Najneuredniji mušičarski stol...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Eh na mom stolu ima isto ko i kod mixa svega i svačega i što ima veze i što nema veze sa mušičarenjem npr. neplačeni računi  :D :doh: :-X od žene đinđuvi čaša od soka  :D nedovršeni strimeri....i tako to, inače ja svoje stvari držim u boxu za alat i po nekim vrečama  :D  i po malo po svuda  :) stegu na polici za knjige...morao bih nekoliko fotki da uradim da se vidi gde je sve moj pribor i materijal za ft. Ali moram da sredim stol i da dovršim strimere.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
dr.lucky je napisao(la):
Hemingvejev starac je bio teska sirotinja i na stolu mu je retko bila hrana, a kamoli pribor. Da ne serem po mnogo ima u tom delu i lep opis starceve kuce. Sada me extremno mrzi da trazim po netu, a garant ima negde cela novela.
Posto se spominju apotekari, moji studenti i studentkinje, da li ovakav sto moze da prodje za ribara hemicara.  :whistle:
Dobar ti je stol Lucky samo fali malo perja na njemu, daj očerupaj koju studenticu pa će bude dlaka ako već nema perja  :D :D :D

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Sulecriba je pravi as, jer on ima vašar i na stolu i ispod njega. :tbumb:

181020081637.jpg

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Mixmaster je napisao(la):
Sulecriba je pravi as, jer on ima vašar i na stolu i ispod njega. :tbumb:
Dobar je dobar, samo se ja nisam usudio uraditi fotku u globalnom planu,već sam zumirao samo radnu ploču, da neko ne bi infarkt dobio, inače treba mi 5 minuta da se od vrata probijem do stola (preko kutija, čizama,štapova,trofeja riba,olova, započetih plovaka...
Pa ni temu nisam napravio najneurednija radiona, nego najneuredniji stol :D , bilo bi mi ipak praviše i s tim izaći u javnost  ;) , al zato evo pijem kavu i danas se bacam u akciju čišćenja (ni na vodu neću ići) a tako je lijep dan,  :( , ubio se za ribolov, sunčano, toplo, bez vjetra. Bistro vam bilo svima koji ćete danas mahati.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ne moramo baš da otvaramo posebnu temu za ispod stola i oko njega. Evo šta je meni iza leđa dok sedim za svojim mušičarskim stolom. Gomila štapova, jakni, bluza, kačketa, chest pack, čekrk i hrpa časopisa poput Fly Fishing And Fly Tying, Mušičar, Ribolovački Magazin, ITD (vidi se broj iz 1987.), knjige o insektima, drugom svetskom ratu...
Sve je razbacano, ali tu postoji sklad koji mi pomaže da kad god pomislim na bilo koji predmet sa ove gomile, on bude na dohvat ruke i "na svom mestu".
Samo se okrenem, pružim ruku i sa dva zahvata pokupim sve što mi je potrebno za današnji ribolov. :lol:

Prilozi

• arsenal.jpg
    arsenal.jpg
    122,7 KB · Pregleda: 276

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Bilo kakav "kreativni nered" u kome se samo mi sami možemo snaći i niko dragi, može da se nađe u ovom topicu. PA tako i Mixova oprema u "zapećku" i meni je tako otprilike (kad je van auta) inče mi je non stop oprema u autu, samo uskočim, eventualno upotpunim kolekciju muha i gas. Inače meni je najveći problem ako mi tko od ukućana priđe stolu, ne daj bože nešto i uzme a ne kaže mi , posle se ubih tražeći ispreturam sve, mada znam točno kuda sam ga stavio a nema ga, taman već počnem sumnjati u svoj "kreativni nered" i pomislim treba reda napraviti kad se pojavi ono što sam tražio i sve ostaje po starom-u neredu.

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
Ja sam verovatno gori od Sulecribe jer mi je stol pola manji i stalno mi stvari padaju ispod njega, Ovako izgleda dok je prilično pospremljeno i dok koristim samo možda 20% materiala a sve ostalo je još u kutijama:
UWQBMhH3zZvjWBnT.v.jpg

A ovo mi je stalna inspiracija iznad stola, obje po 58 cm ( i gle slućaja obje su s Sulecribine vode) iz vremena kad se još imalo para za prepariranje, letos sam ulovio dve veče a i lepše ali nažalost je kriza...
cWqi1Kt3Nf9LqfwL.v.jpg

Janez

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
Evo još jedna slika zanimljive mušice i stola ispod nje iz ovog ljeta:
AjCTJUGWErwq0NOO.v.jpg

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
kurare je napisao(la):
Evo još jedna slika zanimljive mušice i stola ispod nje iz ovog ljeta:
[
Dobar je i tvoj stol, a ova ti "mušičica" biće nije baš za bodorke i bandare zar ne? Teško naoružanje za velike predatore. :tbumb:

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
E Gogo, ovo je bilo namijenjeno licama, za troling mušičarcem, 3 dana panule a nije bilo ništa a bogami ni na jednu od dve žive iglice vučene paralelno. A bekinga imam 250 m i to pletenice od 30 kg :D

Janez

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
kurare je napisao(la):
E Gogo, ovo je bilo namijenjeno licama, za troling mušičarcem, 3 dana panule a nije bilo ništa a bogami ni na jednu od dve žive iglice vučene paralelno. A bekinga imam 250 m i to pletenice od 30 kg :D

Janez

Druže evo ovde imaš jedan jednostavan step by step imitacije iglice http://www.medflyfish.com/mag/aguk1.html. Odlična imitacija za zubatca i ostale slane proždrljivice.

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
Sab, i nekih sličnih sam uradio, znam za taj site :tbumb:

Janez

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
A jel vidite onu PLANO kutiju i PLANO torbu dole levo pored akvarijuma???
PA to je sav moj pribor za vezivanje mušiaca. Sto izaberem po izboru - u dnevnoj sobi, kuhinji, restoranu AQUA na Ribniku, kod Sene na Drini... :bleh:

Prilozi

• IMG_9937cr.jpg
    IMG_9937cr.jpg
    125,1 KB · Pregleda: 254

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Gde naci Plano..............Milance,pomagaj???? :-\

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
PROTA71 je napisao(la):
Gde naci Plano..............Milance,pomagaj???? :-\

Proto ne nasedaj na Milancetove fore. Prvo ga pitaj koliko ima tih kofera. Jedan za strimere, jedan za suve, jedan za nimfe, jedan za mokre...  :hammer:

Vrh Dno