Ništa ne valja a nije ni valjalo cele godine - Tamiš, Drina, Gradac a izgleda i sve ostale reke!strashni je napisao(la):Ja ovaj problem rešavam ređim pecanjem na daljim terenima, putuješ malo više ali gađaš proverenu situaciju, košta više ali isto se uhvati kao da idem svakog vikenda na naše reke (i da neretko popušim)...
simpson H je napisao(la):Valja se polako privikavati jer ne mislim da je u pitanju samo ova godina![]()
Nažalost ovo važi i za mene i za Lim u donjem toku. Sve i da bude lijepo i suvo vrijeme narednih nedelja (a po svoj prilici neće biti) vodostaji su visoki i toliko je vode u akumulacijama da će hidroelektrane samo da "melju". Pa pecaj onda!Milanče je napisao(la):Ovo zaista gubi svaki smisao... Godina 2014 je najgora ikada u mojoj mušičarskoj karijeriNišta ne valja a nije ni valjalo cele godine
Što je najgore izgleda da je ovoj sezoni na Drini došao kraj pre pravog početka...
Jezero braon boje,nivo jezera opada i preko metar.Ako ne duva vjetar što je ovih dana nemoguće mogao bi zabaciti.Više bi bila lutirija nego pecanje.Iznad jezera,od Polma sa BIH a iz Srbije Crnča,danas voda skoro bistra.Radi nucov,bijela riba i po koja sitna mladica poganja.Do petka voda skroz bistra!smoker13 je napisao(la):Kakva je situacija na Zvornickom jezeru? Idem za vikend pa da vidim moze li se pecati...
tommylee je napisao(la):Jezero braon boje,nivo jezera opada i preko metar.Ako ne duva vjetar što je ovih dana nemoguće mogao bi zabaciti.Više bi bila lutirija nego pecanje.Iznad jezera,od Polma sa BIH a iz Srbije Crnča,danas voda skoro bistra.Radi nucov,bijela riba i po koja sitna mladica poganja.Do petka voda skroz bistra!
Hvala puno za info