NOVI TALAS

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Juce je nazalost preminula jedna od heroina Srpskog novog talasa,Sonja Savic.Brown sugar je posast dvadesetog veka,mnogi veliki ljudi su platili danak svojoj nesrecnoj navici.Jako sam tuzan zbog ove vesti.Neka pociva u miru.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Zvezdane, otkud ti ovo "brown sugar"? Da li si siguran da je SS imala veze sa tim?

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Mixmaster je napisao(la):
Zvezdane, otkud ti ovo "brown sugar"? Da li si siguran da je SS imala veze sa tim?
Cela ta ekipa je ,nazalost,imala isti problem.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Over heroinom je zapravo najčvršći dokaz pripadnosti novom talasu. :(

Z

Zakula

Guest
Jebiga...Cini mi se kao da je skroz otisla u aut,kada je uradila emisiju "Kao da je bilo nekad" povodom pedesetog rondjendana Milana Mladenovica (21.septembar).Generalno,video se veliki bol u njenom glasu,kada je pricala u emisiji i motala film unazad...U svakom slucaju steta...

Rest in Peace!

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
39
Tuga! Cela ta generacija...je otisla u "Aut"...

Pocivaj u miru!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Danas se navršava 14 godina od smrti Milana Mladenovića.http://www.youtube.com/watch?v=7f26Rh0DGNw

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
zvezdan je napisao(la):
Danas se navršava 14 godina od smrti Milana Mladenovića.http://www.youtube.com/watch?v=7f26Rh0DGNw

Bravo Zvezdane, po meni to je jedan od najboljih rok bendova na prostoru EX YU svih vremena. Jos volim da zovem Katarina Druga iako su samo prvi album izdali pod tim imenom. Koncert u SKC-u, mislim da je album "oci boje meda" , je jedan od tri najbolja koja sam gledao od domacih bendova uz Film i Azru (maratonski, od 7 dana pet sam bio a zadnja dva me bolela glava jer sam stajao pored zvucnika :hammer:)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Eto, ti si imao tu privilegiju da ih slušaš, ja sam tada bio mali. Jedan moj stariji prijatelj ih je gledao u Negotinu, kaže da je bilo magično.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
simpson H je napisao(la):
zvezdan je napisao(la):

Bravo Zvezdane, po meni to je jedan od najboljih rok bendova na prostoru EX YU svih vremena. Jos volim da zovem Katarina Druga iako su samo prvi album izdali pod tim imenom. Koncert u SKC-u, mislim da je album "oci boje meda" , je jedan od tri najbolja koja sam gledao od domacih bendova uz Film i Azru (maratonski, od 7 dana pet sam bio a zadnja dva me bolela glava jer sam stajao pored zvucnika :hammer:)

Katarina Druga :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

Vrh Dno