Naravno, ako ne ulazimo u pitanje morala i zakona a tome je dokaz baš Vuk koji kanuom izlazi oko 3 sata i mušičari do zore. potrebno je SAMO odlično poznavanje terena i sposobnost orijentacije , sve ostalo je rutina...
. Pozeljno je da ima nekog protoka, ali nije ni to obavezno. ALi, zar vam nije zao da prljate pribor? Pa to moze i varalicarcem, laganom setnjom... Nekad sam voleo da odem kod "Komarca".pedjabg je napisao(la):Ma ljudi, leti na kamenitim plicacima u sumrak i rano vece i u zoru (ko nema preca posla ???) otezanim strimerima na dve-tri duzine stapa, ili kod odseka obala (ne predubokih) vertikalnim "dzigovanjem" bilo kojim jednostavnijim a vrlo otezanim strimerom... Pa ista logika kao i vobler i tvister, samo na snjuru. A Aleksandra ga juri sama
. Pozeljno je da ima nekog protoka, ali nije ni to obavezno. ALi, zar vam nije zao da prljate pribor? Pa to moze i varalicarcem, laganom setnjom... Nekad sam voleo da odem kod "Komarca".

100ka je napisao(la):Odosmo mi u off topic u pm (al nije privatna poruka).
Hvala gazda Luckyu sto tolerise offtopike za razliku od nekih drugih vlasnika domacih sajtova koji edituju cim stavis smajlija vise![]()
A i meni odzvanja lepo.