Musicarac od bambusa

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Ovo sam snimio sinoc sa tv-a. Proces pravljenja musicarskog stapa od bambusa. :yeswink:
[flash=400,400]http://www.youtube.com/v/fmq-bySVOPg[/flash]

bane

Junior member
Učlanjen(a)
02.07.2006.
Broj reagovanja
15
Šta reći  8) Krećem u potragu za ovim savršenstvom :dance:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Uff ... Prelep video. Hvala ti prijatelju za ovo!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
@100tka  :tbumb: fala za ovaj prelep video i trud da podeliš ovo sa nama, ja sam isto uhvatio nešto pred kraj, inace cesto gledam discovery ali eto nesto me drugo omelo...zaista hvala za trud. Ja mastam vec dugo vremena o bambusu kojage sam vec par puta spominjao (winston bamboo  :drool:).... ::) dreaming on it...zzzzZZZZzzzzz

:bye:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
ALO BRE LJUDI NISAM JA "100TKA" (STOTKA) KO RIZLA, ja sam 100KA (stoka) iz bloka (Nbg batice). :bleh: :D
Nema na cemu i drugi put ako navatam nesto ovako lepo sjajno bajno. :bye:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Joco, molim te posalji mi na e mail ovaj film, imas ga u "members". Predivan je. Sad mi je tek jasno zasto ih zovu "split cane bamboo", nikad do sad nijedno objasnjenje mi nije bilo jasno. (Nisam lep, al' sam glup!  :hammer:) I sad shvatam sto kostaju toliko.
E kad sam postao tako pametan, samo jos i da postanem bogat  :hammer:, pa da me Bog vidi sa bambusom na vodi!  :D :D

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Postoji nacin da se sa youtube.com skinu filmovi direktno! Nema potrebe da se salju i ostalo. Ako 100ka, a meni nije problem da te zovem stoka jer sam tako hoces druze, nemoze ili ima problema da salje film, ili ako zelite da saznate kako da direktno sa youtubea skinete filmove vabite me ovde i napisacu!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ako koristite mozillu firefox umesto internet explorera dodajte (instalirajte) ovaj add-on https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3242 tu vam jos pisu dodatne info.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Nisam koristio taj addon! Druze Sebastiane, da li ga snima kao smf fajl? Ako je tako onda ga otvara samo FF ili IE i slicno. Jaka je fora, ako ovo ne natera zadrte clanove da predju na Fire Fox onda  :doh:
Ako pak zelite da direktno skidate i convertujete smf fajl koji je u osnovi na youtube sajtu, onda morate da koristite neki program. Ka sam koristio i koristim tubehunter, direktno odwnloaduje, convertuje u sve poznate video fajlove, koji sami birate, ma prost program za koriscenje!
http://www.neoretix.com/
downloadujet ga, nije besplatan, ali  :whistle: :whistle: ;) internet je cudo  :tbumb:  :doh:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Ja za skidanje sa youtube-a koristim youtube grabber, probao sam prvo sa nekim tim add-onom za mozillu al samo komplikuje život. U grabber samo prekopiras ceo url klipa (nalazi se desno od klipa) i kliknes grab on ti sve sredi sam i naziv klipa i sve. Samo kad ga otpakujes, otpakuj ga u folder u kome zelis da ti klipovi ostanu. I naravno treba neki plejer za .svf (ili kako se vec zove taj tip fajla).
Ako neko oce da mu posaljem ovaj klip sabio sam ga na oko 20 mb (imam i nekompresovanu verziju od 100-tinak mb) nek me cimne preko skajpa sutra popodne ili uvece (jovan.tosic) kad vidi da sam na skajpu, takodje ako vam treba youtube grabber ili svf plejer saljem i nejga preko skajpa. Poslo bih ja i nocas al nazalost zardjujem krvavu studentsku kintu (u 3. smeni), treba da se uzima musicarac za stuku eee :yeswink:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Dakle, Joco, sreca sto zenske ne posecuju ovaj forum cesto, pa ti rizikujes da se kao odlicna prilika ozenis odma'!  :D Vredan, radan, pametan, mlad...  ;)
Brzo kupuj musicarac

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
evo firefox je skinuo ovaj filmcic (valjda  :hammer:) i ima negde oko 11Mb ali je bez extenzije pa neznam kako da ga otvorim  :'(.

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Pa edituj ime fajla i dodaj mu ekstenziju...
Auuu, a koja je ekstenzija?

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Sama promena imena fajla nista ne postize, potreban ti je converter tj. program koji pretvara smf u neki video fajl. Ima ih dosta na netu, ja nisam koristi ni jedan jer tube hunter automatski snima smf fajl u video ekstenziju koji hoces!

Vrh Dno