Razlika je ogromna!89kobra je napisao(la):Cekajte ljudi ovo je zanimljivo... Koja je bre razlika izmedju bojenog predveza i brka ne razumem?
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
oholi je napisao(la):Evo, article 28. Clan 28.3
"Neither sinking nor floating devices may be added to the leader"
A Mito, clan 28.5 mi objasni ti ako mozes.
"Droppers may only be used to attach flies whenever more than 1 fly is used by the competitor during that competition."
Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk
Da, i plivajući i tonući dodaci su zabranjeni na predvezu.oholi je napisao(la):Mito koliko se secam, zabranjeni su dodaci na predvezu.... Ja sam tad protumacio kao da je zabranjeno mascenje predveza. E sad mozda gresim. Moracu da procitam engkesku verziju...
Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk
Tihi83 je napisao(la):Film nisi mogao odgledati odavno jer se pojavio pre dva meseca ...
Tihi83 je napisao(la):A ko sumnja u plivanje istog moze ga napraviti namazati bilo kojim sredstvom za mazanje suvih muva i ubaciti u vodu da se uveri u njegovu plovnost. A sa nimfom na tipetu od 18#, sluzi kao plovak u orginalu! Optvrdjujem jer sam testirao!
Tihi83 je napisao(la):Posto sam sad dosao na ideju kao da nadjem rupu u pravilniki imam pitanje za sve a pogotovo za Mitu da li se smatra vasim nacinom tumacenja da ja mogu ove godine koristiti sledeci predvez... i ako ne mogu voleo bih navodjenje dela pravilnika kojim ne mogu koristiti...
![]()
![]()
Ja stvarno ne zelim nove rasprave oko indikatora, dao sam sve argumente, dokaze pa samo procenite, jedino mogu preporuciti svima koji hoce da se takmice da im ovakve egzibicije ne padaju na pamet jer ce proci sa crvenim kartonom to znam sigurno!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
Tihi83 je napisao(la):I Mito jos jednu stvar zaboravih da napisem u brzini, a konkretno je pitanje za tebe.
Da li ti imas neki valjan dokaz za tvoje tvrdnje ili je to samo tvoje nagadjanje! Ovo me izuzetno zanima jer ja tebi iznese par ozbilnih argumenata i dokaza, a od tebe vidim samo tvoje licno misljenje i tvoje licne tvrdnje!
Sent from my iPad using Tapatalk