te kerfeke mi se više sviđaju.
E sad pitanje,koji je najbolji materijal pošto vidim da ima od mikrofibera?

Tommylee sve je to mikrofiber i svuda je isti ili slican materijal, tacnije full sintetika. Tanka brzo suseca i univerzalna. Ja ovo koristim godinama i zimi i leti. Zimi stiti lice od vetra, leti od sunca. Cesto je leti nakvasenu nosim oko ruke, pa se osvezavam povremeno. Nekad cak mokru oko vrata i jako prija, ma super je stvar. Ovo Gegulino mi se ne svidja po obiliku, ne volim toliko zatvorenu varijantu ali materijal je odlican sigurno.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
374
Svaka čast na odgovoru!
Neke mjerkam po netu ima svega,pokušavam neki oblik i dezen da uklopim.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Fora je sto klasicna bandana moze da se nosi na vise od 20 nacina pa da se namesti i ovako kao gegulina samo oci da vire. Ali njegova ne moze drugacije nego kakva jeste.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
meni su stizali pokloni celu sezonu pa cu za bozic da delim umesto da primam  :hammer: a mozda mi i donese kakvu "piđamu ili čarape"  :D :hammer:

Vrh Dno