Musicari i muzika

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ovo je jedino mesto na ovom sajtu gde clanovi koji su hitmejkeri mogu da podele svoju muziku sa ostalima. nadam se da ste culi lo-fi verzije "'Ajmo na Nisavu" i "Komova rakija".
Preslusavao sam danas jedan CD sa svojim mixevima, re-mixevima i prvim house projektima sa kraja devedesetih. Odavno nisam to radio i, podsetio sam se da sam nekad stvarno izgleda bio gospodar miksete i dva gramofona. Negde 1998. sam narezao i prvi CD sa svojim prvim "kompozicijama", ako se tako moze nazvati house muzika. Odstampao sam i nalepnice i omote, ali nisam imao vece ambicije osim da ih podelim svojim bivsim kolegama i najslusanijim radio-stanicama u gradu. Pustalo se neko vreme, ali kratko. Isekao sam jedan deo numere "Serbian House" u lo-fi kvalitetu, da se ne zaboravi da je i u Srbiji ( ito, juznoj), jos pre skoro 10 godina neko muckao takve stvari.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
...uvek zaboravim da dodam najvaznije

Prilozi

• MIXMASTER_SERBIAN_HOUSE__S.mp3
    102,4 KB · Pregleda: 84
M

Mr.Zakula

Guest
Kakvi narodnjaci,house,slushajte ljudi rok i dosta dobrog underground hip-hopa sa pochetka 90-ih i uzivajte...ACDC,pa dobri stari 2Pac,pa malo promeshash sa Rage Against The Machine,lelele,pa Wu Tang Clan,pa malo Steppen Wolf,pa........Kool G Rap...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Hip hop, jel to beshe ona robijaska muzika, zlatni lanci, zubi, kriminal, prostitucija, kokain, ...? :lol:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Eee besmislena tema, ali je u dobrom delu foruma tako da ostaje. Sada bi mi kao mogli da napisemo sta najcesce slusamo. Ajde da se i ja upisem. Najvise slusam punk i alternativu. Lista benova...the Clash, Gogol Bordello, Living End, the Smiths, the Cure, Depeche Mode i sl. Ajde da cujem sta je u Vasem kompu i u usima!
Salut!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Pa naravno da ne razocaram one koji me nazivaju turbo folk musicarom, evo mog repertoara:

1. Ceca
2. Karleusa
3. Stoja

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
164
Ih bre Zakula, naljutice ti se Mixmaster. Kako to slusas 2Pac, a ne slusas Mixmasterove obrade, pa onda njegove remix-e u fazonu etno-house. Sad si me razocarao!

Hypuris

Junior member
Učlanjen(a)
05.01.2006.
Broj reagovanja
0
Mix pusti im da chuju Dan pobede,neka svrshavaju malo na suvo........

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ja slusam samo muziku koju ja napravim, prepravim ili umiksujem. Sve ostalo mi je dosadilo. Jednostavno, prestao sam da slusam ostale autore. (ovo ce opet nekog da iznervira!)

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
ziveo sam u zabludi da su musicari rockeri ne mogu da verujem kakvih nas ima?! ATOMCI SU ZAKON!!!!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Dali je gay i onaj kome roker puš... :lol:
Evo jednog gaya, kome sam ja napravio od glasa čudo. Relax'FGTH(1984)' remix Mixmaster (2006).

Prilozi

• Sta mu je sa glasom.mp3
    179,3 KB · Pregleda: 96
Vrh Dno