Musicari i akvaristika (ciklidi)

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Taj sajt mi je vec u Favorites listi.

Ducia, Ducia ... bas sam se razocarao. Reko- evo ga jedan profi a ono mucak.

Ajd ljudi saljite slike svojih aq, pa da vidimo koji je najbolji medj musicarima.

MIX prvo skini alge sa stakla pre nego sto slikas diskuse  :D.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Moj akvarijum bi ti se nebi dopao 100% jer nema ni jednu jedinu bijku. Trenuto sam bez fotoaparata ali cim bude bice i fotki!

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
A be lucky sad imas aparat, pa gde su fotke, a i ti MIX bi mogao da nas pocastis sa tim malecnim diskusima.

ps. Lucky, na ciklidi.org sam video da si pokusavao da izmrestis ramireze. Sta je bilo od tog pokusaja?

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Ajde Laki utovi jednog plavog borca pa da pustamo u pare protiv crvenog od mog brata! :)

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
druze ttttt ja sam odavno digao ruke od Ramireza. Davno je to bilo. Od tada ja sam imao Malwi ciklide, a sad a samo Tanganjika. Upregni Mixa i prosetajte se ovih dana kod mene!
Druze lazzo ideja ce biti ubrzo realizovana! 8)

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Ducia, onaj aq koji si pokazao je prevara. Postavka je samo za slikanje a onda su ciklidi vraceni u kamenu pustinju iz koje su doneti.

Evo kako izgleda moj aq.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Toni bre kamo ribe ???? Salim se al' mrdni taj kamen na sredinu zbog pravilnog protoka energije feng shui-a. Ja sam totalni Laik za akvaristiku al' me zanima dal' neko ima kod nas morski akvarijum? I dal moze da se voda sama pravi (posolis :doh:) ili mora da bude uvozna?

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
SVe može, Gringo, ali ti preporučujem da se ostaviš priče o morskim akvarijuma. Uživaj gledajući ovaj lepo uređen ukrasni, slatkovodni akvarijum iz Tonijeve sobe.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
+ za Tonija!
Meni su se pre par dana izvalile male Cichlasome Saika-e i čekam da promole nos ispod panja pa da ih pohvatam i prebacim u mrežicu. Ako me njihovi roditelji ne izujedaju :) Prošli mrest poslužio je kao hrana ostalim ribicama. Držite mi palčeve  :tbumb:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Evo i kod mene neka boranija stalno pristiže.
index.php

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Randjo sta je ovo Grand parada :D? Pravi detalj koji ide uz ovakvu "muziku" je ova pivska flasa desno :firends:.
Nadji bre neke lepse ribe da cuvas npr suncanice, grgece, a ako preferiras nesto neobicno lipljene, potocne zlatovcice....

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Milance je napisao(la):
Meni su se pre par dana izvalile male Cichlasome Saika-e i čekam da promole nos ispod panja pa da ih pohvatam i prebacim u mrežicu.

Milance, mora da si pogresio naziv ribe jer ne mogu da ih izgooglujem. Daj neku sliku da vidimo malecne.

MIX, vidim rastu ribetine. Svaka cast  :respect1:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Pardon Cichasloma Sajica - evo google linka da ne gubiš vreme  :D
http://images.google.com/images?q=cichlasoma+sajica&rls=com.microsoft:sr:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7ADBR&um=1&sa=N&tab=wi

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
gringo je napisao(la):
Randjo sta je ovo Grand parada :D? Pravi detalj koji ide uz ovakvu "muziku" je ova pivska flasa desno :firends:.
Nadji bre neke lepse ribe da cuvas npr suncanice, grgece, a ako preferiras nesto neobicno lipljene, potocne zlatovcice....
Eh, Gringo, da bi se tebi razjasnilo šta predstavljaju diskusi i uspeh u njihovom mrestu, a i čemu služi ova flaša, trebalo bi više vremena i truda nego da ukrstim mužjaka Ephemera danica i ženku Ephoron virgo, pa da dobijem bastarde i ubacim njihove larve u Nišavu.  :bleh:

Vrh Dno