Majka-kraljica

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
sasats je napisao(la):
marke , da mi kazes ali posteno  :) koliko si do sada imao ribolovnih dana na drini i koliko si ukupno upecao riba u meri?
sve je to lepo, ali prvo moras da budes baba vanga da pogodis vodu a onda supermen da dobacis ribi . a kada sve to uradis onda nece da uzme tvoju muvu  :D to je daleko od moje definicije naj reke i ribolova  :blush:

Iskreno Sale desilo mi se od lupicu sad, od 30 odlazaka na Drinu( sad ce neko reci e jbg 30 odlazaka ali to je za mene cifra jbg godisnje da zakacim 3-vikenda I na konju sam ) da se nisam upisao 10 puta ( zadnji put sa Nebom I Vranom 2 dana nista, masio sam kao blesav male lipce al dzabe nisam se upisao ) al da kazemo nek bude 50%. Bilo je dana kad sam hvatao po 10 komada ali sitnijih oko 30 -35 cm ali u Ljubovijskom delu Pecao sam obicno na Plavom camcu ali sa bosanske strane ( i to mi je omiljeni teren )ali od kada Milija vise ne ''saobraca'' nista od toga. Al ja volim da blejim pored Drine makar I ne pecao.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
maric je napisao(la):
Al ja volim da blejim pored Drine makar I ne pecao.

da volis da odes na reku i ne pecas ...to ti je isto kao da volis da odes u javnu kucu i da ne j...s  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Pa i nije isto. To ti je kao da odes u striptiz klub. Realno mozes i tamo da jebes ali ne moras :hammer:

Poredjenje sa javnom kucom bi bili reviri :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
a kad ti spadne riba to mu dodje kao kad sa 20 evra zakitis striptizetu :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Ni to nije adekvatno poredjenje. Ispravno bi bilo kao da stipnes striptizetu za bulju a adekvatno poredjenje za lipca koji ti spadne pred nogama je kao da si je u'vatio za sisu ili ti je igrala u krilu :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ma sto da jebes kad ne moras  :D sad razumem zasto volis drinu  :tbumb:  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
A pro po toga kad vec usraste temu kao I svaku drugu, umesto da genglate zene kuci vi prdite ovde, pricam sa drugarom crnogorcem, i pitam ga onako seretski prcas li sta, a on ce meni a gde brate moj po ovoj vrucini da se zamaram i znojim, a ono bas samo kad moram axaxaxax  :hammer: :hammer: :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Jaka ti tema "majka-kraljica" fali ti samo na pocetku ono "zena" pa da bude u stilu onog hrvatskog turbo folk napicka. :D

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
374
Drinu mnogi izbjegavaju jer nije laka za ribolov mora mnogo toga da se zna ili da Vas neko vodi i sve da Vam servira pa izgleda lako!

Ima ribe i to je dobro,da se kreće istina je!Mnogo faktora je u opticaju i to čini draž.Stalno pokušavajući da se nađe novo mjesto,mušica ili nešto treće.

Ko nije doživjeo punu aktivnost lipljen an Drini ne zna o čemu pišemo!
Bude ga više nego škobalja.

naravno svaka godina nosi nešto novo,svjedoci smo ogromnih vremenskih promjena.Sve je to usko povezano od rojenja do režima rada HE.

Da je lako nije!

Ja eto nemam cjelodnevno pecanje,a pogotov da prenoćim na Drini i opet lovim!

Oholi ni jednu malu ne vidjeh ove godine osim na fotkama i forumima.Ono što sam vidjeo da lovi su sve preko 10Kg.A najveća i preko 20!

Ni na ostalim rijekama se na ulovi klen od kilogram i više,love se prcmoljci 200-300g pa se mnogi raduju kako dobro riba radi!

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Bravo Tommy, Drina je zahtevna voda, sve te okolnosti I uticu na to da sama sebe cuva od nas ribolovaca.

Vrh Dno