Lim -gornji tok, Drina i kurta i mutra i sve ostalo

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
PROTA71 je napisao(la):
Sta imas ti od toga???
dao mi 50 e da to radim  :D nemam ama bas nista cak sumnjam da on zna da sam to uradio . jednostavno mi je bilo zabavno kako ljudi reaguju na tudj uspeh . a posebno na uspeh nekoga koga ne vole . to mnogo otkriva o ljudima  ;) povod je bio maricev lipljen sa drine . nece kolege ni da cestitaju ili to rade formalno , onako kiselo . pa rekoh bas da vidim sta ce tek da bude kad vidite miksmasterove slike? eto to je razlog .

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
sasats je napisao(la):
dao mi 50 e da to radim  :D nemam ama bas nista cak sumnjam da on zna da sam to uradio . jednostavno mi je bilo zabavno kako ljudi reaguju na tudj uspeh . a posebno na uspeh nekoga koga ne vole . to mnogo otkriva o ljudima  ;)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Sasa, Sasa.........ajd malo mastovitije, iskreniji budi....malo je to para kume, niko nije gadljiv na pare, ali tebe lova ne interesuje..Ti mnogo vise otkrivas o sebi nego sto mozes da shvatis ista o drugima..
A to sto pricas o uspehu, kazem i ponovicu ponovo...zar treba komentarisati nesto kad covek koji na Moravici tokom ligaskog kola okrivljuje i besomucno laze, pokazuje sebe u pravom svetlu i ribu (ko zna kako upecanu) za zavrsni cin izvlacenja na obalu, ne koristi meredov nego tako lepu (endemsku trt vrstu) i kapitalnu jezersku pastrmku sutira na obalu!!!!?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
baki , ja razumem protu . covek se sa doticnim posvadjao i ne voli ga . ali tebe ne razumem ti se nisi cak ni upoznao  :D posvadjao si se u najavi  :blush:
proto , ja stvarno nisam video taj snimak i vec sam to napisao . na internetu postoji snimak koji sam linkovao par strana unazad i tu nisam primetio nikakvo sutiranje ribe . lepo se vidi kako je riba vracena . ako postoji snimak sa sutiranjem ja osudjujem unapred aktera i ribocuvara  ...unapred  ,isto kao sto se baki unapred posvadjao
hoces li da bacis vezu ka snimku da pogledam?

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Nažalost, upoznao sam se sa tom spodobom. Svi su mi pričali da je zlo od čoveka, ali nisam mnogo obraćao pažnju iz prostog razloga što sud o nekome donosim isključivo na osnovu svojih zapažanja. A onda sam i lično zapazio.....

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
sasats je napisao(la):
baki , ja razumem protu . covek se sa doticnim posvadjao i ne voli ga . ali tebe ne razumem ti se nisi cak ni upoznao  :D posvadjao si se u najavi  :blush:
proto , ja stvarno nisam video taj snimak i vec sam to napisao . na internetu postoji snimak koji sam linkovao par strana unazad i tu nisam primetio nikakvo sutiranje ribe . lepo se vidi kako je riba vracena . ako postoji snimak sa sutiranjem ja osudjujem unapred aktera i ribocuvara  ...unapred  ,isto kao sto se baki unapred posvadjao
hoces li da bacis vezu ka snimku da pogledam?

p.s. zaboravih malopre da komentarise...Gde da se "testis'odvoji od 50evra, pa znas li Ti dobri nas sale posto su opanci, za gazenje po toploj vodi Plavskog jezera  :doh:

Ja se posvadjao sa tvojim velikim prijateljem iz Nisa??
Gde to, kad??
Ajd molim te imas li o tome verodostojne podatke ili rekla kazala informacije!?
Jel ti to tetka Mix-a rekla tako u nekoj svojoj besedi po onom kvazi forumu  :D :D :D :D :D :D
Nisi nista video,Ja da kacim, pa nije fer, ti si tamo pridruzeni i postovani clan, a Ja tamo pooodavno banovan i sprecen da razne neistine, lazi i lopovluci budu razotkrivene  :tbumb: :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
baki , o meni si doneo sud a nikad me u zivotu nisi video . samo iz razloga sto sam lepo sa covekom koji nije lepo sa tvojim drugom . sta da ti kazem vise...  :(

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
PROTA71 je napisao(la):
Ja se posvadjao sa tvojim velikim prijateljem iz Nisa??
Gde to, kad??
Ajd molim te imas li o tome verodostojne podatke ili rekla kazala informacije!?
Jel ti to tetka Mix-a rekla tako u nekoj svojoj besedi po onom kvazi forumu  :D :D :D :D :D :D
Nisi nista video,Ja da kacim, pa nije fer, ti si tamo pridruzeni i postovani clan, a Ja tamo pooodavno banovan i sprecen da razne neistine, lazi i lopovluci budu razotkrivene  :tbumb: :hammer:
proto , necete da se jebete vas dvojica preko mene  :nowink: svoje probleme sam resavaj . ako hoces da das taj link ti daj a ako neces ne moras

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
sasats je napisao(la):
baki , o meni si doneo sud a nikad me u zivotu nisi video . samo iz razloga sto sam lepo sa covekom koji nije lepo sa tvojim drugom . sta da ti kazem vise...  :(

Ne sudim ni o kome na osnovu toga s kim se druži.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
sasats je napisao(la):
proto , necete da se jebete vas dvojica preko mene  :nowink: svoje probleme sam resavaj . ako hoces da das taj link ti daj a ako neces ne moras

A zasto sad tako sasats, zasto tako krupne reci, kakvu to aktivnost pocinjes da propagiras, nesto tako neprirodno...Ti si sam poceo pricu, ajd zavrsi je!!! Pa nije valjda tako strasno!! Samo sam te pitao nesto za sta si ti izjavio ovde javno na ovom Forumu!!! Daj mi molim te dokaz te tvoje izjave !!?
Ja sa druge strane nemam nikakve probleme sa doticnim licem muskog pola, on ima samnom...alto je njegov problem,tako da to resavaj ti sa njim, ako vec zelis da ispadnes dzek ovde!!
Za svaku javno izgovorenu rec, misao, konstatacijju,izjavu moras "Forumski druze "(mogu te nazvati tako, smem li?) stajati sa cvrstim argumentima, istinom i samo istinom!!! Nemoj sad puj pike ne vazi...
Snimak Ti je bio okacen i znam da si ga gledao, e sad dali je doradjivan, seckan ili sta vec... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D to moras videti , ili jos bolje priupitaj same ucesnike istog  :) ::) :hammer:

p.s. a sto ti nebi okacio taj snimak ovde, niko se tu ne ljuti...kad vec kacis sve ostalo!! Smes li, nemoj da te banuju policajci zbog kradje autorskih prava i9stih  :bleh: :bleh: :D :D :D :nowink:

i nemoj molim te odma da se drndas i ljutis...

I koje to sad probleme ti pominjes, Sasa iz Trstenika?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
proto , za sta ti treba dokaz ? da si se posvadjao sa randjelovicem? stvarno se izvinjavam ako nisi . molim te da primis izvinjenje . meni je normalno da neko trosi toliko energije da diskredituje nekoga u svakom trenutku samo ako se debelo posvadjao . e sad ako ti to radis a niste u debeloj svadji ? molim te izvini zbunjen sam totalno  :eek:
snimak sam nasao  :tbumb: postoji trenutak kada zamorenu ribu blago odgurne nogom ka obali . daleko je od sutiranja a iskreno nije ni kao na profi dvdovima o musicarenju . neka sredina je u pitanju i evo osudicu sutiranje endemske vrste ako ces se bolje osecati zbog toga  :tbumb:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
sasats je napisao(la):
proto , za sta ti treba dokaz ? da si se posvadjao sa randjelovicem? stvarno se izvinjavam ako nisi . molim te da primis izvinjenje . meni je normalno da neko trosi toliko energije da diskredituje nekoga u svakom trenutku samo ako se debelo posvadjao . e sad ako ti to radis a niste u debeloj svadji ? molim te izvini zbunjen sam totalno  :eek:
snimak sam nasao  :tbumb: postoji trenutak kada zamorenu ribu blago odgurne nogom ka obali . daleko je od sutiranja a iskreno nije ni kao na profi dvdovima o musicarenju . neka sredina je u pitanju i evo osudicu sutiranje endemske vrste ako ces se bolje osecati zbog toga  :tbumb:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

E takvog te volim al na zalost los si advokat doticnog....i stvarno ti to ne treba!
Budi brale to sto jesi i ne beri brigu o drugima..pustaj da voda nosi musicu kojom pecas i cekaj napad ribe!! :tbumb:
I ajd kad si ga pogledao, okaci ga i ovde, nek vide i drugi ljudi koji kao banovani mozda nisu u mogucnosti da vide jednu lepu pastmku u jezerskoj formi, jedan lep primer kako se sa uspehom mogu loviri ribe i na jezerima..a za slagvort nek ostane ko ce kako da shvati sam momenat izvlacenja na obalu vec vidno izmorene jedinke!!
Dogovoreno..?
I primam izvinjenje, uz opasku da Ja ne trosim nikakvu energiju...trosis je mnogo vise ti veruj mi u pokusaju da "nas naranis iz uglancane kutlace kojom su nas godinama hranili govnima" kako to ne istim bas recima rece nas poznati reditelj Dejan Mijac  :tbumb:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
A be gde je taj video.... više?

Ima Vas koji ste videli ali ima i nas koji nismo.

Vrh Dno