MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2016

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Koliko vidim tebi forma opada iz godine u godinu  :hammer: :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Videcemo Profo sledece godine :) Dok nekom ne smrkne drugom ne svane :) iskreno drago mi jje sto ti jedini odrzavas kontinuitet i sto si mi samo ti adekvatan rival :) pozitivna konkurencija :)

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Lepo sam ja upozoravao na moguće nevolje sa 50-70 cm ribama...  :lol:

Goci je napisao(la):
Ne dobih odgovor na pitanje koja se sve vrsta boduje?

Šta ako nekom rgne vladikinopločka mladica od 70 cm, pakleštički lipljan od pola metra ili jednako duga jezerska zlatovčica koja je pošla uzvodno od jezera prateći mrest klena?

sašaPI je napisao(la):
Mita imao spadanje jedne 60+cm-držao je 3-4min...

p.s. Čestitke svim učesnicima!

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
pannic je napisao(la):
Sin mu je otisao na sajam sa svojim cuvenim konjima pa je covek bio u Pirotu, morao da brine o ostatku domacinstva, nije ni mogao da se javi. Svi koji su trebali da dodju a nisu, imali su neki jaci razlog. Drugi put mozda.

U subotu popodne je bio na klupi ispred vikendice i svirao sam mu iz kola,nisam svratio jer sam bio sa gostima,mahnuo nam je to znači da nas je video ali se je najverovatnije tad spremao da ide, a što se ostalih tiče ,ništa nije bilo pod  moranje-ko je hteo i mogao da dođe -došao je a ko nije imaće prilike dogodine.Bilo bi lepo da se što veći broj ljudi uključi na popularizaciji ovog našeg hobija.Epilog svega što se dešavalo u nedelju sam video juče kod Radeta u radnji gde je jedan od momaka koji su bili merači kupio sebi prvi mušičarski štap i čekrk.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Bravo za Ekipu "Smudja" iz Pozarevca!!!!!! :tbumb: :tbumb: :tbumb:
Bravo momci!!!!

Cestitke i podizvodjacima, logistici, onim najvaznijim u svakom smislu...Pirot RULES, Pirot VASKRSE!!!  :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
Xaxaxaxaxaxaxa bravo Sale. Stvarno mi je krivo sto nisam ucestvovao ove godine u ligi da ne dozvolim Miti da digne opet pehar ali u jednu ruku me i raduje kad vidim rezultate jer cu da ih operem sledece godine :)

Biće ovde mesta i za mene.  :yeswink:

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Marić nema za čim da žali ove godine-odnela bi ga voda ko-da ne kažem šta  :doh: ! Šanse su imali samo oni preko 100 kila koji mogu da se usidre ko naftna platforma i čačkaju po ćoškovima.Tikomir zamalo bez kičme da ostane-zagazio u jedan džep uz obalu,zapeo se uz vrbu i gađao preko matice,nažalost samo male ribe imao...A Baki bi sad imao velike šanse..mada i Hura sa 130kila nije smeo puno da gazi.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Tihi je imao krompire u dzepovima :)  :hammer: :hammer: SasaPi pa nije poenta da gazis nego da znas da zabacis na pravo mesto bez gazenja. Vidim ja da I ti sumnjas u mene.  8)

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Da zabaciš gde treba bez gaženja trebao bi ti neki direktaš od 5m minimum.Gde  da sumnjam u kralja gradačkih lepinja.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
SasaPi to sto su ljudi navikli da kokosare I pecaju ceskom tehnikom ne znaci da ne postoje drugacije vrste zabacaja koje mogu doneti ribu.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
maric je napisao(la):
Tihi je imao krompire u dzepovima :)  :hammer: :hammer: SasaPi pa nije poenta da gazis nego da znas da zabacis na pravo mesto bez gazenja. Vidim ja da I ti sumnjas u mene.  8)
Maricu, nije daleko sledeca godina. A ti na visoko pucas. Realno stanje stvari je sledece, losiji si i dalje od vecine. Moze da te ukenja u slobodnom ribolovu. Tu biras mesto. Na takmicenju je druga prica.
Nadam se da shvatas da ako sledece godine ne budes prvi ima da istrpis ozbiljno rektalno razgibavanje...
Nije nemoguce. Al je poprilicno neverovatno da budes prvi ;)

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
oholi je napisao(la):
Maricu, nije daleko sledeca godina. A ti na visoko pucas. Realno stanje stvari je sledece, losiji si i dalje od vecine. Moze da te ukenja u slobodnom ribolovu. Tu biras mesto. Na takmicenju je druga prica.
Nadam se da shvatas da ako sledece godine ne budes prvi ima da istrpis ozbiljno rektalno razgibavanje...
Nije nemoguce. Al je poprilicno neverovatno da budes prvi ;)

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk
To si I za Lipca pricao. E sad koliko si ti merodavan da kazes koliko je neko bolji od drugih jer te ne vidim u prvih 3 na tabeli ove godine.

Vrh Dno