Najneuredniji mušičarski stol...

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Kaže mi žena da napravim malo reda na fly stolu, šta tu ima da se reda, meni izgleda baš ok, sve je na svom
mjestu  ::). Ajd nabacite i vi koju sa vaših stolova da vidimo ko je "najgori" , a možda sam već "šampion"?  :whistle:

Prilozi

• umjetnicka neurednost.jpg
    umjetnicka neurednost.jpg
    283,8 KB · Pregleda: 278

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
uf :D ja svoj neču ni da slikam...sramota me  :-X  jednom je sve fino sređeno, drugi dan več ko' da je atomska pala.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
sebastian je napisao(la):
uf :D ja svoj neču ni da slikam...sramota me  :-X  jednom je sve fino sređeno, drugi dan več ko' da je atomska pala.
Pa upravo to se i traži a ne kad je uredan, to i nije fora nego "umjetnička neurednost"

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
:D Meni samo dodje da ga slikam i pohvalim se kad je sredjen picikato. Al kao i kod Seba, kratko traje

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Broj reagovanja
0
Tako i kod mene jedan dan sredjeno,cim uzmem da pravim lom do gushe :D

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
288
  ... :D :D :D :D...Jaoj Gogo....kako mozes ovako da radis muve... :doh:..Ovo je pravo malo brdo materjala...verujem da se u njemu samo ti "snalazis"..Inace na pocetku vezivanja i meni je sto ovako izgledao...ali sam posla ukapirao da nemam neku narocitu zelju da sednem za sto gde je sve razbacano..I zato cim zavrsim,pospremim sto..nije da moram..ali hocu... :yeswink: :yeswink:

Stavljam i sliku kasnije...

:bye: :bye:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Gogo, pobratime, retko upisujem pluseve, a još ređe minuseve. Ovim si zaslužio deset mojih pluseva, jer tvoj sto je pravi mušičarski, još bolje-pravi ribarski. Potpuno sam siguran da je ribarski sto Hemingvejevog starca bio još neuredniji, što znači da treba još da "napreduješ". Siguran sam da ti je, kao pravom ribaru, pre on uzor nego neki apotekar u belom odelu.
Moj sto je takođe u kreativnom haosu. Na njemu je gomila FT materijala i čudnih naprava, poput dečijeg usisivača kojim usisavam dlake i trošim baterije pred punjenje, sveće, skalpela, struna, lekova za ko zna kad odbolovani grip, stativ za kameru, šolja za kafu, srteži koje mi ćerka poklanja za uspomenu :doh:...

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Hemingvejev starac je bio teska sirotinja i na stolu mu je retko bila hrana, a kamoli pribor. Da ne serem po mnogo ima u tom delu i lep opis starceve kuce. Sada me extremno mrzi da trazim po netu, a garant ima negde cela novela.
Posto se spominju apotekari, moji studenti i studentkinje, da li ovakav sto moze da prodje za ribara hemicara.  :whistle:

Prilozi

• IMG_2121.jpg
    IMG_2121.jpg
    205,5 KB · Pregleda: 266

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
dr.lucky je napisao(la):
Hemingvejev starac je bio teska sirotinja i na stolu mu je retko bila hrana, a kamoli pribor. Da ne serem po mnogo ima u tom delu i lep opis starceve kuce. Sada me extremno mrzi da trazim po netu, a garant ima negde cela novela.
Posto se spominju apotekari, moji studenti i studentkinje, da li ovakav sto moze da prodje za ribara hemicara.  :whistle:

Sklanjaj BREEEEEEE ovu sliku odavde moz nesto da EKPLODIRAAAAAAAAAA pa ce da ti izgori FORUM   :nurse:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Sulecriba zaslužuje sve pohvale. Slikao bih i ja svoj sto, ali previše je uredan u odnosu na ono što je bio do pre neki dan, kada sam sa njega skinuo 1 kg prašine i nakratko raščistio gomilu materijala. :doh:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
sulecriba je napisao(la):
Evo mog čovjeka nisam jedini  :D :D :D  :tbumb: evo ti +  (ne zato što si neuredan isto ko i ja, nego zato što si KREATIVNO neuredan) s vremena na vreme i ja sredim stol, ovih dana imam to u planu, jer sam negdje zagubio, par vrsta konaca, makaze i još par sitnica  :( .

Vrh Dno