Mušičarska Liga 2015

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Svi ste vi po malo mixmaster!!! Zato smo tu gde jesmo....

A sta je problem savez?

Koliko sam ja obavesten savez je sve do sada  oko lige ispratio korektno!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
A da organizujemo paralelno takmicenje u mlacenju prazne slame po forumu... Ja vidim par ozbiljnih kandidata za reprezentaciju, stim da im ja licno finansiram odlazak na sva medjunarodna takmicenja...!!!

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Markovicu mnogima je savez trn u oku jer su pri proslim pokusajima neke organizacije udarili o ledinu zbog svoje arogancije, pa ce imsad savez biti kriv i za to sto su pesterska sela zavejana snegom i vise dana bez struje....

emporio djuzini

Senior member
Učlanjen(a)
21.07.2010.
Broj reagovanja
0
POZDRAV SVIMA

PRVI PUT CU OVAKO GRUBO RECI
MALO IMA I MLACENJA PRAZNE SLAME...!

KO JE REKAO DA NAJBOLJI NECE ICI !?
"POJEDINI LJUDI SU VEC POJURILI SPONZORE, POJEDINI KLUBOVI VEC FINANSIRAJU SVOJE TAKMICARE, NAPRAVLJENI SU PLANOVI ..."
NI SAVEZ NIJE BIO IZRICIT DA NECE POMOCI U FORMIRANJU REPREZENTACIJE...

SAVEZ NAM DAJE PODRSKU, VEROVALI ILI NE!

JA NISAM NICIJI COVEK!

I NEZNAM VISE ODAKLE SVE OVE PRICE
90% KLUBOVA KOJI POSTOJE I GDE IMA MUSICARA LICNO SAM POZVAO I OBAVESTIO O INICIJATIVI!
POJEDINI KRITICARI  MUSICARSKE LIGE SA OVOG POSTA SU POZVANI SA MOJE STRANE
I UZ NADAM SE, SA MOJE STRANE ISKREN I PRIJATELJSKI RAZGOVOR, ZAMOLJENI DA POMOGNU.

TRENUTNO IMAMO 9 KLUBOVA U ZAJEDNICI
TAKMICARA 20+

USLOVE ZA LIGU I IZBORNO TAKMICENJE ZA REPREZENTACIJU NIJE PROPISAO NI SSR SRBIJE NI NJEN PREDSEDNIK GOSPODIN BOSKOVIC VEC
SPORTSKI SAVEZ SRBIJE ISPRED MINISTARSTVA ZA SPORT I OMLADINU.

USLOVI SU SLEDECI:
ZA FORMIRANJE REPREZENTACIJE KOJA CE PREDSTAVLJATI SRBIJU NA NEKOM TAKMICENJU POTREBNA JE LIGA SA MIN 8 KLUBOVA I 12 TAKMICARA.

MEDJU MUSICARIMA IM 12 LJUDI KOJI MOGU DA ISFINANSIRAJU "SVE"
MOGLI SU DA NAPRAVE ZAJEDNICU OD 8 KLUBOVA 12 TAKMICARA KOJI IMAJU NOVAC...
DA STAVE KOTIZACIJU ZA TAKMICENJE OD 100 EUR PO TAKMICARU
PRICAM O KOTIZACIJI KOJU ZADRZAVA MUSICARSKA ORGANIZACIJA...

ALI MOJI PRIJATELJI DUSEBRIZNICI
ZA OVO KRATKO VREME DESILO SE NESTO...

NEMOJTE BITI UBEDJENI DA NIJE

TAKO DA POJEDINCI NE TREBA DA SE NUDE DA POPUNE BROJ

A DA POSLE USTUPE MESTO OSVOJENIM PLASMANOM ONIMA KOJI IMAJU NOVAC

DOK SE LIGA NE ZAVRSI NE ZNA SE KO JE NAJBOLJI

TAKO DA JOS JEDNOM MOLIM POJEDINCE KOJI SAMI SEBE MNOGO CENE I NUDE SE DA ODUSTANU U KORIST ONIH KOJI IMAJU NOVAC, DA NAM SE PRIDRUZE,

JER U POJEDINIM KLUBOVIMA IMA JOS MESTA ZA TAKMICENJE

PA AKO IZBORE MESTO U REPREZENTACIJI

ZAJEDNO SA ZAJEDNICOM, SAVEZOM KRENU U PRONALAZENJA RESENJA ZA FINANSIJSKU KONSTRUKCIJU TAKMICENJA.

NEZNAM STVARNO ODAKLE ZAMISAO DA CE ICI ONI KOJI IMAJU NOVAC.
U PRAVILNIKU LEPO PISE STATUS REPREZETATIVCA STICU 10 PRVOPLASIRANIH!
KO JE REKAOP DA 1,2,3,5,6
NECE ICI
VEC 4,7,8,9,10....

LJUDI PRVO ODRZIMO LIGU

DA STVARNO VIDIMO KO JE NAJBOLJI!

POZDRAV

VLADISAV VLADA TODOROVIC
PREDSEDNIK INICIJATIVNE ZAJEDNICE MUSICARSKIH KLUBOVA I SEKCIJA

NICIJI I SVOJ NA SVOME

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
vlajko, samo tako, korak po korak. ja sam za sad zadovoljan sa takmicenjem da se odrzi.
ako Bog da, pa se i plasiram, iako je skoro nemoguce, probao bih da pronadjem novac, sam i sa prijateljima. i o tome se pricalo.
Volim takmicenja, nisam zavidan (mnogo:)  ), voleo bih da stvarno najbolji odu. Aili ajmo prvo ovo nase u srbiji da sredimo i odradimo kako dolikuje.
Nevernih Toma ima i uvek ce biti, onih koji crnjace takodje, ja cu da probam, sa par drugara koji su entuzijasti probacemo i verujem uspeti da touradimo dobro koliko je u nasj moci.

Za sve koji nisu ukljuceni, Vlada je uradio najvise, decko se iscimao oko svega, onako prijateljski bas nastupio. Tihi se opet bez ikakvih interesa ukljucio u pricu, iscimao se, otvorio klub.... a to nije mali posao. Finansijski momenaat ne pominjem, iako znacajan za sve nije najbitniji.

zao mi je sto npr Radojica se ne takmici, jako kvalitetan ribolovac....a ima takvih jos.Nadam se da ako sad uspemo, pa dokle god stigli, da cesledecegodine ovo da sazri i da bude jos bolje.

i nadam se da nece biti ubacenih elemenata koji bi da budu tu samo da podrivaju.

ja bih voleo da pobedim, naravno, ali prija mi i druzenje izuzetno, sta god pricali neki, meni je to dvoje spojivo, bar iz mog ugla.
jjesmodaleko od ostalih, ali nismo gori. Ako uporedim ove nase forume, ljude, sa nekim drugim forumima i nekim drugim ljudima, verujte da ne zaostajemo. cak mnogo se vise nasi ljudi trude, gledaju siru sliku.

imao sam prilike da pecam sa covekom koji je francuz i koji je bio evropski prvak i reprezentativac njihov, nista spektakularno.dobar pecaros  i to je sve.

imamo sanse samo ako odemo.

a do tada ajmokorak po korak. ko hoce nek podrzi, ko nece nek cuti i nek gleda svoja posla.

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
331
Uzmite vi i takmicite se. Use i u svoje kljuse. Ne nadajte se podrsci ( finansijskoj) od Saveza. Nju necete dobiti. Trazite sponzore i spremajte novac. A ko pobedi taj je najbolji i PRVAK SRBIJE ZA 2015. godinu. Sve najbolje od mene

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
E sad ja da kazem nesto Markovicu, Tihom i slicnima koji kritikuju forumsku diskusiju.
Zasto vi ne odjebete od ove teme ako vam ne odgovara? Jel kapirate vi sta je forumska diskusija? Hocete neko izolovano mesto gde dolaze samo podobni?

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Nismo zgodni al smo zato nezgodni!  :D
Tako je Bojane... ajde sad lepo kazi ljudima sto si nas slagao da nece da ide najbolji nego najbogatiji...  :whistle:

Emporio tebi druze svaka cast kad mozes u ovakvim okolnostima da se cimas oko lige

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
milane, po logici necu da se cimam, ovaj napuceni ce nas jebati ceo zivot,
upali smo u apatiju, vecina, zato ljudi poput vlade, tihog..... i trebaju da budu svuda

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Sobzirom da ti nas teras mislim da mi tebi smetamo a ne ti nama...

Ja ti nikad nisam rekao da odjebes, ali to govori o tebi i tvojoj kulturi i tvojoj komunikaci sa neistomisljenicima...

Svaka cast sta reci...treba vise forumasa kao sto ste vi da bi forum postao bolji!!!

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Vlado hvala na postu, treba ljude uputiti da se ne brinu preterano, ima onih koji nebi mogli mirno spavati da nisu saznali prave informacije...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Meni ne smeta bas niko, zelim vam puno uspeha u organizaciji lige i da reprezentacija Srbije bude prvak sveta. Ja se odjavljujem iz ove teme sve do formiranja reprezentacije i odlaska na sv. prvenstvo, a onda se cujemo ponovo.

Vrh Dno