OLOVNA TRAKA

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Juče sam, kupujući udice, nabasao na veoma mekane olovne valjčiće - debljine oko 1.5 mm i dužine 10 cm, a prosečeni su po dužini - komad 5 dinara. Samo sam ih prosekao do kraja i dobio dve olovne trake. Te trake sam posle vrlo malo izlupao čekićem i dobio tanku olovnu foliju koja može da se seče po željenoj širini - za otežanje nimfi. Potražite ih po prodavnicama ribolovne opreme - koriste ih plovkaroši.

GORANHardy

Senior member
Učlanjen(a)
07.09.2008.
Broj reagovanja
1
haha polako ulazis u fazon druze, za pohvalu, e ali ima jos dosta toga
p.s. kako je tek kad prvu ulovis-pozdrav :tbumb:

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Gorane,
Nisam verovao da još uvek mogu da se popalim za nešto - je.... što je zarazno. Zapalio se i moj klinac, uveče se otimamo za alat i materijal.
Kad ulovim prvu ribu čućete.
Pozdrav

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
:D
Mnogo nas je tako pocelo. Imam mnogo opreme za druge vrste ribolova ali od kad sam uhvatio musicarac sve drugo samo skuplja prasinu.  :tbumb: Do skoro sam imao preko 200 plovaka, neke sam iskoristio za bambule a vecinu sam poklanjao drugarima do skoro, sad ih vise nemam a i ne trebaju mi.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Sve živo sam rasturio - štapove dubince sam rasprodao i kupio opremu za mušičarenje, razdelio sam plovke za štuku, varalice, silkove, olova, držače štapova, metalne čuvarke, fider i obične hranilice, udica jedno 1000, keder kante, kutije razne....seme konoplje, prihrane... sve što se zateklo.
Osećam se lakše.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Jedva čekam da čujem tvoju priču o doživljaju kada budeš ulovio prvu ribu na mušičarski način a i nadam se kakvoj slici. Samo napred prijatelju  :tbumb:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Rancic je napisao(la):
Juče sam, kupujući udice, nabasao na veoma mekane olovne valjčiće - debljine oko 1.5 mm i dužine 10 cm, a prosečeni su po dužini - komad 5 dinara. Samo sam ih prosekao do kraja i dobio dve olovne trake. Te trake sam posle vrlo malo izlupao čekićem i dobio tanku olovnu foliju koja može da se seče po željenoj širini - za otežanje nimfi. Potražite ih po prodavnicama ribolovne opreme - koriste ih plovkaroši.

Koristan savet! :tbumb:
Rančiću, ako ovako nastaviš, kakvi li će biti tvoji saveti kada počneš uspešno da mušičariš? Znao sam da smo svetska mušičarska velesila. :doh:

Vrh Dno