Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Možda je probolem sa encodingom, probaj ovo!
Bilo gde na strani internet explorera klikni desnim dugmetom miša. Potom izaberi polje encoding, u tom polju se otvara padajući meni i tu treba odabarati polje unicode, ta opcija ako nije direktno u padajućem meniju, nalazi se u padajućem meniju polja more.
Jeste to problem druze! I treba nekako da mu sredim ili velicinu ili skrol. Ali eto to je cena RIA Sve izgleda fancy i lepo ali nije bas toliko funkcionalno. Sve ce to da resi pravi chat koji Laki planira da ubaci
Dodao sam vremensku prognozu. tj. trenutnu temperaturu u vecim gradovima Srbije. Linkuje se sa MSN weather tako da klikom na odredjeni grad dobijate opsirnije informacije o trenutnom stanju i prognozu za naredne dane.
Da li smatrate da je ovako nesto potrebno? Ukoliko su clanovi zainteresovani mogu da uradim nesto i po pitanju izvestaja mesecevih mena...
Haval ti druže na komplimentima, služimo narodu
Ubačen je chat, najbolji koji sam mogao da iskopam za joomlu, nisam raspamećen ali bitno da radi. Valjda meni radi, ako imate problema napišite ovde.
Znači imamo sada shout box, koji je zamišljen da bude mesto za kratke poruke, i chat koji služi verovali ili ne baš za to!
Tooo, carevi...
Sajt je sada odlican...
Sve je na svom mestu...
Samo sad da pokrenemo neke projekte...
Evo i ja cu ponovo da se aktivno prikljucim u sve projekte, koje budem mogao da odradim...
Bio sam zauzet od septembra, znate kakva je bre gimnazija...
Ali leto je spas...
Pozdrav za sve clanove, kako za stare, tako i za nove...
Pozdrav machak i dobrodosao nazad 8)
Aktivno ucesce je vise nego dobrodoslo, samo udri!
Par ortaka je spominjalo da ce mozda na Ribnik, ali ko bi ga znao!
Mislim da bi i neki recnik izraza (kao recimo: biots i quil tela - nemam pojma od cega su ta tela ) bio koristan vecitim pocetnicima u vezivanju musica kao sto sam ja. Pretpostavljam da za sve vec postoji odgovor u razlicitim temama ali na jednom mestu bi to bilo mnogo preglednije.