:lol:sasats je napisao(la):Mixmasteru,jel neces da se naljutis ako te nesto ozbiljno pitam?
....zasto ti imas toliku potrebu da ubijes sve sto ulovis? ???

ovo iz prethodnog posta napisano otvara sasvim novu sliku , jednog prosecnog ribolovca koji voli da peca ,i zadrzi deo svog ulova jer ima SAVEST , a niko ga na to ne primorava lazar je napisao(la):![]()
Samo sto sam dosao sa Rasine..otvori sezonu na klena,a ujedno ga i razvalio,pao jedan krupan,kog sam doneo kuci,a dvadesetak sam vratio.. Bilo je extra posle tri nedelje ne musicarenja.. Muva osa bambula iako je Rasina mutna dobro radi!!
Slika nazalost nema...ispraznile mi se bat. na aparatu
Pozzzz
Hvatate li vi klena???
gringo je napisao(la):Ovo je postalo extremno zabavno. Naravno nije zabavno kad ovo citas kao musicar, ali ako te i malo interesuje psihologija ovo je pravo mesto za tebe. Posto znam nekoliko profesora sa psihologije predlozicu im da svoje studente posalju na ovaj forum i posebno pogledaju postove nekih clanova. Vrlo je moguce da ce neki od njih postati slavni jer ce imati puno kvalitetnog materijala za obradu posebno u oblastima klinicke psihologije i psihoterapije. A i ako ne budu mogli da smisle nista novo u svakom slucaju bice veoma korisno jer ce makar imati primere psihickih poremecaja u pisanoj veziji koju je pisao licno pacijent.
Jedna napomena samo, Sabrina Špilrajn je odavno napisala remek delo psihoanalize "Destrukcija kao razlog postojanja" tako da paznju bolje da obrate na druge poremecaje.
P.S. Mislio sam da je uklanjanje nekih clanova najbolje resenje za forum. U stvari verovatno i jeste, ali mislim da ne trebamo biti sebicni i misliti samo na nase zadovoljstvo, vec dati skroman doprinos nauci zarad svih nas i boljeg sutra.