MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2017

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
dzolix je napisao(la):
Treba sto manje da ovisi o sudskoj procjeni a sto vise da bude jasno ,,to npr oko primjera da se otkine muha u toku izvlacenja mogla bi biti  vazna sudska procjena ali npr  ovo oko primjera A bi trebalo biti jasno i kratko ,,,da li je zabranjeno ili je dozvoljeno,, tu nema sudske, moralne  ili lingvisticke  procjene ,,  Salex ono je repic sa zelenom vunicom ,,
Slazem se ali nemoguce je, drugo mi kad smo neke stavke u nasem pravilniku preciznije definisali ovde se digla hajka sto mi dodajemo u pravilnik. A namera je bila bas ta koju si naveo. Precizna definicija i smanjena mogucnost nagadjanja i slobodne procene!

Sent from my iPad using Tapatalk

Salex

Junior member
Učlanjen(a)
11.02.2012.
Broj reagovanja
8
dzolix je napisao(la):
Treba sto manje da ovisi o sudskoj procjeni a sto vise da bude jasno ,,to npr oko primjera da se otkine muha u toku izvlacenja mogla bi biti  vazna sudska procjena ali npr  ovo oko primjera A bi trebalo biti jasno i kratko ,,,da li je zabranjeno ili je dozvoljeno,, tu nema sudske, moralne  ili lingvisticke  procjene ,,  Salex ono je repic sa zelenom vunicom ,,

E ako je vunica, onda je sve u redu, ucinilo mi se da je silikon..tako presijava :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
eko je napisao(la):
Nikako mi nije jasno kako je ovaj dzolix expert za sve, nema teme gde ga nema... :doh:

Ljudi, imamo pravilnik sa kojim su se svi usaglasili pa kome se dopada neka ga prihvati i takmiči se po njemu, kome se ne dopada neka ga bojkotuje ili neka se žali savezu na isti da nevalja.
Ovde imamo temu na 38 strana a uglavnom ništa korisno već jedni u klin drugi u ploču.

Dozvolite da ova tema ostane mesto gde će se oglašavati novosti vezane za Mušičarsku ligu 2017 a svi oni koji se takmiče i žele da se takmiče dobro znaju šta je dozvoljeno a šta ne.
Najveću buku dižu oni koji nemaju veze sa ligom a koji Vam je cilj nikako mi nije jasno, valjda imate previše slobodnog vremena pa ga provodite za računarom.

Nemamo ga previše, samo smo ga dobro organizovali.  ;)

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
eko,,,,, suplja ti je ta prica ,ponavljas ko papagaj neke  forumske fraze  tipa ,,oni koji neznaju ili nemaju veze  dizu naj vecu  buku  a bas ovi sto se takmice se cesto raspravljaju ,, ,
nismo svi isti, neko ima sire sfere interesovanja  neko manje neko je vise aktivan  angazovaniji  neko ima vise  znanja neko manje neko nece da dijeli neko hoce ,,  Ti npr samo kacis i promovises svoje muhe  ja nevidih neku  pametnu ili glupu  od tebe osim tioa ovakvih upada i meni pocinju dojadjivati tvoji postovi sa slikama muha pa sutim  ,,Spominjes da su se svi usaglasili a stalno se raspravljate i nisu vam jasna pravila jer ih niste  precizno razjasnili ,, a ako ti nije jasno sto neko hoce da nesto pomogne da razvije napravi bez nekog direktnog interesa  onda i nije cudo da nam je u zemlji  takvo kako jeste ,,

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Neko je aktivan neko pasivan ;) u suštini lepo se raspravlja nema povišenog tona ( osim kad Djuzini počne sa velikim slovima) i rasprava ide u dobrom smeru. Treba shvatiti da ovde nema klanova i da svi radimo na jednoj stvari a to je poboljšanje Pravilnika. Naravno uvek će neko lupiti glupost ali će tako neko isto reci dobru stvar. Dupeuvlacenja ima kao i svugde al jbg to smo mi. Batalite to iznesite svoje mišljenje nije sve napisano ( Tihi ) amin ili što kaže Profa. Dajte svoj predlog mozda neko sagledava bolje situaciju sa strane i bolje razume engleski.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
dzolix je napisao(la):
eko,,,,, suplja ti je ta prica ,ponavljas ko papagaj neke  forumske fraze  tipa ,,oni koji neznaju ili nemaju veze  dizu naj vecu  buku  a bas ovi sto se takmice se cesto raspravljaju ,, ,
nismo svi isti, neko ima sire sfere interesovanja  neko manje neko je vise aktivan  angazovaniji  neko ima vise  znanja neko manje neko nece da dijeli neko hoce ,,  Ti npr samo kacis i promovises svoje muhe  ja nevidih neku  pametnu ili glupu  od tebe osim tioa ovakvih upada i meni pocinju dojadjivati tvoji postovi sa slikama muha pa sutim  ,,Spominjes da su se svi usaglasili a stalno se raspravljate i nisu vam jasna pravila jer ih niste  precizno razjasnili ,, a ako ti nije jasno sto neko hoce da nesto pomogne da razvije napravi bez nekog direktnog interesa  onda i nije cudo da nam je u zemlji  takvo kako jeste ,,
Ne znam koji se to takmicari cesto raspravljaju? Odprilike da ne znas ko se takmici!

Kao neobavestenom moguti slobodno reci da medju takmicarima i ucesnicima nema uopste ovakve polemike i situacija je totalno drugacija!

Pravila su razjasnjena i oko njih nema problema, a oni koji se ne slazu sa njima treba da se obrate na pravu adresu a ne da vode glupe polemike po forumu. Ako ne znas kako se to radi mogu ti i objasniti ukratko. Prijavis klub u SSRS, uclanis se u ZMKS, onda predstavnicima klubova i sekcija izneses predlog sa argumentima, mi glasamo i tvoj predlog prihvatimo ili odbijemo, ako se prihvati taj predlog ide u SSRS na usvajanje i ako kod njih prodje onda dobijemo novu tacku u pravilnikunili se brise stara! Tako se menja pravilnik, ovako samo mlatis praznu slamu, pogotovo sto je jasno da te ne zanima tudje misljenje, vec vrtis neku praznu pricu!

Forum i jeste mesto gde treba da delimo sve pa i slike kreacija, ne vidim problem u tome i Eko samo nastavi pa makar to neke i nerviralo imaju nacin da se zastite od tvog smaranja, a ti ako ga vidis imas opciju da blokiras teme i korisnike pa brate iskoristi svoje pravo da selektujes materjal koji citas!!!

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Neko je aktivan neko pasivan ;) u suštini lepo se raspravlja nema povišenog tona ( osim kad Djuzini počne sa velikim slovima) i rasprava ide u dobrom smeru. Treba shvatiti da ovde nema klanova i da svi radimo na jednoj stvari a to je poboljšanje Pravilnika. Naravno uvek će neko lupiti glupost ali će tako neko isto reci dobru stvar. Dupeuvlacenja ima kao i svugde al jbg to smo mi. Batalite to iznesite svoje mišljenje nije sve napisano ( Tihi ) amin ili što kaže Profa. Dajte svoj predlog mozda neko sagledava bolje situaciju sa strane i bolje razume engleski.
Maricu ovaj forum sluzi za ubijanje dosade, a pravilnik se menja na drugom mestu objasnio sam u predhodnom postu gde i kako! I sto bi neko imao potrebu da ga menja ako sa tim pravilnikom nema nikakve veze, oni kojima taj pravilnik treba i koriste ga isti menjaju i doradjuju na drugom mestu!!! Dosta je bre internet strucnjaka i mlacenja prazne slame! Ja sad otvoreno kazem ovo je mlacenje prazne slame, forum moze biti informativnog karaktera nikako mesto gde  ce se nesto resavati, odlucivati i manite se gluposti, ako vas stvarno nesto zanima i hocete da poboljsate uradite to na pravom mestu!

Kad bude predstavnik ZMKS otvorio temu "pravilnik predlozi i kritike" onda brate tupite do sutra, ovako samo ubijate temu koja ima totalno drugaciju namenu!

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
130
dzolix je napisao(la):

Dzolix, koja mi je to priča šuplja?
Molim te reci mi koji si ti to expert pa ti želiš da ispravljaš pravilnik?
Trenutno imamo prijavljenih 24 takmičara i mogu reći da se 99% njih slaže sa ovim pravilnikom i čemu onda kritike pravilnika?
Pravila su jasna svima, postoje zatvorene grupe gde se predstavnici klubova dogovaraju, glasaju i donose odluke nezavisno od foruma i tako da smo svi blagovremeno unapred obavešteni o svemu, nema potrebe ti da brineš.

Takmičili smo se u Bosni po Bosanskom pravilniku koji je do nekle usklađen sa FIPS-ovim, velikom broju ekipa širom svijeta nije odgovaralo pravilo da se sme pecati na rijekama samo sa jednom muvom  ali nisu se žalili već su prihvatili to pravilo, tako je kako je ili se nemoj takmičiti.

Spominješ moje mušice koje su ti dosadile da ih gledaš.
Ja nisam komercionalni vezač koji radi muve za prodaju pa da se na ovaj način reklamiram, ja nemam potrebu za tim.
Što se tiče mojih mušica one mogu samo koristiti nekima kao i tebi, jer bi imao mnogo šta videti na njima u odnosu na one tvoje gde se ne zna gde je dupe a gde im je glava, sklepane kao nogama a predstavljaš se nekim stručnjakom u svakoj temi.
Pišeš gluposti oko IRON BLUE DUN mušice i sve nas pokušavaš ubediti da je dobila naziv zato što ima plavo tijelo... :doh:
Komentarišeš čekrke a nikad čuo za DANIELSSON...

Iskreno tvoji saveti i nagađanja u ovoj temi nam samo odmažu i puno spamuješ, ubi nas čoveče.

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Tihi83 je napisao(la):
Ne znam koji se to takmicari cesto raspravljaju? Odprilike da ne znas ko se takmici!

Kao neobavestenom moguti slobodno reci da medju takmicarima i ucesnicima nema uopste ovakve polemike i situacija je totalno drugacija!

Forum i jeste mesto gde treba da delimo sve pa i slike kreacija, ne vidim problem u tome i Eko samo nastavi pa makar to neke i nerviralo imaju nacin da se zastite od tvog smaranja, a ti ako ga vidis imas opciju da blokiras teme i korisnike pa brate iskoristi svoje pravo da selektujes materjal koji citas!!!

maricu  tacno si dobro napisao  :) a evo i Tihi se slaze da je forum mjesto gdje se dijeli ( objavljuje ) sve pa i misljenja oko pravilnika  a nastojacu da postujem  naziv teme

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Javni forum, javna tema o kojoj se raspravlja kao i o ostalim temama. Ne znam po kom osnovu neko pokušava da je uzurpira i deli na takmičare i netakmičare? Svako ima pravo da kaže svoje mišljenje. I ne znam zašto neko misli da se ovde pokušava promeniti pravilnik? Pa svi znamo kako se to radi, ne treba neko da nam soli oko toga.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Tihi iskreno mislim da nisi u pravu. Na ovom forumu ima ljudi koji se ne takmice ali su dovoljno kompetentni da daju savet. Neki od njih su 5× bolji musicari a iskreno i takmicari od ove ekipe koja se trenutno takmici. Da se ne lazemo. Cinjenica jeste da predsednici klubova odlucuju o Pravilniku ali iskreno ko je od vas predsednika kompetentan da uopste nesto odlucuje jer je vecina pocela juce da musicari i da se takmici. Reci da nije tako. Citava moja poenta ove price je da se ukljuce jos neki pojedinci i da iznesu svoje vidjenje stvari kako bi trebalo i sta misle. A onda ti kao covek sirokih shvatanja izvuces pametne zakljucke odavde i predlozis na sastanku. Sto ja da osnivam klub kad ste svi pismeni i koristite mozag i jad procitate ideju mozete da je predlozite na usvojenje.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Rićma, da ne bude neke zabune, o pravilniku odlučuju (preporučuju) PREDSTAVNICI klubova, što može biti predsednik, sekretar, takmičar, kurir, spremačica ...... Dakle, to je osoba koju je klub poslao kao svog predstavnika i može biti bilo ko.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Tihi iskreno mislim da nisi u pravu. Na ovom forumu ima ljudi koji se ne takmice ali su dovoljno kompetentni da daju savet. Neki od njih su 5× bolji musicari a iskreno i takmicari od ove ekipe koja se trenutno takmici. Da se ne lazemo. Cinjenica jeste da predsednici klubova odlucuju o Pravilniku ali iskreno ko je od vas predsednika kompetentan da uopste nesto odlucuje jer je vecina pocela juce da musicari i da se takmici. Reci da nije tako. Citava moja poenta ove price je da se ukljuce jos neki pojedinci i da iznesu svoje vidjenje stvari kako bi trebalo i sta misle. A onda ti kao covek sirokih shvatanja izvuces pametne zakljucke odavde i predlozis na sastanku. Sto ja da osnivam klub kad ste svi pismeni i koristite mozag i jad procitate ideju mozete da je predlozite na usvojenje.
Koji ljudi si 5x bolji musicari i takmicari a napisali su post na temu?

Vrh Dno