Ljudi , PLAKAĆU!!! :p

Geneva

Senior member
Učlanjen(a)
25.09.2012.
Broj reagovanja
1
Sta je bre sa ovim vremenom , peca mi se nenormalno , a kisa ubi :(

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Ovo zaista gubi svaki smisao... Dođe mi da sve pobacam... Godina 2014 je najgora ikada u mojoj mušičarskoj karijeri :doh: Ništa ne valja a nije ni valjalo cele godine - Tamiš, Drina, Gradac a izgleda i sve ostale reke!
Što je najgore izgleda da je ovoj sezoni na Drini došao kraj pre pravog početka...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Valja se polako privikavati jer ne mislim da je u pitanju samo ova godina :)

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
23
Kakva je situacija na Zvornickom jezeru? Idem za vikend pa da vidim moze li se pecati...

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
Ja ovaj problem rešavam ređim pecanjem na daljim terenima, putuješ malo više ali gađaš proverenu situaciju, košta više ali isto se uhvati kao da idem svakog vikenda na naše reke (i da neretko popušim)...
Crna Gora, Bosna, Srbija kad može...pa polako
Bio par puta ove godine ali puno srce... jebiga, usklađujem odmor, slobodne subote, vremenske uslove, privatne obaveze i dobru volju...

Ja imam drugi problem, kum ima plac pored Plive, imam gde da noćim i u Banjaluci i Mrkonjić gradu (Ribnik na 50km) a nemam kad da izvedem takvo pecanje, odem samo kad je neko slavlje...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
strashni je napisao(la):
Ja ovaj problem rešavam ređim pecanjem na daljim terenima, putuješ malo više ali gađaš proverenu situaciju, košta više ali isto se uhvati kao da idem svakog vikenda na naše reke (i da neretko popušim)...

Ja problem resavam lovom smudja na varalicu ili bucova na fly. Dve najvece reke su mi pred nosom pa me ne kosta nista. Gradac me odavno smorio, druge salmonidne reke sa ribom u Srbiji nema sem Drine, tako da pravim malu pauzu.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Ja malo utanjio jesam sa muvama al kao i cika bojan i ja malo varalicarim

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
simpson H je napisao(la):
Valja se polako privikavati jer ne mislim da je u pitanju samo ova godina :)

Bojim se napisati ali cini mi se da su ovo "prorocke" reci.  Slabo se sve odvija. Posle silnih poplava koje nas jos cekaju ima da se i zemlja malo protegne pa.nas razdrma potresima.  :'(

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Ja se sve nadam da ce jesen da bude lepa, jos nisam izgubio nadu, moze i u oktobru ili novembru lipljen lepo da se peca... Ja tad najvise volim Drinu, peca se preko dana nije mnogo vrucina javi se po neki lipac, milina...
A ovo za potrese tesko da moze da se dovede u vezu sa padavinama, ipak su potresi duboko da bi povrsinska voda mogla da utice na njih...
Bice valjda prilike i klen lepo da se peca, videcemo...

Blagoje

Senior member
Učlanjen(a)
27.05.2007.
Broj reagovanja
59
Milanče je napisao(la):
Ovo zaista gubi svaki smisao...  Godina 2014 je najgora ikada u mojoj mušičarskoj karijeri :doh: Ništa ne valja a nije ni valjalo cele godine
Što je najgore izgleda da je ovoj sezoni na Drini došao kraj pre pravog početka...
Nažalost ovo važi i za mene i za Lim u donjem toku. Sve i da bude lijepo i suvo vrijeme narednih nedelja (a po svoj prilici neće biti) vodostaji su visoki i toliko je vode u akumulacijama da će hidroelektrane samo da "melju". Pa pecaj onda!

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
374
smoker13 je napisao(la):
Kakva je situacija na Zvornickom jezeru? Idem za vikend pa da vidim moze li se pecati...
Jezero braon boje,nivo jezera opada i preko metar.Ako ne duva vjetar što je ovih dana nemoguće mogao bi zabaciti.Više bi bila lutirija nego pecanje.Iznad jezera,od Polma sa BIH a iz Srbije Crnča,danas voda skoro bistra.Radi nucov,bijela riba i po koja sitna mladica poganja.Do petka voda skroz bistra!

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
23
tommylee je napisao(la):
Jezero braon boje,nivo jezera opada i preko metar.Ako ne duva vjetar što je ovih dana nemoguće mogao bi zabaciti.Više bi bila lutirija nego pecanje.Iznad jezera,od Polma sa BIH a iz Srbije Crnča,danas voda skoro bistra.Radi nucov,bijela riba i po koja sitna mladica poganja.Do petka voda skroz bistra!

To bre brate...  :drool: Hvala puno za info  :tbumb: ... kontao sam malo stuku da povijam na onom travnatom terenu naspram uliva Drinjace, kod ostrvaca...

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
2
  Kod mene je uzas. Sve pritoke V. Morave oko Jagodine koje su izuetne klenovske reke,su prepunjene beovicom tako da nije moguce musicariti. Da zlo bude vece,to nisu ni normalne  beovice pa da se relaksiram  UL priborom,vec ribice od 5-6 cm  :'(

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
374
Smokeru možeš fudbala igrati na tom proplanku  :hammer:,piči uzvodno boja vode je skoro pa bistra.Drinjača nas ubi  :'(

Vrh Dno