Noc vestica

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
1
Svakog 31 Oktobra u zapadnoj Evropi se praznuje ovaj dan,.Obicno deca idu od vrata do vrata uzvikujuci ,,Djte nam kolacice da vam ne pravimo nestasluke,,Eto i kod nas u Zajecaru na mojim vratima pojavila se poveca grupa dece pod strasnim maskama ,mogu vam reci da sam se bas iznenadio,ima li i kod vas tamo.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Ноћ Вештица је америчка измишљотина. У Европи код католика су то покладе. Православци празнују "Белу недељу" и она је недеља пред Ускрс. И ја сам као дете имао маске за белу недељу, лепо било, деца се радују. Нема тога више, или ретко где.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Neko bi ovde video kosača/smrt, a meni deluje kao neki mušičar koji peca po kiši u kišnom odelu sa kapuljačom i upravo zabacuje neku tešku nimfu, klasičan Čeh koji u novembru krivolovi pastrmke. Češko nimfarenje, smrt za pastrmke.  :D

Prilozi

• kosackrajputa.jpg
    kosackrajputa.jpg
    78 KB · Pregleda: 179

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Goci, druze.... sta li si ti video?! Razumem da si utripovao gole sise ili guze, ali kosaca ili musicara  :whistle:

zreo si

oneflew.jpg

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Ja sasvim jasno vidim kosaca pored puta.  :eek:

:hammer: :hammer: :hammer:

Grogi, ti si stvarno malo odlepio!  :lol:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
jbg...sto jes' jes' al ja ne vidim musicara...al zato kosa spremna da nekom ode glava :yeswink:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Eto, tačno sam znao da ima jedan normalan među vama koji vidi kosače kraj puta.  :lol:

Prilozi

• kosackrajputa.jpg
    kosackrajputa.jpg
    80,9 KB · Pregleda: 126
Vrh Dno