Muzika iz "svet lova i ribolova" u Sibiru

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Bas bih voleo da saznam kako se zove ova pesma, a jos bolje ako je ima neko da sheruje. Evo na ovoj temi se raspituju isto za ovu pesmu :)
http://www.mycity.co.yu/Nepoznata-pesma/gundjaj-gundjaj.html

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
1
Ja mislim da je u tom serijalu koriscena muzika iz filma Poslednji Mohikanac - inace mnogo ljudi se slaze da je to verovatno jedan od najboljih soundtrack-ova. Ja imam neki komplet od tri diska soundtrack  iz filma ali bi mi trebalo neko vreme da prebacim sve to u mp3.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Informacija zlata vredna Bogdane. Hvala.
Sad cu da probam da nadjem soundtrack ili makar da preslusam neke sa liste na youtube. Mozda se bas medju njima nalazi ova pesma koja mi treba. Hvala jos jenom.

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
1
Koliko se ja secam muzika koja je koriscena je glavna tema iz soundtracka - to je ona fenomenalna zavrsna scena kad Daniel Day-Lewis trci uz onu planinu u zavrsni obracun - ko voli taj zanr (a ja ga volim :blush:) slozice se da je film FENOMENALAN a muzika ga cini jos boljim.
Ja mislim da se ta tema zove Promontory, ali mozda gresim...

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Evo upravo skidam OST pa cu da vidim da li sadzi i ovu melodiju koja meni treba. Za glavnu temu sam proverio i to je ta sigurno.
Moram da priznam da film i nije nesto specijalno ali ga muzika cini fantasticnim. :)

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
1
Lazo, nemo' se svadjamo :D

Film je super i tacka! Salim se, bajka kao bajka. Ako film shvatis kao bajku i ako u tebi negde jos lezi dete koje voli indijance i kaubojce film je dobar. Muzika je odlicna.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Ih ... Jeste ova glavna tema iz filma bas u tom serialu. Ali nema ove pesme sto meni treba - to je ona sa samo jednim vokalom bez ikakve muzike gde neki chicha peva (gundja) :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
vecina stvari i jeste iz filma ali bas ta gundjaj pesmica je ,mislim, narodnjak iz sibira
a film je vrh, kao klinjo sam zeleo da budem indijanac i uspeo sam u nekim segmentima :D

Vrh Dno