Lim -gornji tok, Drina i kurta i mutra i sve ostalo

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Video sam tamo već, nego to šutiranje... Gde je taj video, njega nisam video.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Sujeta i zavis su ozbiljni poremecaji...

Baki aj nemoj o postenju i tvojim procenam posle par tvojih poteza mogao bi se malo pokriti usima...

Sent from my iPad using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
Strelac je napisao(la):
Video sam tamo već, nego to šutiranje... Gde je taj video, njega nisam video.
pogledao si video ?nisi video sutiranje? istu stvar neko vidi ovako a neko onako  :D

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Jeli sta znaci vama ovo otvaranje tema sa debiloznim naslovima?
Mnogo ste pametni a?

A ne vi ste ozbiljni i nema spamovanja.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Milan VB je napisao(la):
Jeli sta znaci vama ovo otvaranje tema sa debiloznim naslovima?
Mnogo ste pametni a?

A ne vi ste ozbiljni i nema spamovanja.

Mora da je neka epidemija u pitanju.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
E "nas sasats".....ban ti je frka, il da se ne zameris veeeeeeeelikom prijatelju ocigledno  :nowink: :D :) c,c,c,c,c,c,c,c...
https://www.youtube.com/watch?v=EOO-0aq8O8s

Eto, meni licno smeta sve posle 5 minute snimka...pimpovanje ili po mom sutiranje i neprimereno ponasanje sa ulovom!!!Retard jednom, retard uvek...
Pecanje na tooooooooliko zahtevnom mestu, tako nepristupacnom, visinska razlika vec da se ne pominje....Ja ovo izjednacavam sa slucajem kad je ponosni ribolovac (setice se stariji ucesnici Foruma) overio ribu tetejcem, posto boze moj nije mogao da je lepo izvadi iz vode!!! :hammer: :hammer:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
A gde je taj snimak sa sutiranjem i pimpovanjem ribe?

Jasno je da se utrkujete da promovisete Mixa, ali ovoliko slika i videa sa njim za ovako kratko vreme, moze server da rikne....

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Odgledao sam snimak i nevidim tu sad neko sutiranje ili namjeran kontakt sa nogom ribe pri kraju,, iz meredova mu je vec bila pobjegla  ,, Malo joj je vise priso jer je onda lakse uzeti u ruku i u plicaku je pa mozda djeluje kao sutiranje  ,,

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ni najmanje, brine me što lupetate budalaštine bez cenzure. Dzolix je nešto pametno i napisao, ti si tabula rasa.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Ja ti lepo posavetovah ti nista...

Nego posto ti sve znas da te ja priupitam...

Koja je kazna za pecanje posle sudiskog zbizduka hvatanje ribe i prijavljivanje za merenje 5min po zavrsetku promene?

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Odlični ulovi i ne baš katastrofično loše ponašanje prema ribama (mada može i pažljivije, uz kraći boravak na suvom), ali treba da znate da kad god na ovom forumu napišete nadimak pomenutog mušičara negde u svetu umre mladunče aj-aja. Molim vas da ga oslovljavate sa gospodin Ranđelović i tako spasite nedužne aj-ajove.

A kamo sreće da imate toliko energije da pišete protiv izgradnje mini hidro elektrana... Da ste ispisali ovoliko postova o toj problematici, možda bi se od planiranih 700 MHE izgradilo samo 699.  :doh:

Prilozi

• baby-aj-aj.jpg
    baby-aj-aj.jpg
    132,7 KB · Pregleda: 68

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Tihi83 je napisao(la):
Ja ti lepo posavetovah ti nista...

Nego posto ti sve znas da te ja priupitam...

Koja je kazna za pecanje posle sudiskog zbizduka hvatanje ribe i prijavljivanje za merenje 5min po zavrsetku promene?

Ako si mislio na Gradac Open, to je potpuno nebitno. Pre svega, to je Kup, organizator ga organizuje onako kako može. Nije oficijelnog karaktera, to je više promocija mušičarenja. Dal je neko čuo pištaljku ili nije, nije ni važno. Urađeno je, po mom mišljenju, sasvim korektno, čime se u datom momentu raspolagalo. Možda nije bilo savršeno, po meni ni ne mora, svrha kupova je da okupi što više ljudi, koji će se družiti i razmenjivati iskustva u svim segmentima mušičarskog ribolova, od načina pecanja do izrade mušica. Ne znam za tebe, ali sam video neke stvari koje su vrlo zanimljive i kojih se, verovatno, nikada ne bih setio. Ja sam na tom kupu puno naučio, jesi li i ti?

Vrh Dno