Sjekloca druze :respect1: za ono poredjenje.Ipak komsinice su komsinice jos i ako ti se posreci
.Ja ne posecujem revire mada nemam nista protiv istih ali kad vidim tipa koji se "skockao"kao iz kataloga(sve na njemu oko 1500e) povraca mi se!Takvih,ruku na srce,necete mnogo naci po vukojebinama kako jure klena,mrenu...i druge meni drage ribe.Zato i zbog hiljadu drugih razloga meni je drazi klen iz neke dzungle nego pastrmka iz revira.Mozda i mislite da sam musicar-divljak,k'o sto rece Mix,ali to sam ja i tu se osecam slobodno i spokojno.
.Ja ne posecujem revire mada nemam nista protiv istih ali kad vidim tipa koji se "skockao"kao iz kataloga(sve na njemu oko 1500e) povraca mi se!Takvih,ruku na srce,necete mnogo naci po vukojebinama kako jure klena,mrenu...i druge meni drage ribe.Zato i zbog hiljadu drugih razloga meni je drazi klen iz neke dzungle nego pastrmka iz revira.Mozda i mislite da sam musicar-divljak,k'o sto rece Mix,ali to sam ja i tu se osecam slobodno i spokojno.
I slicne situacije.
Ja sam iz Pančeva i pecam salmonide uvek daleko od kuće. Kao da si malkice sebičan i želiš reku samo za sebe. Tvoju ribu niko neće uhvatiti, i ja često pustim ribolovce da protutnjaju ispred mene (Gradac, Ribnik,...) i bogami itekako lovim posle njih. Kada je voda lepa i bogata ribom to nije neki problem kao na divljoj vodi gde se tih nekoliko preostalih sitnih riba plaši i svoje senke.