Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Šta dobro?Pa prokuvane su...Ne tuknu jako,samo u polukrug 1,5 km.Svi znaju u komšiluku šta je kerama na meniju.I vjerovatno mi se sjećaju familije,al šta da im ja radim.
Secam se price jednog mog otraka. Namine cuvali su NO i krene njegov otac da kuva meso za psa, ali mu se ubrzo navuku ortaci i malo sargarepa, malo celer, malo mirodjija sta ti znam + spriceri u ogromnim kolicinama tako da je NO ostao bez obroka. Nedelju dana je bio na suvoj hrani! Iz tog tazloga, ako su skembici cisti, znaci kupljeni u mesari, druze zeko samo malo prezli+jaja i/ili malo zaljutis sa alevom parikom i eto mene u gostima!
Slike mog staforda sutra!
Kad smo vec kod hrane za pse ja sam jednom prilikom otvorio greskom konzervu hrane za pse(ona vojna sa slikom N.O na poklopcu) greskom jer sam je okrenuo naopako i podgrijao misleci da je gulas a bila je iz frizidera znaci stegla se tako da nisam primjetio i napucao se ko svi sretni
Dva dana nisam gladan bio od nje super stvar majke mi
Ma ja sam probao granule za pse. (Ne pokusavajte ovo kod kuce!)
Vuklo me da probam i malo sam gricnuo. Nista strasno. Dok te u konzervi nisam siguran da bi me neko sa batinama naterao.
Moja ortakinja je radila u pet shopu i stalno je hasala neke čokolade za kerove, kao super su. Čak je i meni nudila što sam kategorički odbio, jes da sam stoka i ljubitelj čokolade al pseto nisam
Moja ortakinja je radila u pet shopu i stalno je hasala neke čokolade za kerove, kao super su. Čak je i meni nudila što sam kategorički odbio, jes da sam stoka i ljubitelj čokolade al pseto nisam
Dakle, moj Odi se ne zali na hranu, a bogami, ni na kilometrazu. Mislim da je dostigao punu velicinu :55 cm do grebena, od glave do korena repa 115 i 24 kila.... Jedino mu raspored boja ostao isti: krupne crno-bele sare, kao da je partizanovac.
Ma da nije on dalmatinac sa nepravilno rasporedjenim tufnama??? Kuche bez karaktera?