O pecanju na Gradcu van revira...

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
neba je napisao(la):
Evo i ja cu da se pridruzim ,od 1.og marta odo da pecam smudja na mrestilištu,zašto da se drugi koji mi nisu ni do kolena hvale sa smudjevima 12+ ,a ja ne
Neću da kršim zakon svakog ću vratiti pod izgovorom da pecam bucova( kojeg sam pecao 2 put u životu ciljano)
:hammer:
To sam naučio iz ove pouke pisanija

Jeste da se ne poznajemo ,al možeš li i mene da vodiš,a ja ti se odužim krivolovom na Gradcu ?

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Tihomire sereš za medalju,sam Vladimir je jasno napisao da je išao da zvanično peca klebna ,a nezvanično pegavu,pa nismo mi ovde debili da nas više jašeš i prosipaš neku pamet da nas ubediš u nešto što nije.
Dosta je bilo i zajebancije i svega ali ovo je stvarno smešno ,nit ćeš ti nas ubediti u to tvoje nit mi tebe možemo ubediti da grešiš.Ovo je samo pretakanje u zimske dane. Idi opet na Gradac danas,sutra i pecaj klena,a na Kolubaru idi na pastrmku i uživaj.
Razumem ja da je tebi zanimljivo da svima ili skoro svima teraš kontru,al nema više efekta.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ne bi oni to toliko branili, da nisu svesno zasrali. Nekako sam propustio, sad vidim da je i Tihi bio taj vikend na Gradcu. Dakle, sve je kristalno jasno. Ne laje kera sela radi, već radi sebe - narodna poslovica ( da neko ne pomisli nešto pogrešno).

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Baki-Pa je napisao(la):
Ne bi oni to toliko branili, da nisu svesno zasrali. Nekako sam propustio, sad vidim da je i Tihi bio taj vikend na Gradcu. Dakle, sve je kristalno jasno. Ne laje kera sela radi, već radi sebe - narodna poslovica ( da neko ne pomisli nešto pogrešno).

Sad sam se to spremao da napišem,nema potrebe za ovolikim pravdanjem ako je sve čisto,ali...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
evo da se samocitiram.... "Morao sam probati malo da pecam na muvu. Donji tok gradca koji je dozvoljen. Zvanicno smo krenuli na klena. Medjutim realno bolje je pegava radila"
petre gde sam napisao da sam isao na pastrmku? samo da je ona bolje radila.

jos jedna narodna, kad ste toliko narodni..... za dobrim konjem prasina se dize
pas laje vetar nosi....
ili jedan video citat za vaše mišljenje....

https://www.youtube.com/watch?v=og1aZBd3GUU

jebe me ova kisa...ali do petka se možda i sredi gradac ;)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Sad kad si moderator očekujem ban kao i na "onom" forumu,obzirom da mi se komentari brišu.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
E vidis brisao nisam nista. Ako nisi primetio palamudim zajedno sa vama svima

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ne sme Pero tebe da banuje, ostaće gladan kad dođe na Gradac.  :D

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):

Sad ce Simson da te kritikuje sto me poredis sa kerom ili nece, ali jasno je meni sta si hteo reci...

Da to nisam napisao niko nebi ni znao jer nemam cim da se hvalim(nisam omlatio nista zanimljivo), 3-4 sata tog prelepog nedeljnog dana sam proveo na gradcu 2sata bacajuci suvu muvu i ne ocekujuci bas nista na udici(uhvati par beovica),ostatak vremena proveo sa projateljim u drustvo Gila gledajuci u reku i uzivajuci...

I ponosim se cinjenicom da sam taj dan skoro sigurno par pastrmki spasio sigurne plasticne kese od strane 5 plovkarosa koji su se redom kupili i odlazili kad su videli nas musicare da smo prisutni...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Svaka čast, pljes pljes ( molio bih admine da ubace smajlija za aplauz i tako nam olakšaju pos'o ).  :yeswink:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
Tihomire sereš za medalju,sam Vladimir je jasno napisao da je išao da zvanično peca klebna ,a nezvanično pegavu,pa nismo mi ovde debili da nas više jašeš i prosipaš neku pamet da nas ubediš u nešto što nije.
Dosta je bilo i zajebancije i svega ali ovo je stvarno smešno ,nit ćeš ti nas ubediti u to tvoje nit mi tebe možemo ubediti da grešiš.Ovo je samo pretakanje u zimske dane. Idi opet na Gradac danas,sutra i pecaj klena,a na Kolubaru idi na pastrmku i uživaj.
Razumem ja da je tebi zanimljivo da svima ili skoro svima teraš kontru,al nema više efekta.

Pero mozda ja malo i serem ali smisljeno i sa razlogom, ali bar se trudim da ne izmisljam stvari, citaj sta je oholi napisao. To je izazvalo i najburnije reakcije ove, to sto su mogi pokuali da dokazu ili predstave njegovu nameru, njegova namera nam je svima poznata ali nemojte je vi interpretirati na svoje nacine. Mozda se tebi to ne svidja ili svidja mozda to podrzavas ili ne, to apsolutno postujem, neko nece pogledati vodu u tom periodu neko ce izaci da uziva sa stapom i kanapom a nekonotici na napuni cizme... Po meni su samo ovi poslednji losi...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Evo ako postanem admin dobijas :aplauz:
Ovo kao predizborna kampanja :)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Mnei su njegove namertejasne,a to je krivolovne i šta tu ima da se priča.Znam čoveka

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
34
Krenuh na klena, ali slabo uzima

2h88pzs.jpg

Vrh Dno