Partizan

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
U principu stvar ukusa. Ne znam damo ko je to pa potvrdio da je najvazniji fudbal. Meni je pecanje neuporedivo vaznije.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
tako je oholi...ja recimo fudbal ne gledam niti pratim...cak sta vise meni se ta igra ne svidja...gledam samo evroligu u basketu i sve jedan teniski turnir pratim....a da ,pecanje mi jeste najvaznija sporedna stvar na svetu...nema dana da ne mislim o pecanju...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
oholi je napisao(la):
U principu stvar ukusa. Ne znam damo ko je to pa potvrdio da je najvazniji fudbal. Meni je pecanje neuporedivo vaznije.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Oholi, obrati paznju na boldovano iz mog posta koji citiram :hammer: :hammer:

simpson H je napisao(la):
Zato sto je fudbal najvaznija sporedna stvar na svetu. Svaki normalan muskarac bilo on Spanac, Svajcarac, Hrvat ili Srbin se vise raduje kad ti reprezentacija ili klub igra polufinale nekog takmicenja, nego kad ti Rafa, Federer, Karlovic ili Djokovic osvoje Wimbledon.

Dakle ima kategorija "muskaraca" kojima je lepsi i lastish, pletenje, strikanje,... Sto se pecanja tice to je hobi kao i svaki drugi ali definitivno ne poznajem mnogo ljudi koji ce idu na pecanje u vreme odigravanja finala sv prvenstva u fudbalu a pogotovo ne onih cija reprezentacija nastupa u istom.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Upravo tako....kad smo skoro igrali sa brazilom cini mi se finale sp ja sam bio na jezeru u basolovu....a rezultat sam saznao tek u dnevniku....

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
gegula je napisao(la):
Upravo tako....kad smo skoro igrali sa brazilom cini mi se finale sp ja sam bio na jezeru u basolovu....a rezultat sam saznao tek u dnevniku....

Pa dobro ti si onaj drugi tip muskarca, heklanje, strikanje ,lastish,... :hammer:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
hahahaaa....dobro je kad si ti sportista od glave do pete...palis se na zvezda javor...places...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=067K_7WdJVE[/youtube]

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Ne vidim sta si boldovao bojane

Sent from my SM-T116 using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Cenim da si ti kvalifikovan da dajes procene ko je normalan?
I dalje tvrdim da svako treba da bira na sta trosi slobodno vreme. Ja moje da trosim u solidno nadrogiranoj i popaljenoj masi nemam nameru. Bio sam par puta na severu, bilo mi je ok, i vise nemam zelju. Kk voli neka ide, ne osudjujem ga. Jbte kao neki pubertetlija navijac se postavljas.

Ps:i dalje mislim da si uzivo dobar lik, al tastaturu ti ne treba davati

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
oholi je napisao(la):
Cenim da si ti kvalifikovan da dajes procene ko je normalan?
I dalje tvrdim da svako treba da bira na sta trosi slobodno vreme. Ja moje da trosim u solidno nadrogiranoj i popaljenoj masi nemam nameru. Bio sam par puta na severu, bilo mi je ok, i vise nemam zelju. Kk voli neka ide, ne osudjujem ga. Jbte kao neki pubertetlija navijac se postavljas.

Ps:i dalje mislim da si uzivo dobar lik, al tastaturu ti ne treba davati

Ti kad malo bolje proucis cemu sluze smajliji na forumu, onda mozemo da nastavimo gde smo stali. Koji moj se uopste javljas u temama koje te ne interesuju?

Sent from my HTC One using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Tebe partizan interesuje?
A javljacu se gde ja procenim da mogu, ne ti.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Normalno da me interesuje veciti rival, sta je tu cudno? Evo blizi se i derbi, vec sledece kolo.

Vrh Dno