Majka-kraljica

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ljudi, ne postoji zahtevna reka . postoji reka sa mnogo ribe i reka sa malo ribe . i morava kod mene je "zahtevna reka "  :D

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Koliko je zajebana za pecanje, toliko je lepa da se na njoj peca. Traži kompletnog mušičara, od vezivanja muva, preko fly castinga do poznavanja fly fishinga. I sve to u gaženju do sisa.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
I preko sisa  ako su ti se sise otegle do struka  :hammer: :hammer: :hammer:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
374
Daleko da je prazna ribe ima a da je lako nije baš!
Mnogi koji su pecali lipljena na manjim vodama,daleko manjim od Drine prave poređenja,štao je pogrešno.
Ova voda zahtjeva konstantno izlaženje na nju da biste bili u igri!

Mnogo dobrih pozicija se usled poplava premjenilo,stvoreile se druge i sad to sve treba ispitati.

Ja to stalno pričam sa drugovima.Koliko ima terena na koje nikada nismo sišli!
Niko ne zna šta se tu dešava!!!

Svi idu na provjerene,poznate a riba zna da se jalvja negdje drugo!

Sale koliko lipljena dnevno treba da se ulovi da bi ta voda bila dobra?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
da bi neka voda bila dobra ? glavni uslov je da jedan prosecan musicar moze lepo da peca .
ako je uslov dobrog pecanja da imas 100 kila da bi gazio do sisa i da pri tome izbacujes ceo kanap na svaki zabac ...sa musicom na predvezu koju si majstorski navezao poznajuci detaljno svet insekata . to onda nije dobra musicarska voda ....ako me razumete sta hocu da kazem ?
nije merodavan broj ulovljenih riba . ko ne ume da peca nece ni u bazenu nista upecati. merodavni su uslovi koje treba ispuniti da bi se dobro pecalo. prvi je riblji fond

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Ja podupirem sise kad zatreba  :hammer: :hammer: sale zaboravljas da smo mi mazohisti, zato i idemo na Drinu :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Realno Drinu ili volis ili ne, i to ne znaci da si bolji ribar od onoga sa Gradca ili sa Morave. Samo si bolji plivac  :hammer: :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Al opet ne bih menjao Drinu ni za 3 Morave jbg. Pa čak ni u cigarama Xaxaxaxaxaxaxa

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Idi bre Baki sad u zivotu necu otici na Moravu  :-X

sicco

Junior member
Učlanjen(a)
19.05.2009.
Broj reagovanja
131
Drina je zakon  :whistle:

Ne mora da se izbaci cela struna, ne mora da se ima puna kutija muva, moze da se baca i sa obale ali kao i uvek potrebno je biti na pravom mestu u pravom trenutku.

ramplinstinski

Senior member
Učlanjen(a)
11.10.2009.
Broj reagovanja
1
Zasto mora da se gazi do sisa ? I oko cistoce nije sve bas tako sjajno, baca se u Drinu sve i svasta...

Vrh Dno