Lim -gornji tok, Drina i kurta i mutra i sve ostalo

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
A sta je strimerisanje ? To ti je kao musicarenje ?

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Za dokone musicare izmisljeno  :hammer: da i oni osete koju bolju ribu na stapu
Na suvu? !!! Kad se sretosmo tamo i kad padose pohvale samo su se strimeri pominjali,al opet ko zna mozda je ta dobijena ,a neka druga od 80 + na strimera,u to ne zalazim,nit me zanima
Sve u svemu odlicni su ulovi tih blatnjaca nema sta

Samo ti Sale u ovoj polemici da se vratis na temu (koja je vec usrana) kacenjem ulova sa Plavskog jezera,u temu Lim u Plavu,umesto u temu Plavsko jezero,da se isto postovi o mesanju reka sa Drinom prebace u neku drugu temu i ocisti ovako lepa tema,koju MM ovako fantasticno prezentuje

I da se ti Sale blago meni ,dogovoris sa sobom ,sta je stuketina ustvari.....jel ovo na slici to sigurno nije

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Nebo musicarenje nije samo suva. Mislim, tebi mozda i jeste, al to je tvoj licni stav nista vise. To je kao da ja kazem da silikonci nisu varalicarenje....
Strimer, nimfa, mokra.... Sve ima svoje cari..

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
neba je napisao(la):
Samo ti Sale u ovoj polemici da se vratis na temu
ja sam se sa slikom stuke vratio na temu jer je ulovljena u reviru na reci lim . znaci recna stuka . i uopste ne tvrdim da je kapitalni primerak ali ako se uzme u obzir gde je ulovljena na izvoru salmonidne reke i na kakav je pribor ulovljena ...svakako je trofej .
sto se tice strimerisanja u debeloj si zabludi i pokusacu da ti objasnim . mozes da jebes staru babu a mozes i sisatu brazilku . tvoj spin pribor je stara baba . zamisli da odes na svoju omiljenu reku drinu . naoruzan stapom klase 6 i strimerima da juris mladicu ili pastrmku . slozices se da je to u startu zaludan posao? nema ostrog varalicarca jake akcije , nema mocne masinice velikog prenosa , nema upredene strune velike nosivosti , nema velikog izbora varalica za sve situacije . jednostavno imas stap klase 6 , plivajuci kanap i strimere koje sam umrsis na udicu od dlaka noc pred pecanje . zabacaj ti je kratak , strimer moras da animiras rukom , treba ti par zamaha da ponovo zabacis ... sta onda radis ? pocinjes da razmisljas kako da nadoknadis nedostatke koji cine lepotu musicarenja . pocinjes sasvim drugacije da posmatras reku , ribu , svaki kamen , svaki znak na povrsini ili odsjaj u dubini . nemas prednost hiljada zabacaja vec gledas kako i kada da napravis jedan ali pravi . i kada uspes da ulovis ribu priznaces da je to veliki uspeh koji ce svakom ribolovcu priciniti ogromno zadovoljstvo ? a zamisli sada da sve to radis ne na drini gde je manje vise ocigledno gde se riba nalazi , vec na jezeru koje je 2 x 1 km i kada si uspesan u tome ...to je za mene kraj , dalje nema . kakav bre tvoj spin . to je u rangu grabuljanja u odnosu na musicarenje strimerom a musicarenje suvom muvom u revirima je penzionersko pecanje . 

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
baki , ko to da izmeri tacno? ali mislim da sa strimerom provedem manje od 30 posto vremena . pecam na ono sta mi daje rezultate u datom trenutku . najvise na nimfe pecam ali ne tehnikom na duzinu stapa vec dosta drugacije

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
To sto si napisao je notorna glupost :hammer:
Jedina razlika tu je sto varalicu zabacis iz jednog poteza,dok ovako moras da mases,sve ostalo je apsolutno isto

@oholi
Silikonci nisu varalicarenje ,to je umetnost voditi i navoditi potpuno slepo,uz razumevanje vodene struje koju jedino na ruci mozes da osetis,a generalno,istom to rukom dajes potpunu zivost varalici

A naravno da je veliki uspeh,upecati i na strimera,to nisam ni sporio nikad
Grabuljanje? Pa sta reci.... Pametnom ne treba dokazivati,a .......verujem da se zna nastavak

Naravno,obozavam to penzionersko pecanje suvom po revirima,a od svih revira Drina mi je najdraza  :hammer:
E da samo mi je manje drago ne-penzionersko pecanje na nimfe na duzinu stapa bez koriscenja kanapa,a tek pecanje klena i bucova.....pa radije bi pecao skobalja na travu  :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Zajebano je pecanje skobalja na travu.  :yeswink:  Mnoooogo teže nego strimerisanje bucova.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
baki , posebno na travu sa dve udice  :D

neba je napisao(la):
To sto si napisao je notorna glupost :hammer:
Jedina razlika tu je sto varalicu zabacis iz jednog poteza,dok ovako moras da mases,sve ostalo je apsolutno isto
nebo molim te izvini jer se ne poznajemo i nije lepo da ti tako napisem ...ali moram  :( ako stvarno mislis ovo sto sam citirao ti blage veze sa zivotom nemas . ja sam godinama bacao aktivno varalicu . skoro isto toliko aktivno musicarim . probao sam obe varijante i ne da nije isto nego nije ni slicno

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Ili kupis CTS X #6 I stvarno strimerises mladicu po Drini Xaxaxaxaxaxaxa

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
racunajuci i ovaj post ja sam u sjebavanju teme ucestvovao sa osam postova , ti si baki sa 4 a neba sa 6 . ima jos sjebaca teme ali ovo su tri najgora  :D

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Govori u svoje ime, ja sam se uključio kad ste je već urnisali. Ako je MM-u za utehu, sve dobre teme se sjebu. Ovde metla treba da radi.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
koje su to dobre sjebane teme i ko ih je sjebao? ja ovde nisam urednik a nisi ni ti . moj posao je da pisem a posao urednika da me opomenu ako ne radim to kako treba i da brisu

Vrh Dno