MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2017

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Pa to je na snazi vec neku godinu !

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
130
Maricu, kao sto ti kaze Neba, to je na snazi vec par godina.

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
23
Mislim da gresite, ja sam vadio u Novom Knezevcu, licna karta mi se vodi u Indjiji a zivim u NS! :D Niko mi problem nije pravio.

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
130
Dozvola za rekreativni ribolov

Član 41

Dozvolu za rekreativni ribolov za kalendarsku godinu (godišnja dozvola), za jedan dan (dnevna dozvola), odnosno za više dana, a najviše do sedam dana (višednevna dozvola) izdaje korisnik koji snosi i troškove štampanja dozvole.

Godišnja dozvola za rekreativni ribolov važi na svim ribolovnim vodama Republike Srbije, osim na ribarskom području na ribolovnim vodama u zaštićenom području.

Korisnik izdaje godišnju dozvolu za rekreativni ribolov u jedinicama lokalne samouprave koje su navedene u ugovoru o ustupanju na korišćenje ribarskog područja.

Godišnju dozvolu za rekreativni ribolov lice kupuje u mestu prebivališta ili boravišta, osim dozvola za ribolov u zaštićenom području.

Korisnik izdaje dnevnu i višednevnu dozvolu za rekreativni ribolov za ribolovne vode koje su mu ustupljene na korišćenje.

Za ribarsko područje na ribolovnim vodama u zaštićenom području, dozvole iz stava 1. ovog člana izdaje upravljač zaštićenog područja.

Dozvola za rekreativni ribolov u zaštićenom području može se koristiti samo na ribarskom području za koje je izdata.

Ministar bliže propisuje sadržinu obrasca dozvole iz st. 1. i 6. ovog člana.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
374
Dozvola se vadi u mjestu prebivališta a članarina se može platiiti bilo gdje!
Znači možete biti član nekog kluba u Srbiji!
Ovo je bitno zbog takmičara.

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
130
Upravo tako Tommy.
Mozemo biti clan bilo kog kluba u Srbiji ili vise njih.

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
od prosle godine vise nismo mogli da vadimo dozvolu bilo gde u Bgu vec iskljucivo na opstini na kojoj je prijavljeno prebivaliste,te stoga prvi put ikad nisam mogao da kupim dozvolu od druga koji je pritom odavno u savezu ribolovaca,jednostavno nije moglo.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Daj bre koja je to prica jbt. Pa ne vadim dozvolu za oruzje. Au kurac.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
sta ti se menja u zivotu ako je kupis u mestu boravka? jesi li uopste kupovao do sada dozvolu?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Nisam brate zato i pitam. Dobijao sam za dzabe od SSRS- a.

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
23
Jbg, kao i sve drugo u zamlji Srbiji, negde nesto moze negde ne. Samo kinta da se capi u dzep.  :doh:

Vrh Dno