Offtopic iz teme "Izvodjenje curvecast-a"

zekafly

Senior member
Učlanjen(a)
28.02.2010.
Broj reagovanja
0
crni je napisao(la):
Ajmo instruktori dajte neki video,mnogo je lakse tako da pratimo ovu teoriju uz malo "prakse".

AHA, sigurno ću izlaziti na -5 da snimam video.Početkom sezone, nije još određen datum, je veliko okupljenje mušičara u Novom Sadu.Bit će i bar dvojica instruktora, pa dođi pa pitaj.TAd je free.Sve. :drool:

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
zekafly je napisao(la):
Ama Nesperto, ako je TL, tailing loop, onda tu nema nikad ništa korisno.Čak je i vrlo nepoželjno.

Jel znaš posljedice TL?

E zeko,zeko... jos kad bi razumeo o cemu pricam. Mislim da isuvise ovlas prelazis preko postova. Aj se saberi pa na iscitavanje.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Niko nije trazio da izlazis na -5 i snimas...ako nemas tvoj daj od nekog drugog za kog mislis da je dobro odradio zabacaj.

zekafly

Senior member
Učlanjen(a)
28.02.2010.
Broj reagovanja
0
nespetro je napisao(la):
zekafly je napisao(la):
Ama Nesperto, ako je TL, tailing loop, onda tu nema nikad ništa korisno.Čak je i vrlo nepoželjno.

Jel znaš posljedice TL?

E zeko,zeko... jos kad bi razumeo o cemu pricam. Mislim da isuvise ovlas prelazis preko postova. Aj se saberi pa na iscitavanje.

Aj ne budi ljen pa objasni.

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
Aj ti objasni sta ti nije jasno. Nema greske. Ako ti treba sve pisem iz pocetka.Tu smo.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Hoces da postavis neki klip ili sami da trazimo...da ucimo nesto pogresno...mozda...

p.s.Moram nesto da te pitam zasto non stop pominjes novac...te ovo se placa,tad i tad je ovo free???

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
zekafly je napisao(la):
crni je napisao(la):
Ajmo instruktori dajte neki video,mnogo je lakse tako da pratimo ovu teoriju uz malo "prakse".

Početkom sezone, nije još određen datum, je veliko okupljenje mušičara u Novom Sadu.Bit će i bar dvojica instruktora, pa dođi pa pitaj.TAd je free.Sve. :drool:

Sta si ovde napisao??? Naravno da cu sam da trazim jer od tebe nema vajde  :nowink:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Naravno da moze,nije uopste tesko biti koristan samo kad se hoce.Neki to ne zele,lakse im je da palamude i pametuju...ili mozda nemaju interesa da tako nesto urade?!
Veso hvala na postavljenom klipu.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Igore  :respect1:

Vidis Zeko kako se to radi,nekima nije tesko i na - ? izadju i snime klip i pokazu nama koji bi hteli da naucimo.Ne pominju sastanke,mitinge,free ili nije free....e od takvih ljudi mi je cast da nesto naucim.Njima diploma sluzi samo kao potvrda da nesto znaju i da mogu da prenosu na druge...tako se postaje veliki...

zekafly

Senior member
Učlanjen(a)
28.02.2010.
Broj reagovanja
0
E vidiš Crni, bit će mi čast da vidim koliko si naučio iz klipova.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
zekafly je napisao(la):
E vidiš Crni, bit će mi čast da vidim koliko si naučio iz klipova.
Vidis Zeko oupste nisam ja bitan i koliko cu ja da naucim,mozda me ne interesuje,mozda nisam stvoren da budem vrhunski bacac....mozda....
Bitno je ko je kakav covek a Igor se jos jednom pokazao kao Ljudina i snimio klipove jer sam/smo to trazili i ako je i sam svestan da bi bilo neuporedivo bolje da nam uzivo pokaze.
Gde si ti u celoj toj prici???Gde si u bilo kojoj prici gde nekom treba da se pomogne???
Tvoja diploma je "veca" od Kuzmine,Igorove,Djoletove...tako bar kazu oni koji se u to razumeju u celu tu pricu,valjda...Ti treba da vodis ovu temu i da prednjacis u pomoci nama koji ne znamo.
Zato druze na mitinzima ima po 10 coveka...ne racunam devojke/zene,bracu,komsije i rodjake ni slucajne prolaznike.Zato su i cesti mitinzi...mnogo velika zainteresovanost  :doh:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
crni, bez neke zadnje namere u vasu raspravu, ali ako nisi bio na nekom mitingu ne pricaj o tome, ja sam propustio jedan ili dva, u zadnje dve godine, uvek se nesto nauci. a opet bez namere da podcenjujem ikoga, na video klipovima se obicno nista ne vidi

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
crni, bez neke zadnje namere u vasu raspravu, ali ako nisi bio na nekom mitingu ne pricaj o tome, ja sam propustio jedan ili dva, u zadnje dve godine, uvek se nesto nauci. a opet bez namere da podcenjujem ikoga, na video klipovima se obicno nista ne vidi
NIje ovo rasprava ovo je samo iznosenje cinjenica.Verujem da je bolje kad ti neko uzivo pokaze nego da se gleda sa klipova ali ima i klipova koji su vrhunski odradjeni do detalja!!!
Kad si vec uskocio daj reci mi leba ti onda koja je svrha ove teme,ovog foruma i svih foruma zajedno???Posto samo na mitingu mozes nesto da naucis daj da sve pogasimo i da se sastajemo na livadi.
Koliki je broj musicara u zemlji?Odbi da 20% nema sredstva da poseti neki miting,sta je sa ostalima???
Prepotentnost pojedinaca ih odvraca da dodju...ne treba im u zivotu da ih smara neko ko je za godinu dana polozio neki tamo ispit vec neko ko ce prijateljski da im izadje u susret.

Vrh Dno