oholi hladi dragulje u Moraci

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ko prvi ugazi u vodu u toku sezone, pravi je junak. Oholi zaslužuje neku nagradu od firmi poput Scott ili Ross Reels za ovo. :tbumb:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Nije ti to Oholi. Oholog sam video na Gradcu prvi put i upoznao i upoznao sam najzimogrozljivijeg coveka. Ne znam samo sta je sve naobukao.  :) Nije to Oholi  ;) Pozdrav svima i njegovom klik klak hameru sto mu doneo prve bodove u ligi. Ovde se jos i rakomotio.

asader

Senior member
Učlanjen(a)
08.10.2007.
Broj reagovanja
0
znaci ovo je neka varalica a uz to jos i varalice po moraci baca e ima da ga gurnem u najdublji vir kad ga vidim opet otpisite mu te bodove a kutiju sa muvama odma na licitaciju dajem :whistle:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
ufatis ti oholog za to sto ladi po moraci :p

a djole to sam ja nego na gradcu nisam znao kako da se obucem,na rzav idem u patikama da gayim,smara me nosenje previse stvari na pecanje. a posto su mu cizme na gradcu pukle trebao si da me vidis kako se bos vracam do manastira

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
ufatis ti oholog za to sto ladi po moraci :p

a djole to sam ja nego na gradcu nisam znao kako da se obucem,na rzav idem u patikama da gayim,smara me nosenje previse stvari na pecanje. a posto su mu cizme na gradcu pukle trebao si da me vidis kako se bos vracam do manastira

:eek: :nowink: :(

Vrh Dno