MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2017

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Sa leaderom i tipetom 29m? Znaci 25.5m strune. To nije ni ceo rio?
Stvarno nebih znao da ti kazem spisak opreme koja je koriscena samo da je bila u klasi5#, svi smo bacali istom opremom.

A drugo jedno je proterati kanap kroz karike a jedno je ispraviti taj ceo kanap svojom celom duzinom!!!

Sent from my iPad using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Ma ok je to kontam nego izbacio si 29m sa 1m tipeta + 2,7 m predveza. I to je bilo 29 m pravolinijski.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Nije bas to tako idealno, na livadi izgubis najmanje 2-3m u krivudanju kanapa, drugo predvez od 2.7 nije takmicarski u FC vec 1,5 ako se ne varam i tipet je 30 ili 50cm.

Imaju pravila u temi o takmicenju...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Ako je Tihi bacio 29 m sa tipetom i liderom to je ok. Imam negde fotku kad sam probao Heliosa i sta je ostalo od Gold strune i to bez naprezanja

Maricu opet da ti ponovim jedno je prebaciti distancu 29m, a totalno nesto drugo proterati ceo kanap kroz karike, i razlika moze da bude drasticna.

Opusteno mozes sa kanapom od 30m i beking da ispalis ali da ti se vrh strune skljoka na 20m...

ramplinstinski

Senior member
Učlanjen(a)
11.10.2009.
Broj reagovanja
1
Tihi83 je napisao(la):
To bi voleo da vidim... :)

slusao sam te urbane legende dok nismo dosli na livadu i svi ti sto bacaju po 30+ na drini bacise jedva 20+ na livadi...

A ako bacos tih 35m na livadi odma ti dam moj sage one, zar nije posten predlog, naravno stapom klase 5#... ;)

Konkretno, nema sta... :respect1:

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
predvez u fc  takmicenju treba biti oko 3metra ima mjera koliko najvise i najmanje  mislim oko 3,5 m bitno je kakav tip snjuure koristimo u fc ,,,Zna se imaju specijalne shnjure za fc to jest shuting head i running line kao dodatak,,, Sa takvim specijalnim snjurama je puno lakse bacati vece distance preko 30  40  i  50 m  Negdje sam procito da i vrhunski bacaci imaju problema bacati regularnu snjuru preko  30' m,,,  nikad nisam probao shoting head i runingline...

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Mene iskreno realno zabole ,dal neko i koliko baca na livadi  :hammer: koliko poznajem biologiju ribe na livadi nema

Drugo ,dalce neko da veruje ili ne ,isto me zabole :-D
Demostraciju vrsim iskljucivo na Drini u vodi do pupka,jer samo tu je i potrebna
P.s. Ne znam seca li al Bane Pančevac možda po kojim  savetima koje je nesebično delio,al zato Miroslav najbolji  mušičar sa kojim sam pecao mislim da se sigurno seća kako beking izleće sa štapa

Dal i koliko se gubi na daljini usled krivudanja kanapa ne znam,al ceo izleće ;-) celih 32 m

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
dzolix je napisao(la):
predvez u fc  takmicenju treba biti oko 3metra ima mjera koliko najvise i najmanje  mislim oko 3,5 m bitno je kakav tip snjuure koristimo u fc ,,,Zna se imaju specijalne shnjure za fc to jest shuting head i running line kao dodatak,,, Sa takvim specijalnim snjurama je puno lakse bacati vece distance preko 30  40  i  50 m  Negdje sam procito da i vrhunski bacaci imaju problema bacati regularnu snjuru preko  30' m,,,  nikad nisam probao shoting head i runingline...
Ovde ne pricamo o specijalnim strunama i stapovima u profi takmicenjima, vec jedan kalsican ribolovacko pribor!

A da je i za profesionalce sa takvim priborom 30m jedva dostizno govori i to da su 2012 na perućcu dva veoma poznata imena vretela tu oko 30m, i to na misice...

A da predvez i tipet nisu bili duzi od 2m skoro sam siguran, ali ako se Mita pojavi mozda on zna sa sigurnoscu da nam kaze!

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
neba je napisao(la):
Mene iskreno realno zabole ,dal neko i koliko baca na livadi  :hammer: koliko poznajem biologiju ribe na livadi nema

Drugo ,dalce neko da veruje ili ne ,isto me zabole :-D
Demostraciju vrsim iskljucivo na Drini u vodi do pupka,jer samo tu je i potrebna
P.s. Ne znam seca li al Bane Pančevac možda po kojim  savetima koje je nesebično delio,al zato Miroslav najbolji  mušičar sa kojim sam pecao mislim da se sigurno seća kako beking izleće sa štapa

Dal i koliko se gubi na daljini usled krivudanja kanapa ne znam,al ceo izleće ;-) celih 32 m

Nebo ako je nagradni fond malo mogu ja da pojacam nije problem i golfa4 cu da stavim ako treba da vidim tu perfekciju... ;)

Kao sto vec napisah Maricu ovde ne pricamo o tome kolio neko moze kanapa da provuce kroz karike vec koliko moze da razvuce strune, a sa sigurnoscu ti mugu reci da su razlike drasticne!

A tih 32+lider u vodi do struka u najboljem slucaju mogu da budu mozda 25m(distance) ali i to tesko... sto i nije nesto, ja sam to bacao posle 3meseca musicarenja... ;)

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
331
Tihi83 je napisao(la):
Ovde ne pricamo o specijalnim strunama i stapovima u profi takmicenjima, vec jedan kalsican ribolovacko pribor!

A da je i za profesionalce sa takvim priborom 30m jedva dostizno govori i to da su 2012 na perućcu dva veoma poznata imena vretela tu oko 30m, i to na misice...

A da predvez i tipet nisu bili duzi od 2m skoro sam siguran, ali ako se Mita pojavi mozda on zna sa sigurnoscu da nam kaze!

Zajebao si se malo ! Arden, Karson i Igor su bacali 35+

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Tihi83 je napisao(la):
Nebo ako je nagradni fond malo mogu ja da pojacam nije problem i golfa4 cu da stavim ako treba da vidim tu perfekciju... ;)

Kao sto vec napisah Maricu ovde ne pricamo o tome kolio neko moze kanapa da provuce kroz karike vec koliko moze da razvuce strune, a sa sigurnoscu ti mugu reci da su razlike drasticne!

A tih 32+lider u vodi do struka u najboljem slucaju mogu da budu mozda 25m(distance) ali i to tesko... sto i nije nesto, ja sam to bacao posle 3meseca musicarenja... ;)

ne nego mene ne zanima uopste nagradni fond,mene zanima samo kada neko strucan u bacanju npr Sena kaze da to valja  :D a mislim da na opasku da je 30metara problem mislim da se on ne bi slozio sa tobom  :hammer: ne bi zeleo da komentarisem duzine,znaju ljudi koji su ga gledali

To naravno verujem,jer kako bi drugacije da ti nisi to radio tako sa tri meseca staza  :hammer:

nego posle par dana nimfarenja na Djetinji,i posle 2 odlaska na Gradac sa Oholim,(ne znam koje je to vreme odlaska od recimo 8-9 izlazaka)
ovako su izgledali moji lupovi na Drini,nesto mi deluju mnogo bolje nego oni tvoji na livadi *na prvom snimku koji si okacio

i to sa stapom za koji Chesi tvrde da nikako nije za distance preko 12 m  :hammer:

emporio djuzini

Senior member
Učlanjen(a)
21.07.2010.
Broj reagovanja
0
Tihi, Nebo!
Mislim da ovde Maric opet pravi tenzije,
Povecava gledanost...
5 dana nema postova
Ljudi se zabrinuli sta se desava!
Sto je Zmaj od Sipova za Happy
To je RICMA za .ORG

Laša lama!!!

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Nebo, realno da te boli za tudje misljenje ne bi pricao o tome koliko bacas, koliko smudjeva lovis itd. I to je prirodno. Svi mi ovde manje vise siljimo cunu i merimo ciji je duzi....
PS: a debiljna je bitna ;)

Nego, ono sto mene brine je da te ne zanima vrhunski stap? Pa makar da ga prodas. Makar da zapisis usta nekom ako ga uzmes itd. Razumes me nadam se?

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Nebo ne sumnjam ja da ti lepo bacas sad, ali distance koje pominjes su nedostizne mnogim ozbiljnim casterima...

Ova slika koju si izbacio i lup sa 10m kanapa u vazduhu ne moze da se poredi sa 25+, a jos ti je lup metar...

Ispade da ja palamudim ovde ko da nesto specijalno bacam, nisa posebno ja ne bacam samo moram omladincima da objasnim da su tvoje price o 35+ bajke za malu decu...

Mada ipak moje distance su i dalje mnogima nedostizne!!!

Vrh Dno