pinki (malo p) je video tita (malo t) a.k.a. Piroman je video Miksera

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
O sudbo kleta sto to ucini od mene jadnoga, te mi stvori ovo cudo kraj mene da nocne more dozivljavam zavek.

Poenta je u tome sto je Mikser jos sporiji, lenji i flegmaticniji uzivo, no preko foruma i skype-a. Ja sam poksuao, dao sam sve od sebe, zrtvovao sam se, ali nista, Mikser nije ni prdnu, a kamoli mrdnuo. Jedino seksualno uzbudjenje, Mikser je doziveo kada je podjebavao Lucky-a za Calvuse. Cak ni sa Vlajkom nije hteo koju rec da prozbori, a svi dobro znamo da je Vlajko Mikserov blizanac po glasu. Sve u svemu, pinki (malo p) je imao erekciju i ejakulaciju pri muzevnoj pojavi sina njegovih naroda i narodnosti, a u meni osta samo strah i nada da ce nesto da nam zgazi Miksera, da se ovakav susret NE ponovi sa teskim posledicama po moj organizam.

He he he, mnogo serem. Eto upoznao sam i licno Miksera i potpuno je drugaciji od onoga sto sam ocekivao. Mnogo veseliji i pozitivniji lik od ocekivanog, doduse mora da se prizna da je imao neke negativne komentare na racun dubine akvarijuma, ali mu to oprastam iz razumevanja za coveka koji nije video reku u zivotu, vec samo te potocice do 30cm dubine :)

Zasto ja sve ovo pisem? Cisto da pokvarim dan Mikseru, da ga prozovem, i eventualno mu ucinim narednu stolicu malo tvrdjom te i neprijatnijom za "ekskretaciju" (jbmlga, valjda sam pogodio, rec i oblik???).

Ziveo drug Mikser, ziveli pali borci, zivela Taskeova patka i zivela Lucky-eva miastenia!!! :) :) :)

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Po obicaju vrlo si sramantan post napiso, i nasmejo me pa ti evo jedna krstaca :D :lol: :D

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Miksmaster je nešto kao nadimak, a Mikser je nadimak od nadimka. Dakle, radi se o meni.
Šta reći, nego da mi Piroman pridaje previše važnosti. Video me, pa šta? Nisam mu gospel pevao. Malo se uzbudio, malo se zbunio, malo mu je drago, a malko žao...
Video sam i ja njega. Nemam zamerki. Ogroman čovek, dobroćudnih crta lica (sad će da se gleda u ogledalu :lol:). Čak ima i frizuru, za razliku od velike većine ostalih muškaraca 21. veka. Izgleda da je nije menjao još iz perioda kada je slušao italo-disco i neuspešno se trudio da postane DJ. Liči pomalo na Silvera Pozzolija, mada ima nešto i na Kotoa, povukao je malo i na Fancya, a pred ogledalom, zaključan u sobi, povremeno glumi Sandru :hammer:.
Zamislite-frizura! ??? Kako to jebački zvuči. Zavidim mu na tome, ali ne mogu toliko da se doterujem, jer stalno nosim kačket u ribolovu, a to znači skoro svaki dan, po ceo dan. Spljeskala bi mi se.
Piroman nije nikakav ribar. Mušičarenje ga ne zanima, ali voli da čita o tome i da podjebava Lakija, s kim uređuje akvaristički sajt www.ciklidi.org, mada i jedan i drugi nemaju pojma o akvaristici. :hammer: Jedino što ima su ogromni prazni akvarijumi, zapremine i preko 1. tone, koji plaču za štukama, crvenperkama, lipljenima ili pastrmkama. Nažalost, on čuva neke glupe ribe. :(

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Nisi gospel, ali opelo :)

Lazes, ja samo glumim Sandru BEZ ogledala, jer kada sam pokusao pred ogledalom, odmah su se rasplinule sve moje fantazije o slicnosti i identicnosti sa doticnom :( Uopste uzvesi, mislim da mi je Sandra bila prva meta za samozadovoljavanje :) :) :)

Sto se tice frizure, bicu iskren, nisam se sisao od Aprila ili Maja. Ali hocu i stvoricu unikatnu frizuru po kojoj cu da postanem poznat, a zvace se magnum poput nezavrsenog pogleda Zoolander-a! (ko zna, voli Milku Forcanovic)

Pu, majku mu boziju, sto bi nas i Vas broz (malo b) rekao. Nisam te odveo mikseru da se napases pogledom mojih ribarskih uspeha, kao i moje opreme, da uvidis koliko si ti nebitan kao ribar u odnosu na mene. Doduse moram da priznam da se pokrenula zanimljiva tema izrade varalica i nabavke materijala za iste u kojoj si bio bolji od mene, ali to nije pecanje, to je samo teorija, to NIJE praksa :) I kada odemo na pecanje uvericu te u istinitost prethodnih reci :)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Tvoja frizura je pravo blago, koje ne treba tek tako olako uništiti. Meni se dopala i pažljivo ću pratiti šta će biti sa njom.
U ribe ćemo ići kad god poželiš. Napravićemo takmičenje. Pre merenja pokloniću ti trećinu svog ulova. :hammer:

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Trecina nicega, je nista! Znaci nemas sta da mi poklonis jer NISTA neces da upecas :)

Takmicicemo se u kategorijama kederasenje-pederasenje i babuskarenje-(nemam adekvatnu rimu ovde:( ). Takmicenje ce da se odrzi u Avgustu 2008. u zoni ekstremnog udara u Saltyrock-u. Ali tek nakon dva dana pripremno/zagrevnih radnji, kao sto je snimanje spota i sl. Lucky ce da bude sudija, a porazeni ce da pojede balot (sa ciklidi.org) i da se deregistruje sa sajta musicarenje.org i da ponizno moli za funkciju na sajtu musicarenje.com, to jest jedinom sajtu koji nudi ikakav kvalitet na ovim prostorima! :) :) :)

Ja cu da pokazem svoju humanost tako sto cu da ti poklonim 2/3 svega sto upecam i da te pobedim (da da, nisam debil, znam odlicno sta znaci 2/3) jer ce moj mali organizam da ubedi tvoj organizam da moze da dodje do naglih i nezeljenih promena u tvom organizmu, a bogami i Lucky-evom ako ja NEpobedim :) :) :)

Inace Mikser se stalno kurci kako je on majstor (3. dan posta) i poznavalac italo muzike. Cisto da vidimo koliko je upucen, bez upotrebe interneta, odgovori na sledece pitanje:

Ko izvodi pesmicu Vampires?

To ces mozda i da znas, ali onda odgovori na sledece pitanje iz koje je godine verzija pesme koja se naalzi na svim Italo kompilacijama? Mislim da ces ovo malo teze da odgovoris :) :) :)

I za kraj, moram da dodam, da su mi Mikser i Lucky nekako delovali skladno, nesto kao par, kao momak i devojka (ko je tu devojka?) :) :) :)

Molim sve koji procitaju ovaj psot da ponude neku lepu rimu za babuskarenje...

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
ljuljuskarenje?
Da si napisao "babuskaranje" i rima bi bila bolja.  :-[

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
au, ala me ovaj Piroman obruka sa ovim italo/disco zajebancijama. Pomisliće ljudi da sam ljubitelj tra la la muzike.

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
O.K.

otvaram konkurs za rimu na rec :"babuskaranje"...

Mikseru, nemoj da lagis cike na ovom sajtu, nego priznaj :) :) :)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Priznajem da mi se po glavi mota melodija "In Zaire"- Johnnyja Wakelina, ali to i nije "italo".
"...champion meet the challenger... In Zaire, in Čair..."

ducia

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2005.
Broj reagovanja
0
Bravo Mixeru (upravo je usmeno odgovorio tacno na oba italo pitanja)  :lol:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
piroman je napisao(la):
O.K.

otvaram konkurs za rimu na rec :"babuskaranje"...

Mikseru, nemoj da lagis cike na ovom sajtu, nego priznaj :) :) :)
E bre de su vam oci babuskarenje se rimuje sa musicarenje
Ccccc  :nowink:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Nema sanse!!!
Ni po sadrzaju, ni po sustini, ni po kontekstu.
Svaka slicnost, cak i pojavna, potpuno je slucajna. :hammer:

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Pa ako je poiroman poceo sa >>kederasenje-pederasenje<<, onda se najbolje zavrsava sa >>babuskaranje-jebuckaranje<<.
:p :p :p

Ovo vazi samo u slucuju ako babuske jebuckaras sa kederima nakon pederasenja.  :whistle:

Vrh Dno