oštenila se georgina

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Samo da obavijestim cijenjene kolege koji su mi notirali minus na okupljanju da se kuja napokon oštenila.Rezultat je 4:4,zasad.Nadam se da se vidimo na sljedećem okupljanju.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Je li bre Zeko jel ti se Qja stvarno zove Georgina il to zbog one posalice preko MSN-a  :D?
Znaci 4 bate i 4 seke :)

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Druže Zeko ne prihvatam ovu temu i necu da je čitam sve dok ne vidim male štence!!! Kači slike što pre!!!

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
39
Daj neku sliku stvarno. Volim NO kao radne pse!

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
A da metnem ja ovde sliku od mojega Odita??? :'( :'( :'(

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Al ste neki...Kuja se zove Jessy i rođena je sestra najboljeg mladog mužijaka u Njemačkoj.Štenci su još mali i slike ne kačim zbog baksuza.Parena je sa našim kerom,iz najbolje srpske odgajivačnice,ovogodišnjim vice zigerom po imenu Boss von haus mileševac.Kuja je stara 20 mjeseci,radi ko luda,obožava da grize rukav(Djomla zna o čemu pričam),kukovi su joj normal itd...

Sjekloća:Ta grupa je možda otac tvom Oditi,moji svi imaju pedigree,zna im se i tata i mama,a mogu ti pokazati i slike njihovih predaka 8 koljena u nazad.Slike.Zbog tako gloopog komentara imaš dva minusa od mene.

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Na minuse ne obracam paznju, slabo me interesuje, ali dzabe se ljutis.... :nowink: Nisam znao da je kuja plemenitog porekla ( to je valjda ono VON?).  Al rekli ljudi GEORGINA, pa meni odma' soferi padaju na pamet :whistle:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Znao sam da ce Zeka da popizdi zbog komentara za kuju. Nemo se ljutis bata Zeko nije Sjeki mislio nista lose shalio se covek, a i nije bio informisan. A i ja sam kriv posto sam znao kako ces da reagujes cuto sam ko qrava, da bi vido tvojuu reakciju  :D.
Evo sad se stidim  :blush:

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Da ne bude zabune: moje kuche se zove ODI (jer je musko!) dobio je ime po najboljem drugaru cuvenog machora Garfilda (zbog umnih, karakternih i fizickih slicnosti :D :D :D), a ovo je njegova slika

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Nego sta, nego grupa? Pa ovakvo kuche ne moze da napravi jedan dzukac, imalo je tu posla... ihaaaaa! :D

Vrh Dno