Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Znam da tema glasi pastrmka,lipen,mladica video,ali ovaj sam video morao staviti pa ljudi kakav fight kakvi drilovi a komotno se moze i reci kako iskusan (blentav) musicar
Ribolov koturom na plovak gde je mamac nimfa ili potezanka. Nije musicarenje ali koga briga tipovi se zabavljaju lepim ribicama. Plovkare stilhede i pastrmke
Kod nas u slo je 9. Marta odrzan RISE festival musicarskog filma (www.flyfishingfestival.eu). Bio sam onemogucen da odem to odgledati ali bilo je nesto ovakvog sadrzaja
Jaaaaoj kakav trejler!!!! Stvarno je ovaj sport prefinjena umjetnost, umjetnost nadmudrivanja covjeka i prirode!!! Musicari su ludi ljudi! Ali ozbiljno ludi! Ja posle ovoga ne mogu naci nista bolje da okacim! Sebi daj jos nesto ovom slicno brate!
Ovaj video je kao najava za neki holivudski hit...
Interesantno na cemu je akcenat....
Reziser kaze da se musicarenje "radikalno promenilo u novi svet" ali jasno je da je sve to musicarenje... za video
kao sto sam vec napisao, to je rejler filma kojega su vrtili kod nas u SLO i vrtit ce ga jos u nekoliko EU zemalja a više o tome je na linku kojega sam postavo. Volio bih odgledati ceo film. Potrudili su se pošteno... snimci iz zraka, pod vodom...itd. vrh
....jer moze neko da mi pusti klip lika sto je pesacio 5km niz vodu,u dubini do grudi-i dublje,jer je zakacio ili krupnu pastrmku ili lososa-ne secam se,ali je pecao stapom sa "motalicom"... vec 2 dana ga trazim i ne mogu da se setim na kom forumu sam ga video.... :'(
Aaaaaa kakav lik... hahahahaa
Ovaj je neki musicar fanarik, covek ladno ne provaljuje da mu je spao kombenezon a ovaj sto ga snima je jos ludji, nista ne mu ne prica...
Ophodi se prema ribi kao da je zarobio nekog okorelog teroristu....
Na kraju je jedva pusti
Definityivno nas ima raznih hahahahahaha
ovaj video i nije neki vrh od filmske umetnosti ali....ovakve potočare, to treba da pliva u našim vodama a ne neka jadna sića i tu i tamo po neka ovakva...to nije ništa...