O pecanju na Gradcu van revira...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Nije namenjeno meni ali dacu svoje licno misljenje na tvoj post, ja ne mogu da poverujem u ti da mozes izaci na gigant od reke kakav je Drina i znati sta ces upecati...

I mozda ja stvaro veoma malo znam o pecanju ali meni je to ne shvatljivo, po meni mozda moze pecaros amura garantivati da nece uhvatiti smudja ali neko ko peca pastrmku na imitaciju kojom se hrane obe vrste i kazati da peca samo jedno a ne drugo mi je totalno nelogicno...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Posto smo na temi gradca ovom priliko pozivam sve moralne musicare koji ce mart i april pecat na gradcu da negaze vodu jer je u tom periodu mrest lipljena i svojim nesmotrenim potezom gazenja u zelji da dodju do ribe vise mogu ubiti na hiljade malih lipljencica. Mrest lipljena je u punom jeku kad ste najvise zagoreli i zeljni da nabotete svaku ribu za kojom vam se ukaze prilika ali imajte obzira jer Gradac moze da postane mesovita reka i sa solidnom populacijom lipljena!!!

Svima hvala na razumevanju i podrsci!!!

PS: mora i malic omastiti taj lipljenski stap, sto samo prasinu da kupi....

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
69
Je l' ima neka druga tema osim krivolova na forumu, smorih se više... ? :/

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
Resio Leskovcanin da prosvercuje mobilne preko granice. Strpa ih lepo pod sesir i dodje pred carinika.
              -Nesto da prijavite?
                -Nista.
U tom pocne da zvoni jedan od telefona: zvrrrr..... zvrrrrr... zvrrrrr...
Gleda carinika i ovaj njega. Tisina nekoliko sekunde. Tek ce Leskovcanin:
              - Prike, zivota ti, kazi mi koje mi uvo zvoni.

P.S. Ne.  Nisam promasio temu nego vidim svi ga nesto ovde tupe , pa reko bar vic da ispricam  :D

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Ahahahahaahahahaha bravo druze hahhahah dobar.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Pu jebem ti, prespavah najzanimljiviji deo. Znači pobedio Tihi na iskustvo i izdržljivost.  :doh:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Jok bre Baki. Prca a nije zeni skinuo najlonke tako da nista od njega. Tihi na Drini lipljen nece da pogleda pastrmsku musicu ( Tommy ce ti objasniti kakva je to musica da bi znao da ne bacas na Gradcu) Koliko ti god neverovatno zvucalo tako je. Ljudi sa Drine tacno znajy sta, kako i gde love. Sto se tice Gradca za svo ovo vreme provedeno na njemu i pecanju u martu i aprilu sam gazio samo prosle godine na Takmicenju i jednom sa Nebom ali mislim da je maj bio. Znaci kad se hoce moze se. Od svih ljudi koliko sam video ostadose satro krivolovci tj Ti, Oholi i Sasast. Samo i to pada u vodu jer ti i oholi ne uzimate ribu a verujem da je ni Sale ne uzima u zabrani.Tako da nista od toga. Biti krivolovac u pokusaju je bzv. A jos gore propagirati to kao normalnu stvar. Sto se mene tice znam da se sprdate, al ima novih likova koji jos nisu formirali stav i misljenje i skontali sta je musicarenje pa nije ok da trabunjate gluposti u koje ni sami ne verujete. Oholi nije krivolovac, isao je da peca pastrmku pod izgovorom da peca klena, upecao je svaka mu cast i vratio sve ribe i to je to. Ende, kraj, konec, fin :)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Jok bre Baki. Prca a nije zeni skinuo najlonke tako da nista od njega. Tihi na Drini lipljen nece da pogleda pastrmsku musicu ( Tommy ce ti objasniti kakva je to musica da bi znao da ne bacas na Gradcu) Koliko ti god neverovatno zvucalo tako je. Ljudi sa Drine tacno znajy sta, kako i gde love. Sto se tice Gradca za svo ovo vreme provedeno na njemu i pecanju u martu i aprilu sam gazio samo prosle godine na Takmicenju i jednom sa Nebom ali mislim da je maj bio. Znaci kad se hoce moze se. Od svih ljudi koliko sam video ostadose satro krivolovci tj Ti, Oholi i Sasast. Samo i to pada u vodu jer ti i oholi ne uzimate ribu a verujem da je ni Sale ne uzima u zabrani.Tako da nista od toga. Biti krivolovac u pokusaju je bzv. A jos gore propagirati to kao normalnu stvar. Sto se mene tice znam da se sprdate, al ima novih likova koji jos nisu formirali stav i misljenje i skontali sta je musicarenje pa nije ok da trabunjate gluposti u koje ni sami ne verujete. Oholi nije krivolovac, isao je da peca pastrmku pod izgovorom da peca klena, upecao je svaka mu cast i vratio sve ribe i to je to. Ende, kraj, konec, fin :)

Ja se Maricu ama bas niucemu se neslazem sa tobom, pogoto ne sa tvojim suptilnim nacinom optuzivanja nekog, Vladimi nije isao da peca pastrmke sto je jasoni rekao. To sto neke babavange u pasulju vide drugacije mislim da je do zizljivog pasulja a ne do istine. I nikakvo pravo ti nemas da ovde pises nesto kao da je defakto tako. Mozes da das svoje misljenje i na to imas pravo...

A svi kolektivno imaju pravo da iznesu svoje misljenje ali ne i da okrive nekog. Jer bas zbog tih novih ljudi treba pazit, tvoj post je los jer po njemu ti novi sa nedefinisanim misljenjem ce razumeti da je Vladimir namerno pecao pastrmke i namerno to radio u zabrani i da je to ok, a nista od toga nije tacno!

Da gradac moze da se negazi moze, ali ces se isto tako uveriti jos u martu da je to mnogo tesko, tebi svaka cast ali videces koliko ce eticki potkovani musicari pobit mladji lipljena...

I sto bi ti zavrsio temu i stavio tacku na nju, prici nema kraja...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Dobro bre Tihi covek je pecao klena, naisle pastrmke i eto. To ne znaci da je krivolovac kako si ga ti prvi okarakterisao a niko drugi nije, niti da ga treba prijaviti. Tu se ti i ja razilazimo. Ja kazem, covek izasao na vodu, pecao, boleo ga stojko da li ce klen na udicu ili pastrmka, proveo lep dan, upecao ribu, uzivao i sta ces vise. E sad sto ti sve vreme potenciras da mi mislimo da je krivolovac to je druga stvar.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
I kako ja nekog optuzujem. Ko sam ja da optuzim Oholog ili nekog drugog? Svako radi po savesti i kako misli da je ispravno. Svi imamo razlicit pogled na to šta je ispravno. Ja to postujem sve dok ne pocne da me ugrozava. Ne bih voleo da ide sa mnom i peca ribu u zabrani ili trpa u torbu.Kad je sam nek radi sta hoce

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
@ricmaaaa, Ti sad u stvari dobronamerno skreces paznju svima, upucenim i ovim manje upucenim u tematiku musicarenja na salmnidnoj vodi u februaru..Da Tihi zna mnogo vise od nas kakav je njegov kolega iz kluba, reprezentativac Srbije, znaci samo selekcija do pravih takmmicara!! Cek  u stvari ovo bio trening na selektivnog klena, krkusu i belice!!!???

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Dobro bre Tihi covek je pecao klena, naisle pastrmke i eto. To ne znaci da je krivolovac kako si ga ti prvi okarakterisao a niko drugi nije, niti da ga treba prijaviti. Tu se ti i ja razilazimo. Ja kazem, covek izasao na vodu, pecao, boleo ga stojko da li ce klen na udicu ili pastrmka, proveo lep dan, upecao ribu, uzivao i sta ces vise. E sad sto ti sve vreme potenciras da mi mislimo da je krivolovac to je druga stvar.

Opet lupas, morao sam da ti kazem...

Ja ne potenciram sta vi mislite, jer bitna je razlika kad nekom kazes ja znam da je isao na pastrmke(i ako covek tvrdi drugacije) ili kad kazes ja mislim( ili moje misljenje je)da je on isao na pastrmke...

Drugo nisam ga ja prvi okarakterisao da je krivolovac, ja sam stvar nazvao pravim imenom! Oni koji su tvrdili da je prekrsio neki nepostojeci zakon su ga okarakterisali kao krivolovca!

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
I kako ja nekog optuzujem. Ko sam ja da optuzim Oholog ili nekog drugog? Svako radi po savesti i kako misli da je ispravno. Svi imamo razlicit pogled na to šta je ispravno. Ja to postujem sve dok ne pocne da me ugrozava. Ne bih voleo da ide sa mnom i peca ribu u zabrani ili trpa u torbu.Kad je sam nek radi sta hoce

Okrivis ga svojim izjavama jer otprilike ne pazis sta poses i na koji nacin interpretiras... Ali zbog sire javnosti moras paziti, jer oni ne znaju i pogresno cete protumaciti...zbok onih novih ljudi o kojima si malopre posao, zbog njih ti ja ovo pricam...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Proticu ovo je bio izlazak na vodu u prirodu, cega otprilike mnogima ovde fali, ali ne zbog zabrane vec zbog laznih ideala..

Naravno da odlicno znam ko je Oholi a i velika vecina ovde upoznali su ga na vodi ne na forumu...

A koliko ja znam na salmonidnim rekama nije zabranjeno pecanje u februaru ima i ciplidnih i salmonidnih vrsta koje zive u salmonidnim vodama a nisu u zabrani u februaru...

To sto pokusavate da zbunite i obmanete ljude je vas pokusaj omalovazavanja nekog...

To sto se vama nesvidja njegov potez je nesto totalno drugo i svako ima pravo da ga iznese ali kao svoje misljenje ne kao opste prihvacenu stvar...

Vrh Dno