PITANJE ZA ADMINISTRACIJU

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Dali mi neko moze odgovoriti zasto je obrisano moje pitanje upuceno Gociju u temi "Dan kad sam varalicarima...." Pitanje je bilo prosto,nikoga nije vredjalo i omalovazavalo...Zasto nisi bacao musicu?
Ako je neko nekome prijatelj,drug,brat....to mnoge ovde na forumu ne interesuje a jos manje ulovi ostvareni na varalicu.Ako decku smeta tema neka na varalicarskom sajtu postavi temu "Dan kad sam musicarima...."
Ovo je sajt o musicarenju ili mozda gresim?

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
Meni takodje smeta sto neko na ovom forumu brise postove, meni se to desilo par puta iako nikog nisam uvredio u tim postovima niti pisao nesto neumesno, nekulturno ili vulgarno...

na nekom drugom forumu me je najvise izludjivalo sto svaki moj most administrator prepakuje kako njemu odgovara...

na ovom forumu je uvek bila drugarska atmosfera, osim par izuzetaka, i administracija ne bi trebalo da odaje utisak dezurnog pandura iz senke koji reaguje po licnom promislu...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ja pojma nemam i slažem se da je ovo musicarenje a ne varalicarenje.org

Moja je želja da ovo i ostane baš drugarski sajt.

Ja lično ako sam nekome brisao post sam ga prethodno kontaktirao. Odgovora nije bilo ali kontkatirao jesam. A i to je bilo davnoooo...e a sada i da hoču da brišem nekome nešto ja nemam tu mogučnost jer nemam tu funkciju.

Nadam se da če te dobiti uskoro odgovore.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Nenade, posle tvog pitanja tema je otišla u žešći offtopic, ja, Seb, Lazza, Kuzma... smo malo preterali sa zajebancijom  :D pa je sve to premešteno u Tresh.

Naziv te teme je "Kako sam varaličarima skinuo osmeh sa lica" i tvoje pitanje meni je čist offtopik. Takva pitanja u buduće postavljaj putem privatnih poruka.

Hvala na razumevanju.

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
157
Musicarenje.org je najliberalniji mušičarski forum od svih foruma tog tipa na ovim prostorima što će, verujem potvrditi većina njegovih članova. Tako ga je zamislio Laki kao njegov osnivač, takvu koncepciju smo nastavili Laza i ja kad smo postali vlasnici sajta. Ipak, uvek je bilo i biće pojedinaca koji zloupotrebljavaju takvu slobodu na razne načine. U takvim slučajevima, administracija će reagovati prema svom mišljenju a ne po mišljenju članova foruma. To je univerzalno pravilo na svim forumima ovog sveta. Dakle, ako su vaši postovi sklonjeni (ne obrisani, već sklonjeni na poseban board vidljiv samo adminima i moderatorima, gde se odlučuje da li je potez bio opravdan ili ne, tako da se može kasnije vratiti), onda je postojao opravdan razlog za to. Na taj način obezbeđujemo da forum prati upravo onu koncepciju koja je postavljena pri samom osnivanju. Ukoliko neko smatra da je to pogrešna koncepcija ili da su metode koje koristimo neispravne, ima puno pravo da potraži drugi forum ili čak osnuje svoj i tamo određuje pravila (što se već desilo više puta).

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Druze...ako zelis da mi kazes da je postavljanje pastrmke ulovljene na varalicu nije OFF a moje pitanje jeste onda ne razumem koju koncepciju zelite da odrzite.
Ako nije problem reci mi sta ti je u mom pitanju zasmetalo pa je sklonjeno,obrisano....ili sta vec?Ili ako ti je lakse cime je zasluzilo da se brise...i sta u njemu nije u skladu sa temom u kojoj sam postovao.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Već si dobio odgovor, ali ajde opet...

Tvoje pitanje ništa nije smetalo, ali je vodilo temu u zajebantski offtopik (nisi video šta je sve kasnije bilo napisano  :lol: ), pa je preventivno uklonjeno, zajedno sa svim postovima iza.

Možda je tvoj post mogao da ostane, a da se obrišu samo oni iza, ali to je odluka urednika u trenutku, možda i pogrešna, ali takva je kakva je. Nije valjda smak sveta...

Uzred, praksa na forumima je da ako ti nije jasno zašto ti je post obrisan, postaviš adminu/uredniku pitanje na PP. Ne moraš odmah da otvaraš čitave teme i razapinješ administraciju na krst zato što ti je obrisan jedan cenjeni post...

Meni je po raznoraznim forumima obrisano bar stotinu postova, pa nikad nisam nekog pitao čak ni zašto su obrisali, a kamo li da otvaram posebne teme. Imali ljudi neki razlog, oni su urednici, valjda znaju šta rade...

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Nisam dobio odgovor tek sad si mi odgovorio.
Tacno je da nisam video poruke koje su usledile kasnije ali red je da ako se nesto brise da se i napise i zbog cega.Posto pominjes i druge forume ja na onima gde sam clan sam video da admin ili moderator koji obrise post napise zbog cega to radi i da opomene na nedolicno ili nekorektno postovanje clana foruma.
Naravno je i da treba da se brisu postovi ali samo oni koji nisu u skladu sa temom.Ne prozivam ja nikog jer me niko nije ni terao da budem ovde samo koristim svoje pravo da pitam gde sam pogresio,ako jesam.
I nema potrebe za bilo kakvom ironijom (cenjeni post) jer odgovor koji sam dobio na PM mislim da nije za javnost.A administraciju mora malo i da kudimo ne samo da ih hvalimo...eno jos nisu sredili temu SBS  :nowink:

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Bez zelje da ulazim u neku dublju raspravu,samo cu izneti svoje vidjenje stvari.Ovo je jedan,ako ne i jedini forum gde vlada super atmosfera.U to se vecina moze uveriti gde god da se registruje...posle ovog foruma,sve ostalo je bledo izdanje.Koliko li sam offtopicario,bilo gde drugde bi me vec obesili za genitalije..... :D

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ne, nego bi te obesili za vrat (kako dolikuje), a tu štuku koju držiš na avataru bi ti čeljustima zakačili za genitalije i ostavi vas da tako zajedno visite. Tako bi više bolelo.  :lol:

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
HHmmmm......pazi,ta stuka pliva jos uvek na tom potezu i dalje je potencijalna pretnja po moje genitalije..... :-\

:D :D :D :D

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Jeste gledali kako u Engleskoj još uvek negde neki penzosi pecaju pastrmke sa živom "mayfly" nabijenom na udicu ?

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Nije bre OFF  :D postavljam pitanje ADMINISTRACIJI  :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Šone je napisao(la):
Nije bre OFF  :D postavljam pitanje ADMINISTRACIJI  :hammer:

:D :hammer:

Vidi stvarno, naslov je opširan pa svako može da pita što god hoće  :doh: nisam to opazi :doh: :doh:

Ja opomehu našega Šoneta javno za bez veze...evo i ispričavam se Šonetu javno  :hammer:

Vrh Dno