orvis access 8.6#4 mid-flex

ivica25

Newbie
Učlanjen(a)
05.01.2012.
Broj reagovanja
0
zapao mi je za okoORVIS acces 8.6#4 mid-flex u kombinaciji sa access II cekrkom i voleo bih da cujem vase misljenje o tom stapu
da li vredi ili da kupim neki S A G E     

ivica25

Newbie
Učlanjen(a)
05.01.2012.
Broj reagovanja
0
jel ima neko priliku da rukuje sa njim i kakvi su utisci

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Suvise je to novo da bi se  na terenu gde SAGE dominira odomacio  :) ;)
Jedino da citas blogove na drugim sajtovima...stranjskim,oficijalnim itd  :bye:

Bucko M.

Senior member
Učlanjen(a)
30.11.2011.
Broj reagovanja
0
    Kolege,bez uvrede molim,ja mislim da Orvisa ako uzmes ne mozes da ''omanes''  :naughty:

Ta firma daje mahimum sebe u svaki detaljcic  na stapu,garancija 25 god.je proverena X puta,ne retko se bobije i stap u znak izvinjenja ako je

doslo do nekog nesporazuma. U ostalom pogledaj tezinu stapa na ''koji si bacio oko'',dosta govori,mid flex je savrsena akcija  :tbumb:

Ovaj stap niam drzao u ruci,ali imam iskustva sa Orvisovim stapovima,za cekrk ti ne garantujem,cak i ne preporucujem,bolje uzmi nekog

BYRON-a. Za stap ne razmisljaj i ne brini.

P.S. kroz ruke su mi prosli stapovi najjacih firmi na Svetu i to bas #4-ke, ''VRATIO SAM SE''na Orvis  ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
imas vremena i vise nego dovoljno da se odlucis. nece skorije biti kvalitetnog ribolova  :nowink: bitno da si ispunio glavni uslov ....da imas pare , a ostalo je lako  ;)
sto rece prota...imas sage slt koji se vrti po forumima na oglasima i ostanu ti pare i za kanap i cekrk ...sve za sumu koju planiras za stap ....po meni je to odlicna kupovina vrhunskog pribora za prihvatljivu cenu

zogicenver

Newbie
Učlanjen(a)
10.03.2012.
Broj reagovanja
0
Evo Orvisov katalog čisto informativno da se zna ali ipak  kvalitet je neosporan ali za naše uslove i standard dosta stvari je daleka budućnost a ko ima nek izvoli,pozdrav.
http://orvis-services.com/orviskatalog2011.pdf :lol:

flyfishdude

Newbie
Učlanjen(a)
25.10.2009.
Broj reagovanja
0
PROTA71
Sr. Member

Odg: orvis access 8.6#4 mid-flex

« Odgovor #2 poslato: Februar 26, 2012, 01:16:04 posle podne »

Citat

"Suvise je to novo da bi se  na terenu gde SAGE dominira odomacio" 

Orvis je osnovan 1856 godine kao FF kompanija, a Sage 1980...

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
flyfishdude je napisao(la):
PROTA71
Sr. Member

Odg: orvis access 8.6#4 mid-flex

« Odgovor #2 poslato: Februar 26, 2012, 01:16:04 posle podne »

Citat

"Suvise je to novo da bi se  na terenu gde SAGE dominira odomacio" 

Orvis je osnovan 1856 godine kao FF kompanija, a Sage 1980...

Daaaaaaaa!!!!???
I sta tu ima nejasno????Srbija danas brale,sto zbog priliva SAGE stapova sredinom XXI veka,sto zbog oficijelnog zastupnika i uvoznika....ima barem 10 kom SAGE ONE(aftma 4,5 i 6) a garantujem ni jedan jedini Orvis access 8.6fita#4 mid-flex!!Da se ne pominju serije ZA dok Heliosa ima mozda 5-6 kom...SLT,TXL,XP,ZXL,legendarnog SRPSKOG VPS-a heheheheh!!Daleko je ta Amerika druze...Probaj samo da ovo moje "Suvise je novo...."-citirano,tumacis na pravi nacin, batali godine osnivanja...pssssst,primeti u temi Zvezda vs Partizan(osvajanje KS gde se mi Cigani busamo u grudi  i busacemo se celog zivota za nesto iz proslog veka,a grobari nas sad peglaju par godina i odma su careeeeeeeevi i lozane :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
PROTA71 je napisao(la):
,sto zbog priliva SAGE stapova sredinom XXI veka,

Pardon,treba da pise "prve dekade XXI-og veka".... ma gledam ovu Barsu kako kida truli Milan  :hammer: :) :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
opčenito orvis access tehnološki ima blank urađen jednako kao i zg helios samo da ima malo jeftiniju šminku na sebi i kordura tubu. Opaka motka za malo manje novca. Možda je to moj sledeči štap (9' #5 mid-flex)?!?!

Evo i kakav test izdržljivosti ima:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xYJSOY-rGPs[/youtube]

Bacačke sposobnosti imao kao i blank ZG HELIOS-a.... kada se sve to sabere i uzmu u obzir iskustva vlasnika ovog štapa definitivno ga je vredno uzeti za te pare.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
sebastian je napisao(la):
opčenito orvis access tehnološki ima blank urađen jednako kao i zg helios samo da ima malo jeftiniju šminku na sebi i kordura tubu. Opaka motka za malo manje novca. Možda je to moj sledeči štap (9' #5 mid-flex)?!?!

Bacačke sposobnosti imao kao i blank ZG HELIOS-a.... kada se sve to sabere i uzmu u obzir iskustva vlasnika ovog štapa definitivno ga je vredno uzeti za te pare.

Jebote ispade da zapravo Helios kurcu ne vredi kad je ovaj Access "to isto samo malo manje nasminkano  i za duplo manje para". Jesi bas toliko siguran da si u pravu? I da, blank ZG Helios nema nikakve bacacke sposobnosti jer ne mozes da bacas blankom pa si i to ofrlje rekao, eto tek da bi nesto rekao. Dokle vise tako proizvoljne tvrdnje o priboru?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
kakvih problema ims ti sims da tako kolericno reagujes???

kao prvo, sami orvisovci govore da je ovaj blank je urađen istom tehnologijom kao i heliosov, to moze svako da procita na njihovoj stranici. Jasno je i svim pticama sa grane da je ovde u pitanju stap tehnicko dobar kao helios ali ima malo jeftiniju opremu na sebi....nigde nisam napisao da ima heliosove blankove nego tehnicki kao helios i tu je kraj sve mudrosti.

kao drugo ne napinji se i ne psuj ovde jer je to besmisleno...ako ne umes nesto lepo i kulturno da komentarises onda ni ne moras.

kao trece to mozda tebi ispada da helios ne vredi ali ja nisam to nikada rekao, dapace, ja licno prije bi njega uzeo nego accessa... ali...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Seb nemam nikakvih problema ali stvarno smesno deluju takve izjave. Kao da su svi tolike budale da poveruju da je sve to ustvari isto. Sta znaci "Heliosova tehnologija"? Pa svi stapovi na svetu se prave istom tehnologijom. Ako mislis na koriscenje nano smola imas desetine proizvodjaca koji ih koriste, pa jel to sve onda isto?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ono što je najbitnije u svemu tome, da smo malo precizniji i da ti je srce na mestu. ACCESS je urađen po Orvis-ovom "tejperu" i akciji serije Helios-a. Thenički je poput Heliosa i to je sve. Helios je ipak Orvisova serija broj 1 i ima vrhunsku opremu na sebi.

Zanima me kakav če da bude Helios 2.  ::)

Vrh Dno