Offtopic iz teme "Izvodjenje curvecast-a"

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
nenade, ovako pisano, svako svakoga moza da razume pogresno, ja zekuznam licno i uvek kad se vidimo nesto mi pokaze, i to ne samo meni, ima nas dosta kojima pokazuje.

forum je bar meni, bas dosta pomogao, klipovi takodje, ali pravi napredak je pre svega dosao na vodi i tu se jedino pravo znanje stice to svi znamo a isto kao i ti i mene casting ne zanima zato zeku retko pitam o daljini, samo prezentacija me zanima.

j.bes daljinu, na drini i kad izbacim ceo kanap i riba gadja ja je promasim, na manjoj reci toga nema, i male reke me privlace...pa i casting prilagodjavam njima...

kad se vidis sa instruktorima videces o cemu pricam, kad ti kaze da nesto ne valja a ti ne verujes da takva sitnica moze da ti zezne sve :))))

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
oholi je napisao(la):
nespetro je momak

Za ovo imas debelo pijenje... :hammer:  :tbumb:  :tbumb:  :hammer:

Mislim da ovo sto rade nasi instruktori nema ,mozda, nigde na svetu. Organizovati seminar, pozvati ljude, pomuciti se za organizaciju, snositi troskove.... i sve to besplatno. Ja sam tim gestom apsolutno odusevljen i skidam kapu za takav cin. Ovde recimo, se placa , u zavisnosti kod koga se ide, od 40 do mozda nekih 70 evra. I to jedan dan. Nekoliko sati.
                Mozemo mi ovde objasnjavati jednu tehniku sa detaljnom analizom pokreta u cm. Voziti neki video klip usporeno i sve to uvezbati. to je ok. Pokret mozemo uhvatiti sami od sebe, tehniku mozemo skinuti u detalje, ali postoje stvari koje jednostavno ne mozemo usavrsiti sami.
                  Sta to ustvari radi jedan instruktor? Sta to on zna? Mozda je najvaznije to da zna da CITA LOOP. Moze da nam vidi od krupnih pa do mikro pogresnih pokreta koje izvodimo. Moze nam dati odgovore na mnogobrojna pitanja koja se stalno javljaju, sa svakom novom tehnikom koju isprobavamo.Da li vucemo il guramo stap, da li seckamo u pokretima, gde su nam stopovi, sta nam je izazvalo talase na kanapu...i opet mozda najvaznije zna da nam uskladi duzinu casting-pokreta sa duzinom kanapa koju imamo izvan vrha stapa.
                  Tek posle kursa vidimo koliko je u sustini kasting jednostavan. Sa tim osecajem dobijamo na sigurnosti a sa sigurnoscu, i bolje zabacujemo, i mnogo vise uzivamo u samom ribolovu.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
nespetro bravo za post, upravo to skoro nevidljivo sto samo neko sa strane vidi je bitno  :tbumb:

Vrh Dno