Musicarska zajednica Kragujevca

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
Kardio  8) :D
Boj bata se aktivirao... neke od onih slika sam kacio... sou kad ti ostane jedna musica koja tog dana lovi a imas ortaka sa aparatom koji ceka da te...  :whistle: (da izvines (a ima smisao za humor i samo ceka pogodnu sitjuejsn))

Opet je ostalo lepo secanje (mada kad sam skidao musicu sa grane sve sam mu po spisku... i musici i pastrmci i Banatskom zecu (interna fora))  :D (ispricacu vam kad se upoznamo - lovacka prica ;))

Pozdrav mom bati, i jednom i drugom i trecem i svim mojim drugarima... ima da rokamo  :pijani:

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
Inace... sto sam ja voleo da upadnem u vodu, ma makar bila i do cukljeva, meni noge izlecu i tu se desava potop i naravno ortak da te ovekoveci...  ::)
Ona slika je sa Gradca... u 20cm sam se okliznuo i upao uzvodno, za sekund mi je bio pun kombinezon koji sam inace pozajmio jer sam rodjenom bratu dao za skobalja na Drini...
Ono spavanje je takodje bilo sa vracanja sa Gradca a mora da mi vrati jer on redovno lala :hammer:

Ovih dana se ponovo skupljamo... ja castim sto sam postao stric i dolazi nam vazan gost ... cuce se  8)

Sendenca

Junior member
Učlanjen(a)
14.12.2008.
Broj reagovanja
0
Ma necu vise sa vama da se druzim!
Nasao sam novu ekipu za predstojecu sezonu, zadovoljstvo je samo moje! ;) :) :hammer: 
                                                                                                              Kiklop

Prilozi

• Nova Ekipa '10.jpg
    Nova Ekipa '10.jpg
    272,7 KB · Pregleda: 201

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
E ako su vam i ovo clanovi sekcije selim se ja za KG.

Pozdrav Kiklope i dobro nam dosao. :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
KRAGUJEVCANI,SVAKA CAST!! :respect:
bas ste slozni i organizovani  :tbumb: mozete da posluzite za primer nama ostalima 

Iva

Senior member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
16
Pozdrav Kiklopu,svaka cast na zajebanciji ,sa uzivanjem citam i smejem se  :D.Dolazim da se uclanim u novo drustvo :drool:(I tata bi sine)  :whistle:
Ma samo opusteno ,to je pravo drustvo i za forum i za  pecanje i za k..c.nje  :hammer: :hammer: :hammer:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Sendenca je napisao(la):
Uvek sam bio vragolan !!!

Nego, Djole? Jel treba ja tebi da vratim onu strunu, il' da kupim jos jednu???

Kupi mi jednu od onih sto su ti obezbedjenje  8)

A moze i robna razmena  :)

Vrh Dno