najjači "čekrk"

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
:D setio sam dana dok sam varaličario. Sretao sam razne ljude. Često sam slušao priče kako su jedne mašinice bolje druge slabije a bilo je tu dosta istine. Ipak pojedinim ljudima nije bilo nikada ništa dosta kvalitetno. Mašinice su im služile za vađenje ribe kao npr. neka vrsta dizalice  :hammer: :D Ja sam koristio Sportex i DAM mašinice. I bio sasvim zadovoljan a koristio sam ih samo za namatanje najlona i umaranje ribe sa podešenom kočnicom nikada za privlačenje ili dizanje ribe...pa to se radi sa štapom koliko ja znam  :doh:  :D

Rešenje za sve ljude koji imaju potrebu za extremno jakim čekrcima  ;) http://www.pennreels.com/  :D

Umesto čekrka multić pa ožeži  po pastrmkama, lipcima, klenovima, babuškama ... :hammer: :D

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Tebi bi bilo bolje, da prestanes da se secas, da bacis to govno od musica i da pocnes da varalicaris :)

Samo covek koji je zbunjen moze da veruje u bajke ovog mixera i da mlati stapom nad vodom bez cilja i povoda. Ja razumem da je stap 10m i da njime ganja slepe miseve, ali ovo gubljenje vremena sa musicom stvarno nerazumem :)

Kada odem na pecanje i vidim nekog junacinu sa musicarskom opremom, gadjacu ga air-ball pistoljem u dupe za nauk! :) :) :)

Salim se naravno, nemoj da se primite!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ubio bih se kada bi varaličar poput Piromana ulovio više ribe od mene. Srećom, to se nikad nije dogodilo. Uvek su po petorica takvih morali da sabiraju svoj ulov da bi se izjednačili sa mnom, pod izgovorom da su oni pet puta ređe zabacivali. :hammer:
Pretpostavljam da je Piroman i u svom "sportu" toliko mudar, da bih mogao da ga podučavam varaličarenju. :lol:

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Ne Mikseru, moram ja tebe da poducim ciklidastiji :)

Inace Mikseru, moji veliki ulovi su suvise mocni, kao sto napisah malopre cca 400g je moj rekord, ako mislis da mozes da se meris samnom, samo napred, mozemo da organizujemo jedno brzinsko pecanje u zoni ekstremnog udara :) :) :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
piroman je napisao(la):
Kada odem na pecanje i vidim nekog junacinu sa musicarskom opremom, gadjacu ga air-ball pistoljem u dupe za nauk! :) :) :)

:D pa ja jedva cekam jednu takvu provokaciju pa da iz prsluka na svo čuđenje izvadim i moju vatrenu moč  :hammer: :D ;) pa da bude air-ball vs. air-soft...pa kom' opanci kom' obojci  :D :)

yeeeeeeeey, plase make my day!  8) :smoke: :D :hammer:

Piromane, naravno znam da se salis i necu da se "primam" ali nisam mogao da odolim da se malo ne pohvalim jos jednim mojih dodatnim hobijem koji sam malo dao na spavanje.

Prilozi

• dsc02271.jpg
    dsc02271.jpg
    99,7 KB · Pregleda: 102

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Neka mikser cveta :)

A sada nesto ozbiljno, zona ekstremnog udara je preterano dobro mesto. Nalazi se na tromedji reke, jezerca i "slapova". Nikada nisam imao cast da pecam na zanimljivijem mestu, niti sam ikada imao vise ulova no u zoni ekstremnog udara. I ime je dobila po pecljivosti :) Sve tehnike i taktike su upotrebljive na ovom mestu, za svakog ima po nesto. Bizarno dobro mesto. Tu sam prvi put u zivotu varalicario na kederasa (uspesno).

D'cinu se raspala masinica pri kontri na balerinu, te bi mu definitivno bilo mnogo bolje da je imao neko heavy duty cudo, umesto male i nezne masinice. Kada se raspala, namotavao je najlon rukama, upecao je pristojan primerak, mislim tipa 1,5-2kg ali je zamalo i kozu sebi odrao. Ne salim se, mislim da je ponekad dobro da covek ima pri ruci opremu koja moze da izdrzi velika opterecenja (panjevi i sl.)

oho evo novog odgovora od Sebastian-a, dok sam pisao ovaj prethodni odgovor. Sta da kazem, bilo bi zanimljivo & bolno :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
piroman je napisao(la):
oho evo novog odgovora od Sebastian-a, dok sam pisao ovaj prethodni odgovor. Sta da kazem, bilo bi zanimljivo & bolno :)

"no pain no gain"  ;)

Nego definitivno se slazem sa tobom ono u vezi...mislim da je ponekad dobro da covek ima pri ruci opremu koja moze da izdrzi velika opterecenja (panjevi i sl. ...  :) :tbumb:

Vrh Dno