Lim -gornji tok, Drina i kurta i mutra i sve ostalo

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
sasats je napisao(la):
simpsone  samo znam da je najbolji musicar kog sam imao prilike da upoznam

Sale, sta da ti kazem, izgleda ne poznajes dovoljno musicara.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
takva je situacija medju ovima koje znam . svestranijeg i boljeg nisam video . mozda kao nova snaga moze maric da se racuna  :) za sada ovde ove sezone ima najbolje ulove  :D

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Ova riba je upecana u jezeru, iznad mosta se racuna kao jezero, spustio je "buljas"ispod stubova nebi li se qurcio...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
hahahaaha , al ga mrzis ...kao nemca  :D gledaj koliko je sa ovom otisao ispod mosta da bi bio sto uverljiviji hahahah  :D cudo su plavske stuke . zive u reci medju lipljenima .
34ovoew.jpg

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Mrzim  :D :D :D :D :D :D :D :D ne budi smesan Sasa iz Trstenika, sta ima da se tu mrzi....cudi me samo koliko ga ti volis????? Bas imas stomak koji vari sve i svasta...Srbija je nekom majka a nekom maceha.. :hammer:

p.s.  Jedan moj prijatelj ti je na Galovici (zasran kanal iznad Novobeogradskih blokova, ulovio musicarskom tehnikom mamu od skoro pa 10kg pre par godina.. :hammer: e toje ribetina..

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Uze mi Prota reč iz usta. Stvarno Sale, čime te dotični omađijao? Si jeo mačije sarmice ili samo podjebavaš raju?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
koliko njega volim toliko i sve vas clanove foruma volim  ;) sta ima da se volimo ili mrzimo? ja svoje ukucane volim . ovde me zanima samo ribolov i sve vezano za njega . covek odlicno peca i to postujem . kao sto je maric ove godine pokazao kvalitet i to postujem  :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Oko ljubavi nebi da se dogovaramo,nit je mesto nit je vreme a iskreno volim zene i cenim ljude,bez obzira na oblik spolovila...
Al da ovoliko potenciras "tetrisa" i ne komentarises mi cak ni  pimpovanje pastrmke...Moze da znaci samo jedno, ili dva..a i oba tri  :tbumb:
Pozdravi mi Mixa, znam da je gladan slave i titule, al mora da shvati da je musicarenje nastalo mnogo pre njega i njegovih tehnika krivolova i lopovluka!!! :nowink: :yeswink: :hammer:
Sto je mogao zasrao je, a na kraju zasrao je najvise sebe..sam sebe svakodnevno hrani novim govnima i ako je tako!!

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
...Vataj dok ima...

Morao sam da ispravim samog sebe.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
proto, meni niko nista ruzno od ljudi sa foruma nije uradio . malo su me neki vredjali a malo sam i ja bio bezobrazan  :D nikome ruzno ne mislim a ne vidim razlog zasto bi neko mene mrzeo? ti sigurno imas svoje razloge ali mene strogo zanima samo ribolovna strana svakog od clanova na sva tri foruma 

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
sasats je napisao(la):
proto, meni niko nista ruzno od ljudi sa foruma nije uradio . malo su me neki vredjali a malo sam i ja bio bezobrazan  :D nikome ruzno ne mislim a ne vidim razlog zasto bi neko mene mrzeo? ti sigurno imas svoje razloge ali mene strogo zanima samo ribolovna strana svakog od clanova na sva tri foruma

Razloge za sta????
interesuje me jedno kod tebe........Zasto Mix???Zasto Ti kacis slike pacolikog bica koji se odaziva na tako zatupast nadimak!!!?? Sta imas ti od toga???

Vrh Dno