Miris

H

humphrey

Guest
Mixmaster je napisao(la):
Ja ću da vem napišem šta je "seljački". ;)
Evo primera:
Kupiš kupus kod seljaka i on ti se klanja iako zna da si govno od čoveka. Što više kupusa kupiš, to ćeš više lepih reči od njega da dobiješ. Seljaka boli uvo za bilo šta drugo osim za lovu koju mu ostaviš.
Ne kupiš li kupus od njega, nego njegovog komšije, možeš da budeš "pupoljak najmirisnije ruže", za njega si najveći smrad i olajavaće te gdegod stigne.
Eeee, to je seljački!
Razmislite, svako za sebe, da li ste "seljak". ???

Ja jesam razmislio  a ti?  ;)

H

humphrey

Guest
Rancic je napisao(la):
Ok, Gogo, 
  ja sam morao, ne zato što sam građanin pa me vređa kad mi neko kaže da sam seljak. Za to me boli kurac, nemam ja te komplekse. Kaže, "nisam mislio na tebe nego generalno". I još lepše "...meni ništa ne izleće slučajno...", Iz čista mira ljudima koje nikad nije ni video, nema pojma ko su, šta su,  kaže "SELJAČINA".   Sledeće, još gore što naknadno kaže kako smo mi ostaci komunizma iz neke bivše jugoslovenske  republike.
  'Ajd' da smo se nešto kao svađali, pa u redu. Na šta bi ličilo da sad ja prišivam neke epitete Simpsonu, a nemam pojma o njemu.
  To je osnovna stvar domaćeg vaspitanja da ne vređaš nikoga, ma kakvo tvoje mišljenje bilo o njemu, ukoliko on ne vređa tebe. Ukoliko si ti Bojan Milojević, čitao sam tvoje postove na  .COM-u, i ma koliko malo znao o mušičarenju smatram da su vrlo kvalitetni.
  Možda ja i ne kažem ništa pametno na ovom forumu, ali, koliko shvatam, Vi ostali ste tu, a i ti među njima,  da me naučite i hvala Vam na trudu i strpljenju..
  Simpsone, ako nisam shvatio da se zajebavaš, izvini, ali ako se nisi zajebavao reci mi kriterijume po kojima smo, mi koji koristimo "bistro ti bilo", seljaci i ostaci komunizma.
  Ili da batalimo temu dok ne dođe šumar i istera i Nemce i Partizane iz šume.

Pa verovatno pecas sarane sa bistro ti bilo?????mozda kazes i sretno ...pa u rudnik :D :D :D
Znas onaj vic o zloj zeni koja se sama javlja da je zla?

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
U bre, 'ajd sad opet.

Nisi batice u toku. Ja tek prelazim sa "ostalog" ribolova na mušičarenje, i još uvek pecam šarane. Neznam da li vredi da ti objašnjavam da se oni ne pecaju sa i na "bistro ti bilo" nego ima tu svašta.
Velika tema i nije za ovde.

Kako ti, majke ti, pade na pamet prvo rudnik.
Znaš li koliko njih koristi "srećno ti bilo" ili "sretno"... Osim tih mučenika rudara.

Ako si ikada išao na polaganje ispita zar ti nije majka govorila "srećno ti bilo", čestitaš nekome bilo šta -  slavu, krštenje, venčanje, rođenje, prvo karanje, prvu upecanu ribu mušičarskim priborom, diplomiranje, prvu platu, prvo trežnjenje, prvi auto, kevi rođendan....
A, ti pored ovoliko lepih stvari se seti baš rudnika. Jebiga, izvini što nisam toliko pametan pa se nisam prvi setio.
Što se tiče viceva, znam ih mnogo, a što se tiče zle žene pa se javlja sama -  ti si se sam javio posle tri dana. Neznam šta je pesnik 'teo da kaže.
  A jel' znaš ti onu poslovicu: "ćutanje je zlato" ili "kad nemaš ništa pametno da kažeš, ćuti".
  Ili je šumar zaboravio drvoseču.

H

humphrey

Guest
Rancic je napisao(la):
U bre, 'ajd sad opet.

Nisi batice u toku. Ja tek prelazim sa "ostalog" ribolova na mušičarenje, i još uvek pecam šarane. Neznam da li vredi da ti objašnjavam da se oni ne pecaju sa i na "bistro ti bilo" nego ima tu svašta.
Velika tema i nije za ovde.

Kako ti, majke ti, pade na pamet prvo rudnik.
Znaš li koliko njih koristi "srećno ti bilo" ili "sretno"... Osim tih mučenika rudara.

Ako si ikada išao na polaganje ispita zar ti nije majka govorila "srećno ti bilo", čestitaš nekome bilo šta -   slavu, krštenje, venčanje, rođenje, prvo karanje, prvu upecanu ribu mušičarskim priborom, diplomiranje, prvu platu, prvo trežnjenje, prvi auto, kevi rođendan....
A, ti pored ovoliko lepih stvari se seti baš rudnika. Jebiga, izvini što nisam toliko pametan pa se nisam prvi setio.
Što se tiče viceva, znam ih mnogo, a što se tiče zle žene pa se javlja sama -  ti si se sam javio posle tri dana. Neznam šta je pesnik 'teo da kaže.
  A jel' znaš ti onu poslovicu: "ćutanje je zlato" ili "kad nemaš ništa pametno da kažeš, ćuti".
  Ili je šumar zaboravio drvoseču.

Mama mi cestitala kupovinu traktora sa bistro ti bilo  :D :D :D ajde begaj evo ga sumar dolazi

PetarBg

Newbie
Učlanjen(a)
14.09.2008.
Broj reagovanja
0
100ka je napisao(la):
Joj što ste se lepo svadjali ovih dana, a ja se tek sad priključio u diskusiju  :doh:

'Vako "maže" (smrdljiva ulja, gelovi i sl.) koje se koriste za mazanje varalica prevashodno služe da bi riba kada zguta varku, zadržala istu malo duže u ustima, a vama omogući efikasniju kontru, a ne da bi je dovukla sa 100m razdaljine (mada nije ni to isključeno). Ovo sam više puta čuo i pročitao po raznim ribolovačkim časopisima i forumima, znači nije proisteklo iz mog ličnog iskustva, ali mi deluje prilično logično.
Za sad sam neopredeljen da li mazati muve ili ne. Ako bih prevagnuo ka mazanju muva to bih možda jedino radio sa strimerima za toplovodno mušičarenje (som npr.). Što se tiče suvih muva i nimfi možda nije loše ako postoji nešto što uklanja ljudske smradove sa njih, ali da kiler bug mirišem aromom škampa, ili policelonsku muvu govnima (da miriše ko zunzara) jok mori bre :nowink: :doh:

@PetarBG
Dobrodošao na forum!
Ne bih se složio sa tobom oko smrada epoxi lepkova (smola)!
Istina je da smrdi u tečnom stanju pre stvrdnjavanja, ali kada se stvrdne smrad nestaje (možda ne 100% ali vrlo blizu ovom broju). To ti je kao mirišljava sveća dok je hladna (čvrsta) i ne miriše baš nešto, kada krene da se greje prilikom paljenja i vosak predje u tečno agregatno stanje, mirisi lakše isparavaju iz njega i više se osete.

Pozdrav,
Nemislim ja samo ovde samo na epoxi(veruj mi da i kod njega smrad nikada ne prestane nacisto),ali ni to nije bitno,evo da sve pojednostavimo:

Pitanje za sve:koja je razlika izmedju plivajuce masti(koja se blago oseca ili za coveka ne oseca i koju 99% musicara koristi za suve muve) i vestackog mirisa koji se blago oseca ili za coveka ne oseca???Ali ni jedno ni drugo ne smrde,cak ni blizu toga!

Vrh Dno