Odg: Jezero "Joca", Ečka

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Daj bre seb zajebi te price. Zbog buducih musicara treba bre raskrinkati svakoga ko sebe predstavlja onakvim kakav zapravo nije. Pa zar ovaj forum nije to vec uradio sa Mixmasterom pod istim izgovorom? I sad bi da stanete u zastitu jednog napucenog narcisa i da njegove postove ufazonu "rastrtio sam stuke", "pobedio sam varalicare", "trtim enormne kolicine ovih dana" , "ultimate pike hunter" ,...prihvatate kao normalne? Za slicne stvari Mix je trajno banovan. Ne zbog svojih postova vec zbog egomanijacnih tripova. Dvostruki arsini, ali vama to izgleda nije tako.
O bože Simpson piše o Mixmasteru a koliko se sećam prva stvar koju je uradio kada sam došao kod njega u radnju da kupim neku opremu je bilo pljuvanje po istom,kao i pljuvanje po musiarenje.net-u iz čiste ljubomore ..ovo je neverovatno  :doh:

o dvostrukim aršinima nema potrebe mnogo pisati pošto je tebi omogućeno da bez problema vredjaš druge članove foruma ..i to konstantno.

neka briše ko šta hoće na kraju mogu da očekujem da sem što sam optužen za krivolov postanem ustvari najveći krivolovac na Tamišu a i šire ili recimo optužbe u stilu da sam mušičario rotvajlere,vidre a verovatno i sremske mangulice ... :D  :D

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Da ne bih pridodavao negativnoj energiji na forumu neću više da pišem u vezi ove teme ništa ,niti ću da odgovaram na pojedince ,nadam se da će moderatorski tim da na vreme uradi posao..  ;)

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
Cekajte malo. Nece da moze  :lol: 
Pocnete da se svadjate u nekoj zanimljivoj temi i kad je upropastite, ljudi vas prebace u Spansku da nastavite... kad ono cvrc. Necete vise. Koliko su vam vec tema ovde izotvarali iz postovanja a vi prestanete?  Slobodno nastavite sa istim elanom, Spanska sve trpi i ne da se upropastavati.  :lol:

Samo cepajte ovde, postaje sve zanimljivije....  :tbumb:  :tbumb:  :tbumb: 

Prilozi

• b893d3ccb0e930c4edbaf841885d232f.jpg
    b893d3ccb0e930c4edbaf841885d232f.jpg
    86,7 KB · Pregleda: 124
Vrh Dno