Pismo deda Mrazu

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Evo ovde može da sanjarimo i pišemo šta želimo od pribora koji si ne možemo trenutno priuštiti  :D Da pišemo kao u stilu:

Dragi deda Mraze,

Jako sam bio fini cele godine, slušao sam mamu i tatu. Slušao ženu i decu :D :D Bio sam jako dobar i ako je ikako moguce za nagradu da mi za bozic doneses ovaj skromni kompletic kako bi zapoceo sa zbirkom takvih igračkica
9733.jpg

čekrk je skormnih 5000$ a štap 3500$ (http://www.orvis.com/store/product_choice.asp?dir_id=758&Group_ID=12887&cat_id=12888&subcat_id=12889&pf_id=973352)
Znam da za tebe to nije ništa strašno i da bi te moja radost mnogo usrećila, cele godine bi se sečao moga osmeha kojega je izmamio takav kompletič ispod božičnog drveta  :D :lol: ::) :D
:bye:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
lol mislim da ovo probija i deda mrazov fond za poklone :)
Prelepa igracka...

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Ja cu da cimam i Deda Mraza i Bozic Batu, pa nek se istale, jedan da donese masinu, a drugi motku ;)

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
157
He, he, bas ste skromni. Ja kad bih krenuo da pisem Deda Mrazu, morao bih daprodam ovo sto imam od opreme da kupim dovoljno papira za pisma. :hammer: :hammer:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Moja zelja je veoma bizarna. A to je da se moja baba resi da ode u staracki dom i da se ja najzad preselim u stan u centru Nisa, Palilula, Nova Zeleznica Kolonija. Tu sam odraso, posle se preselio na Bulevar, ali jednom Palilulac, zauvek Palilulac.
Draga bako ako ovo procitas, znaj da je domu veoma lepo, imaces druge bake i dek da se sa njima druzis i tako to. :doh:
Dragi Deda Mraze, ako si voljan spopadni moju babu i odobrovolji je, mislim da ce Baka Mraz da ti oprosti jer stvar od velike vaznosti!  :whistle:

ja cu za razliku od ovog naseg pohleponog i gramzivog Sebastiana  :bleh:  :D da budem malo skromniji sto se tice musicaskog dela zelje! Samo da se ratosiljam ove moje mlitave Daiwe, nesto brzo i opsano, npr. Sage Z-Axis. A cekrk moze npr. loop i dosta je!

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Da ne kvarim Sebastianovu opasnu temu, evo jedne smesne price za tu babu i stan. Ustvari ideje...Kaze mi ortak: Idi po Paliluli i pricaj, jao sto ima neka devizna baba, puna je ko oko itd. Neko ce se primiti i uraditi za tebe prljav posao, a ti nisi gresan! :doh: koji je to cavron!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
:D aman laki ja ocu samo jednu lepu "skromnu" zbirku bambusovih stapica, znaci stapici od drveta  :D ne od zlata nego od drveta a ti bi babu u grob ili dom da strpas zbog stana  :nowink: cccccccccc  :D :hammer: :hammer: :D :D  :D :bleh: ako sam ja gramziv sta si ti?  :D :D :D :bleh:

;) :tbumb: dobra ti fora heheheheh

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Lucky
ja te potpuno razumem. Moj pokojni deda (R.I.P. deko) je tako nas malo zezo te oce u dom te nece. Na kraju majka priroda sve odradi sama, sto bi reko Nikola Pejakovic (taxista) u prvom delu "Mi nismo Andjeli".
Ali meni se onda desila jos veca zajebancija. Posto mi cale ima malu penziju on se uvalio u gajbu koju mi je deda prepisao, a caletovu sad izdajemo.
Zato pazljivo razmislite sta zelite dragi moji kolege musicari i srecna vam nova godina!!!
Izvinjavam se na izvesnoj dozi morbidnosti mog posta, ali crni humor mi je oduvek bio drag.

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
157
:D :D :D Devizna baba, dobra fora :D :D :D Ima i ona fora za baku koja je preminula od sexa. Tacnije, sjebala se niz stepenice. :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
šmrc, šmrc  :( :'( o deda deda još 99 komada http://abelreels.com/pages/newpro.htm a ja si nemam 1000$ viška. ajde uzi mi to za božić dok se nije sve rasprodalo  :lol: fala  :D

pogledajte ovu limitiranu seriju prekrasnih i vrhunskih abelovih čekrka. Jedna čista lepota (made in USA)
r-20th-600.jpg

Vrh Dno