Partizan

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Malo of.
Malopre, slučajno mi dopadne u ruke "Alo". Trač novine koje ne gledam ali me privukao naslov - "Karadžić nezna ko je otac srpskog fudbala".
Elem, kaže Tole da je sramota da stadion u Kragujevcu nosi ime nekog Dače, zanatlije koji je osnovao  Zastavu".
Inžinjer Danilo Stojanović, posle studija u Nemačkoj vratio se u Kragujevac i doneo fudbal. 1903 je osnovao najstariji klub u Srbiji - "Šumadiju 1903", a posle i beogradski BSK.
Znate ono Moša - Tirke, Tirke - Moša = Montevideo pa treći na svetu.
Pored toga što je Tole govedo, nema Tole pojma ni da fabrika postoji od oko 1850 godine, samo što je posle drugog rata dobila ime  Zavodi Crvena Zastava i osnovana fabrika automobila. Sklapao se Ševrolet i džipovi Vilis, a radio se i blok motora za Dodž. Fijat je došao tek '53.
Pre drugog rata su u Vojnotehnički zavod (Zastavu) dolazili optičari iz Jene (Cajs optika) na obuku.
Zato je fudbal i propao, jer je fudbal intelektalna igra. Treba pamet. Od Toleta pa do zadnjg prijavljenog igrača daj bože da neko ima više od osnovne škole. Pamet i inteligenciju nemaju garantovano.
Najviše su i baš su TELE  GENTNI.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Tomislav Karadzic se izvinjava rukovodstvu jednog kluba sto mu evropska mafija nije dozvolila da izadje iz okvira u kojem je dozvolio tom istom klubu da ostvari rezultat na koji je imao pravo. Nepravda je uvek prisutna,a pogotovo kad dolazi iz fudbalskih jakih centara i od klubova koji predstavljaju elitu na fudbalskoj mapi Evrope. Kao sto neko rece ,nije lako dati bilo kom prvaku dva gola,jer danas svi igraju fudbal,a najvise amateri

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Bože jel neko gleda atletiku sad, auu šta ovaj Duško Korać lupeta, mislim da je danas dostigao vrh  :doh: Ovo je neverovatno, šta priča za fudbalere i Partizana i Zvezde. U jednom trenutku se pojavljuje Usain Bolt i on će na to, a vidite ovog momka e on se rodio u špajzu i tamo počeo da trenira, pa njemu je trebalo kilometar i po da ode posle treninga i da se umije  :hammer: Možete misliti šta je dalje pričao  :doh:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Ha,ha,ha,neverovatan je,ovo mu je jedna od žešćih odvala :doh:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
NajIgor je napisao(la):
Bože jel neko gleda atletiku sad, auu šta ovaj Duško Korać lupeta, mislim da je danas dostigao vrh  :doh: Ovo je neverovatno, šta priča za fudbalere i Partizana i Zvezde. U jednom trenutku se pojavljuje Usain Bolt i on će na to, a vidite ovog momka e on se rodio u špajzu i tamo počeo da trenira, pa njemu je trebalo kilometar i po da ode posle treninga i da se umije  :hammer: Možete misliti šta je dalje pričao  :doh:

Meni se utakmica od pre neki dan ogadila najvise zbog njega. Morao sam da stisam na 0 da bih kako tako odgledao do kraja.

Covek je u autu mada ko i sve ostalo u fudbalu pa nista cudno!

Jeste li mu slusali kako poredi koliko  sta kosta u atletici i fudbalu  :D :D :D

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Ovo je juče bilo vrh  :doh:

Stalno se zali na ugao kamere (!!!) a od linije koja oznacava normu (6,75) on misli da je linija koja oznacava daljinu od 7 metara  :doh: :D :hammer:

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
185
Nije bilo lose ni ono Strajnicevo:
Babovic ... Babovic, mogao bi da padne sada Babovic!!!  :dance:  :toalet: :klonja1:

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Danas sam se cepao pola sata kad sam pročitao ovaj bise gospon Duška

"Ovo je Keli Erikson, sićušna Šveđanka, skakačica u vis, a ovo je njena majka, mama Marija, koja prati svuda svoju ćerkicu i ne ispušta je iz vida. A čovek koga upravo vidite je snažni momak, Džon Godina, bacac kladiva. Njemu nisu potrebni ni mama ni tata da ga prate po takmičenjima!" :D  :D  :D  :hammer:  :hammer:  :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Nalepnice sa setalista grada Skijatosa...

Prilozi

• 03062011(001).jpg
    03062011(001).jpg
    223,9 KB · Pregleda: 95

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
tomos rider je napisao(la):

Zašto idiot?
Pre nekoliko dana je bio intervju sa njim u press-u, pa čovek je čist genije ,od toga kako je isprozivao neznalice u rts-u pa do vajnih političara,
I u pravu je ,imate li ikoga da zna da prenosi fudbal,(osim Strajnića i sl :-X),i jedino je pohvalio Šarenca i to donekle jer kaže  mnogo priča o statisci da nema interneta na dva dana bio bi pravi ,za sve ostale je on ne izmislio komentarisanje nego nemam reči .
Ako uspem da ga nađem postaviću ovde link

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/TV_Press/story/171599/Du%C5%A1ko+Kora%C4%87%3A+Ja+sam+svira%C4%8D%2C+a+ne+novinar.html

EVO GA

Vrh Dno