MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2017

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Evo Maricu tebi link do stranice pa odes tamo malo zumiras mozda i naucis nesto....  :smoke:

https://vimeo.com/202285031

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Da naucim da bacim 29m od cega mi je od tih 29 samo 20m upotrebljivo, a I tih 20 pitanje je kad si u vodi do struka ? Ma idi begaj. To je sve proveravanje muskosti ,ciji je duzi itd. Iskreno drago mi je sto bacas 29m I skidam ti kapu ali ne lozim se na to. Ja tezim idealnih 15m. Da to na oko izgleda vrhunski i da ta musica padne kao pahulja na vodu. 

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
To samo ja mogu nakon dve godine ,a da nikad nisam vežbao na livadi ili bilo gde,u vodi iznad struka na Drini da izbacim 32m (ceo MED) + leader

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
neba je napisao(la):
To samo ja mogu nakon dve godine ,a da nikad nisam vežbao na livadi ili bilo gde,u vodi iznad struka na Drini da izbacim 32m (ceo MED) + leader
To bi voleo da vidim... :)

slusao sam te urbane legende dok nismo dosli na livadu i svi ti sto bacaju po 30+ na drini bacise jedva 20+ na livadi...

A ako bacos tih 35m na livadi odma ti dam moj sage one, zar nije posten predlog, naravno stapom klase 5#... ;)

Sent from my iPad using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
I da, da ne zaboravim najvaznije ako prihvatis izazov onda opremu kojom budes probao da oboris svetski rekord u FC moras staviti kao ulog, jeste da nevredi kao Sage one ali zadovoljicu se... ;)

biraj mesto i vreme odo da izglancam sage, ne ide da se ne sija kad ti budem urucivao nagradu... :)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Da naucim da bacim 29m od cega mi je od tih 29 samo 20m upotrebljivo, a I tih 20 pitanje je kad si u vodi do struka ? Ma idi begaj. To je sve proveravanje muskosti ,ciji je duzi itd. Iskreno drago mi je sto bacas 29m I skidam ti kapu ali ne lozim se na to. Ja tezim idealnih 15m. Da to na oko izgleda vrhunski i da ta musica padne kao pahulja na vodu.

Apsolutno se slazem sa tobom to i napisah pre neki dan, koji ce mi 30+ kad je ne upotrebljiv apsolutno! A na livadi nikad nisam vezbao sem nekih par zajebancija u dokolici na sarenom platnu kad riba ne radi pa onda malo malatimo u prazno. Prosto sam osetio kako to ide i posle 6meseci musicarenja(sa zimskim raspustom) sam izasao na distanu preko 28m i tu sam i ostao, nemam potrebe da se nesto maltim po livadi!

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Sa leaderom i tipetom 29m? Znaci 25.5m strune. To nije ni ceo rio?

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Pazi Nebo, bez uvrede ovde ima ribolovaca koji to ne mogu da urade. I to baaaaas dobrih. Tako da apsolutno ne verujem. Jedva cekam da vidim snimak.... Naravno ako prihvatis Tihomirovu ponudu.
A Maricu, apsolutno se slazem. Mada na drini valja malo duze povremeno. Al eto ACo Ivanovic covek kaze kako je kontrola preko 15m otezana, a preko 20m losa skroz.... Tako da to kurobecanje je stvarno merenje ciji je veci...m

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Ako je Tihi bacio 29 m sa tipetom i liderom to je ok. Imam negde fotku kad sam probao Heliosa i sta je ostalo od Gold strune i to bez naprezanja

Vrh Dno