Nema slicnosti, ovi na drugoj slici ne placaju porez Srbiji!Srle je napisao(la):Prvo da se izvinim sto upadam ovako, bez kucanja. Ovo mi je prvi post ovde, pa ne zamerite ako napravim neku gresku. Znate, pre ovoga sam par puta postovao na .net pa umalo da budem kaznjen zato sto se nisam izuo pred vratima. Cuo sam i nadam se da je ovde atmosfera liberalnija i opustenija, pa smogoh hrabrosti da navratim bez prethodne najave.
Kad sam vec tu, imam i jedno pitanje:
Da li sam samo ja (priznajem da sam neobjektivan) uocio slicnost izmedju ove dve tabele, ili je, mozda, jos nekom palo na pamet da ih uporedi?
Pozdrav iz Panceva, musicarske Prestonice Srbije!!!!
Srle je napisao(la):Prvo da se izvinim sto upadam ovako, bez kucanja. Ovo mi je prvi post ovde, pa ne zamerite ako napravim neku gresku. Znate, pre ovoga sam par puta postovao na .net pa umalo da budem kaznjen zato sto se nisam izuo pred vratima. Cuo sam i nadam se da je ovde atmosfera liberalnija i opustenija, pa smogoh hrabrosti da navratim bez prethodne najave.
Kad sam vec tu, imam i jedno pitanje:
Da li sam samo ja (priznajem da sam neobjektivan) uocio slicnost izmedju ove dve tabele, ili je, mozda, jos nekom palo na pamet da ih uporedi?
Pozdrav iz Panceva, musicarske Prestonice Srbije!!!!

oholi je napisao(la):Obzirom da mi je djokovic izrazito antipatican lik, tabela mi se dopada. Srle dobrodosao i be zameri komentar vezan za srcani udar na gradcu![]()

pera je napisao(la):Ovo uopšte nisam pročitao ali smatram da zaslužuje ban momentalno,šta on misli da ako može dole da se svađa i piskara može i ovde?
ajde molim te![]()
![]()
![]()

Basket moze i da prodje. Onog "cije ime se ne izgovara" ne spominjiSrle je napisao(la):Au bre, ovde je gore nego na .net.......a jos nisam ni spomenuo basket......![]()

maric je napisao(la):Kum Srle zajeban lik![]()