videcemo na ribi. Iskreno odusevio me je. Rio struna ode cela kao nista. E sad videcemo kad olaksam CTS jedno 20 gr na sta ce da lici. Ali iskreno u poredjenju sa Orvisom CTS mi dodje kao #6 Mozes da ga olaksas koliko hoces ali ono sto ti ocekujes da dobijes nece da se desi nikad a mozda ni tad. Mozes da dobijes samo minimalno osetljiviji stap jer na to direktno utice tezina stapa. Ubrzati ga neces sigurno, tako da dzabe krecis.maric je napisao(la):E sad videcemo kad olaksam CTS jedno 20 gr na sta ce da lici.
maric je napisao(la):Cts je prvi stap a Helios rezerva, onda znas sta je![]()
![]()
videcemo na ribi. Iskreno odusevio me je. Rio struna ode cela kao nista. E sad videcemo kad olaksam CTS jedno 20 gr na sta ce da lici. Ali iskreno u poredjenju sa Orvisom CTS mi dodje kao #6
Pazi Simpsone Orvis je samo za one 55+
![]()
a sta ako ga stavi na strug i skine dve desete ? :simpson H je napisao(la):Mozes da ga olaksas koliko hoces ali ono sto ti ocekujes da dobijes nece da se desi nikad a mozda ni tad. Mozes da dobijes samo minimalno osetljiviji stap jer na to direktno utice tezina stapa. Ubrzati ga neces sigurno, tako da dzabe krecis.