musicarenje - gubljenje vremena

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
To je mamac za mušičarenje tilapije, takozvani AFRICAN CICHLID FRY.  :smoke:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
A prepostavljam da je dobar i za pecanje mushmula u proletje  :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
:)  "musicarenje - gubljenje vremena" istina 100%. Ako netko ne razume pravu čar mušičarenja đaba je da se zamajava sa time, samo če se nervira i smara... 100% neistina... za one kojima svaki provedeni sekund na vodi sa mahačem u ruci znači pun užitak, za njih je to najbolje iskorišteno vreme.

"musicarenje - gubljenje vremena" da ako to posmatra netko tko to ne razume i obratno  :bleh:

ovo iako spada pod špansku muvu moglo bi biti i u filozofiji ali piromanu je namera bila zafrkancija...sto da ne!  ;)

jako mi se dopade odgovor od ducie "Jedva cekam da naucim da gubim vreme (musicarim)!!!:tbumb:

i ja jedva cekam da budem profi u tom gubljenju vremena  :D :D :hammer:

Uf bre Mixe koliko si ti tek vremena izgubio  :hammer: :D i ne samo Mix nego i drugi nasi kolege sa foruma koji musicare vec decenijama...svaka vam cast majstori  :tbumb:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Meni je sve što nije mušičarenje i dobar sex, gubljenje vremena. Ja jednostavno nemam dovoljno vremena ni za sve svoje mušičarske potrebe  (toliko ih ima), a kamoli nešto drugo. :lol:

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Varalica, to je ono sto Vam zbunjenima treba, to bi Vas izlecilo od ove bolestine :) :) :)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
piroman je napisao(la):
Varalica, to je ono sto Vam zbunjenima treba, to bi Vas izlecilo od ove bolestine :) :) :)
:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :lud: :lud: :lud:

Vrh Dno